Už jste viděli novou řadu? Co na ní říkáte? Podle mě hodně vydařená, zítra jedu objednat xp920;)
Už jste viděli novou řadu? Co na ní říkáte? Podle mě hodně vydařená, zítra jedu objednat xp920;)
Kdyz je tak vydarena, proc sem nedas aspon odkaz?
Kdo hledá najde;) http://www.supriders.cz/…/album-37/26
A full. Jinac je to furt to samy.
No nevim no myslim ze meli psis udelat model na rebe ale to je asi jen muj pocit
s rebou by to bylo dost zajímavý
před chvilkou jsem psal mejl Kořínkovi, aby mi objednal jednu 929D ve 21,5" – tak snad se zadaří. už se těším, až dorazí (a doufám, že že fakt dorazí)…
pude tam tvá Tora :-)
precitaj si test vo vele 10 alebo 12 2007. Neviem ci je teraz model zmeneny, ale dobre voditko na kupu 29ky, lebo sup929 bol dost iny nez zvysok 29tiek tak ja len ze aby to bolo to co hladas.
mrkni mi do profilu, na čem jezdím terén nyní:-)
? Na com, na tom favousovi? :) Neverim.
(mas tam moc tych kol, a ani jedno nie je 929 tak som narazku nepochopil)
to modrý :-)
Problem tam byl v zadní stavbě, tu ted zkrátili na 450mm, původní byla 465mm. Jinak geometrie zůstala stejná krom top modelu 29 udělaly menší uhli sedlovky a vidle o 0,5–1stupen.
Moc se v tomhle nepohybuji.
Prosím o vysvětlení – Čím je tedy Team odlišný od nižších modelů díky jiným úhlům sedlové a hlavové trubky, jaké jiné chování kola Team lze předpokládat oproti nižším modelům?
Koukni na mail :)
a kdo umí dává funkční odkazy :-)
Zaujal mě akorát ten zelený, celkově se mi letošní líbili více.
Zelený se mi taky líbí, ale letos se nejvíc líbila červená 930tka a prodalo se jich tak čtvrtina co černých 930tek.
tak to je divný, protože čistě designově je ta červená úplně jiná liga. Mě třeba mrzelo že se v té červené nedalo sehnat jen jako rámová sada – vím o pár lidech, kteří ji moc chtěli.
klidně červeného rozeberu a přehodím na černý rám…
Mám 930 a nechám na podzim přestříkat podle loga názvu mého oblíbeného hudebního projektu. Rámy má Superior výborný.
Letosni jsou podle me vydarenejsi tenhle design se mi nelibi ani trosku.
teď sem přijel z předváděčky…takže nový karbonový rám z Japonských vláken, váhe prý 1,05KG (neřekli v jaké velikosti)…Dva typy fullů…ten bílý s karbonovu planžetou na klasický XC,m pak normální čtyřčep se zdvihem 130mm za 40 papírů…dražší kola jsou pěkný a povedený, ty levnější nic moc…takovej standart…když si na něco ještě vzpomenu, tak dám vědět
Co nakonec teda kupuješ ty ?
asi vezmu toho lepšího jako celý kolo, teda pokud se nerozhodnu jinak…je bílej, tak k tomu modrej SID pude…výbavu asi nechám, jen vyměním kola za AC…Ale uvidím…není to jediná možnost…třeba se mi bude líbit něco ještě víc…
jo a ty karbonový rámy budou mít oversize střed, do kerýho se budou ložiska jen lisovat…taky sem viděl nový Suntoury s 15mm pevnou osou…
kup si kolo… Cube, Trek, Scott, Stevens… atd.
Rám SUP Team 29 je libový s cenou okolo 6 tis. Kč. Divím se, že si troufli z materiálu U6 Superlite udělat velikost 23". Bohužel padla kosa na kámen – pouze kotoučové brzdy, :o(. Pro mne velké dilema.
Vecka sou prezitek, si zvyknes ;-)
Marketingový přežitek, aneb manažeři výrobců se rozhodli, že je doba kotoučová. Na co, na to jak vidím, že většinu lidí s kotoučema, co jsem poznal, tak jim to škrtá, píská, nebrzdí, atd.? Anebo mi zaručíš, že hydrauliky XTR budu mít bezproblémové jak Včka XTR? :-)
To ti nezarucim bo hydrauliky XTR nemam :) Obcas to mozna piskne, skrtne, ale brzdit by to melo dobre.
Myslím, že trochu přeháníš …
véčka v kombinaci s tím větším ráfkem dle mého přežitkem nejsou, navíc zirecek je správný oldskůl bajker, takže k němu by se ani nic jiného nehodilo :-)
Avšak situace je taková – volit rám malovýrobce pro Včka, kde ceny jsou od 14 tisíc Kč a výše (RB, Duratec ještě výše) nebo zvolit poměrně lehkého SUPa pro kotouče? Těch 8–10 tis. Kč rozdílu mezi rámy dají na ty kotoučovky a náboje… . :o(
inac povedane: aj opustenie oldskull :) ideologie je len otazka penazi :))
(s tymi hydraulikami sa iste da spokojne spolunazivat, ale zas so Supom nenarobis tolko frajeriny ako s ramom od maloserioveho vyrobcu. Zas o to asi ani tak nejde. A ram za 14tkc s veckami… neviem, asi nic pre mna)
Hele méďo béďo,nepohybuješ se občas v oblasti Prahy a okolí?Mohl by jsi se přidat k některé víkendové bikovačce do oblasti třeba Brdských kopců a my by jsme měli(tedy alespoň pražská sekce)konečněreálnou představu o tom, kdo se skrývá za nickem vtipný medvěd 09.
jasne, ja som furt a vsade (poznas to, furt a vsade vseckych vidim a pocujem)
Ony ty kotouče zase tak tragické nejsou :-)
Když vybereš nějaký lehký kousek tak si ani moc nepohoršíš váhově.
PS: ale pískat a škrtat ti to asi bude :-)
Dá se už někde najít geometrie rámů? Doufám, že je opět nazkrátili …
Prodejci už mají oficiální tištěné katalogy se vším. Na netu jsem to digitálně zatím nenašel. Z katalogu jsem si okopíroval geometrii modelu Team 29.
Nevím tedy?! Mně přijdou hezčí modely roku 2008.