• luse

    Mám na vás dotaz. Brali byste spíš tohohle Supa www.superior.cz/…am/bike.html?… nebo dali přednost Treku www.trekbikes.com/…series/8500/ Můžu je mít s cenou rozdílem 2OOOKč, takže cenu až tak neřeším. Díky

    0 0
    • jadamek  

      Tak papírově je vybavenější SUP (kromě vidlice), ale já bych si vybral Treka – jejich rámy mi líp sednou, takže asi tak..

      0 0
    • tulda  

      Když sem měl Treka, tak mi nevyhovovala krátká geometrie, jak je to u Superiorů nevim, ale líbí se mi víc… Nejlepší by si měl se na nich projet a pak se rozhodnout, na papíře to může bejt všechno super

      0 0
    • yappee  

      Kamarád dělá pro Trek a ta 8500 je skutečně super kolo, na loňským testovacím se jezdilo parádně, nejspíš bude to letošní stějně dobrý a navíc to nový XT je parádní, hlasuju pro trek.

      0 0
    • jonti  

      Podle me neudelas chybu se zadnym, vem to na cem ti vic vyhovuje geometrie. Ten sup mi prijde jako docela chrti a vyladene kolo, ten Trek je takovy masivnejsi, asi o neco pomalejsi a trochu tezsi, ale zas mozna pro tezsi vahy lepsi. Superior ma taky velmi dlouhe geometrie, jestli ti to vyhovuje tak ho ber.

      0 0
    • coffield  

      Thread Sup vs. Trek řady 8 už tady byl možná dvakrát a asi jsem zbytečně nenávistný, ale opravdu nic se v něm nevyřešilo. Zvláštní je, že když člověk chce, tak NIKDY nemusí zakládat thread, až na výjimky, ale přesto se neustále rodí duplikátní thready. taky myslím, že v tomhle se můžeš rozhodnout jedině a jedině sám. Stačí když pohlédneš na komponenty a rámy, popř. vyzkoušíš. B-F to za tebe nerozhodne…

      0 0
    • fluider  

      2 sezóny som odjazdil na 8500, mám 67kg a myslím že je to ľahký rám. V prudkých výjazdoch treba pracovať s ťažiskom, inak sa trochu dvíha predok. Inak je celkom obratný a agílny. So Supom nemám žiadnu skúsenosť.

      0 0
    • Daf  

      Pokud chces nekompromisni zavodni kolo, tak ten Sup nema chybu. Prakticky tam uz neni co tunit. Trek je krasnej, ale vybava je slabsi, porad ale spickova. Ja bych sel do Superioru. Ale kdyz by ses rozhodnul pro Treka, tak nevidim duvod ti to rozmlouvat.

      0 0
    • lord168w  

      Není nad čím uvažovat,SUP je neošizený závodní bike!

      0 0
    • Johny5 OSHA  

      tak jak tu uz ostatni rikali, superior je ==>R>A>K>E>T>A>>> Bratr jezdi sup930tku a je to peklo stroj 8) jen zalezi jak ses tezkej na tu vidli.....muze se zdat ze se trochu krouti bracha ma +/- 90kg a je o znat

      0 0
    • rasto  

      SUP: sam jsem koupil jeho predchodce v cervnu 2007 a priste bych koupil zas. delsi posed. zavodni, chrti kousek. spokojenost. nehlede na to, ze xtr bych jako nahradni kus na kolo nikdy nekoupil (financni duvody). zde jsem to mel nasazene. pouze: zamenil jsem hayesy za osvedcene xt.

      0 0
    • petebike  

      Treka jsem mel mit, ale nevyhovuje mi velikost 19,5 moc velky, a 17,5 je zas maly :-( shit… no jinak vybaveni je podobny – na Treku je komplet XT a Fox, coz mi prijde lepsi nez na to supovi, ale ani jedno kolo neni spatny !

      0 0
    • Hejdik  

      Tak tenhle výběr ti fakt nezávidím,já osobně bych si asi vybral Treka ,ale to je čistě můj intuitivní názor.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.