• Promis

Dobrý den,

vybírám nové silniční kolo, v hledáčku mám tento typ

https://www.centrumrowerowe.pl/…y-8-pd26070/

https://www.cycology.cz/…ty-p1373148/?…

poprosím vás o váš názor, budu rád i za jiný typ…

můj roční nájezd cca 5 000km

moje váha je 100kg

požadavky

Cena do 50.000Kč

kotoučové brzdy

kolo postavené na komponentech Shimano

mockrát díky za odpovědi.

0 0
    • Alojs01  

Jen si postesknu… silnicni kolo za 50 tis s vahou 10kg (kdyz k tomu pridam pedaly)… asi jina doba…

0 0
      • vt  

U Cannona bacha na dostupnost … trochu jsem ted sledoval Ultimate a ocekavane dodani se porad nenapadne posouva :-)

0 0
        • Velomiwookie  

xlko je zrovna skladem kdyby nahodou :) ale jinak jo, v dnesni dobe je cekani na kolo kdekoliv celkem loterie…

0 0
          • esmo  

No „skladem“ .. :D na tohle konkrétní XL jsem čekal dva měsíce a stejně mi pak posunuli termín dodání. Takže bacha, jezdit můžeš taky až někdy v září

0 0
        • pospec7  

Je to tak, na cf sl 8 cekam od srpna :-D

1 0
    • vt  

Radon Spire Disc 8.0, s cenou zalezi jaky bude kurz EUR :-/

https://www.bike-discount.de/…e-disc-8.0-1

0 0
      • Promis  

Ten Radon vypadá pěkně. Borci díky za typy.

0 0
        • vt  

JJ .. par jich naskladnili v patek. Zavahal jsem a v sobotu vecer uz 54 nebyla :-) Ale evidentne neco vyrabeji.

0 0
          • Espen  

Montují se v Cube. Min měsíc se jich pár udělalo.

1 0
    • hriva  

https://www.basso-bikes.cz/…-venta-2021/ je i na 105 a na rivalu, ale 5k nad limit.

0 0
    • UHU  

přidej kromě váhy ještě výšku – protože radit kola, která neodpovídají ti moc asi nepomůže, pokud to nebereš jako výhledovou investici

1 0
    • nomecz  

https://eshop.progresscycle.cz/…1-ml-carbon/

zajdi k prodejci Giantu co mas po ruce a rekni mu ze chces obednat tohle (progress je dovozce do CR), je to lonskej model a pokud narazis na normalniho obchodnika tak ti na nej daji rozumnou slevu a na tech 50 se dostanes v pohode. Za predpokladu ze ti teda sedne velikost

0 0
      • Markony  

Pochybuji že dá nějakou slevu není důvod dávat slevy. Při takovém nedostatku kolo,

3 0
        • nomecz  

presne tohle mi loni taky vsichni tvrdili … vysledek usetrenych 15000 pri nakupu asi posledniho TCR v CR v me velikosti … lina huba … znate to

on ten prodejce moc dobre vi, ze si ho muzes obednat z toho eshopu za plnou cenu taky

0 0
    • Jason Voorhees  

Jak tu výše raděj, tak bych taky zkouknul bazary, na CB je teď dost silnicí za 40–70 a fakt pěkný. Taky jsem to tak řešil. Třeba todle jsem třeba koupil předloni za 20 :-D Ultegra, karbon ráfky, najeto 1k, prakticky nový kolo

1 0
      • Touš  

není ten model už starej? rok 2011 nebo se pletu?

0 0
      • nitraq  

Ještě pořád se to snažíš prodat nebo vyměnit za gravel?:))

0 0
        • Jason Voorhees  

Ne e, ani jsem to prodat nechtěl. Jenom jednou bylo cukání to vyměnit za nějakou Konu, ale nechávám si. Jede parádně, mám ji rád.

0 0
    • Jason Voorhees  

Řek bych tak 2015–2017, nevím přesně, ale tyhle rámy jsou stejný i dneska, takže to neřeším ;-).

1 0
    • koko0925  

Chce oprávněně kotouče, tam je výběr na CB omezenější.

0 0
    • tiarko  

Náhodou jsem na toto vlákno narazil, kouknul na kola a jsem celkem v údivu. V Roce 2016 jsem kupoval silničku na kompletní ultegře, celokarbon, hmotnost 7.6kg za za 30 tisíc. A teď se kola za 50 tisíc blíží k 10kg a pokud dobře, tak mají sadu 105

0 0
      • vt  

Co konkretne?

0 0
        • tiarko  

Ghost EBS Race Lector

https://www.forsaleshops.cf/…tDetail.aspx?…

Origo původní cena byla dražší než 30 tisíc, ale koupil jsem na mojekolo jako testovačku. Důkladně jsem prohlédl a rám byl neškrábnutý. Jen jsem pro jistotu vyměnil řetěz, nasadil svoje pláště a nebyl rozdíl mezi ním a novým kolem. Najeto na něm v tom nejpesimističtějším scénáři mohlo být 1000km. Funguje mi do dnes jako hlavní kolo.

0 0
          • Johny.Merida  

Njn, v roce 2009 stálo 39 tis. To už je fakt dávno.

0 0
            • vt  

Pokud to od oka prepoctu dle prumerny mzdy, tak jsem cca na 60–65kkc. Za to uz se da dneska sehnat prima kolo i s diskama … takze asi normalni vyvoj.

0 0
      • tomo_111  

celokarbon silnicka ako popisujes na ultegre za 30 bola asi aj vtedy nejaky ulet – alebo zlava za 2 roky stary model alebo tak nie?

Retail ceny okolo 2017–2018 ked som pozeral boli okolo 42–45 za karbon na 105 a zakladnych kolesach, nieco vypredajove mozno 37–39

a ano, kola nejsu, inflacia je, nic nebude ako bolo…

0 0
      • Fazzy  

Veřim tomu, že si to za tu cenu nějak sehnal, ale rozhodně se to ani tehdy nedalo považovat za běžnou cenu. A kdyby to bylo na kotoučích, jako že na 100 % nebylo, tak bys i tenkrát mohl za 30 zapomenout na karbon rám i Ultegru.

Jinak samozřejmě souhlas, že to šlo fest nahoru. Ale co taky nešlo že..

0 0
        • tiarko  

Já pořád považuji kotouče na silničce u neprofesionálního jezdce za zbytečné. Bez nich se dá koupit daleko lepší model. Já to stejně ve sjezdu neumím pustit nad třeba 75km/h. Bych se zabil. Na mtb kole je to něco jiného. Jinak co to je za kolo jsem napsal výše.

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            1 0
          • Fazzy  

Jo to je samozřejmě každýho volba, ale nejde to srovnávat cenově. Jinak to zdražení potom vypadá samozřejmě mnohem drakoničtější než reálně je :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Jen do konce října na mtbiker.cz