• dr.blikcvak

    jakou silničku do 20tis by jste mi doporučili a proč?

    0 0
    • Vavry  

      Já bych ti doporučil to svoje, <span style=„font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman“;">prodám úplně nové silniční kolo Trek 1200 (2007). Najeto pouze 100 km, ručím za 100% stav, vše v záruce. Osazení Shimano 105/Tiagra, komponenty Bontrager, vidlice Bontrager Carbon. Velikost rámu 60 (mám 186 cm a rám sedí perfektně). Včetně nášlapných pedálů Shimano PD-A520 a držáku na lahev Bontrager. Původní cena 26.000 Kč, nynější cena 19.000 Kč. Důvod prodeje – nemám na kolo bohužel čas, studium mimo bydliště.

      0 0
    • Santus  

      pry maji v Hervisu slevneny na 15t Fuji 1.0, kamos o nem taky uvazuje.

      0 0
      • georgio  

        Táta po něm taky pokukuje…vypadá dobře…nevíte kde by ho měli v M nebo L?V Eurosparu ho maj v XS

        0 0
    • Lister  

      vůbec ty bazaráře neposlouchej :-)

      Za 20 tis se dá pořídit nová silnička s karbonovou vidlicí na Tiagře, Xenonu nebo Mirage. Já jsem pořídil Šírera a jsou spokojený. Jsem se bál nepohodlného tvrdého rámu, ale zatím to tak vůbec nevnímám. Pokud nechceš skládat sám ale zase by sis chtěl trošku diktovat, tak je Širer ideální, protože ti tam vymění co budeš chtít. Dále třeba Fort – při nákupu přímo od nich to vyjde cenově také na skvelý peníz.

      Nebo výrrodej: třeba tohle kolo je postavené na krásném rámu a kdyby tě to chytlo, tak se dá postupně vyšperkovat :-) Jen jestli ti bude sedět velikost, tohle bude tak na 170–175cm.

      0 0
      • Lister  

        PS: a pokud sem zase někdo napíše, že za 20 tis poskládá kolo na 105ce s karbonovou vidlicí a s karbonovou vestavbou rámu, tak jedině pokud to doloží odkazy na jednotilvé komponenty !!! :-)

        0 0
        • raceman  

          :D 105ku nee, je drazsi jak moje ultegra :D

          0 0
          • Lister  

            ty nedáš pokoj co :-) A žes mě taky nehodil nějakou hezkou nabídku, když jsem se ptal…

            0 0
            • raceman  

              no bohuzel nižší sady nevycházej tak výhodněji a campa taky nee, navic je v tom týmová sleva ;)

              0 0
              • Lister  

                no vždyť to říkám pořád…někdo se tu zeptá na kolo za X tisíc a většina lidí začne „machrovat“ že dokážou postavit lepší za polovinu, ale pak z toho vyplyne, že je to prostě z nestandartních zdrojů a že na to normální smrtelník nedošáhne.

                Takže jak jsem psal…veškeré návrhy jen s ověřenými odkazy…takže??? :-D

                0 0
                • raceman  

                  njn mas pravdu, ale tak to chodi…

                  btw: ja se taky vysplhal s celkovými náklady na vic jak 25… holt kdyz ji milujes, neni co resit :D

                  0 0
    • stan222  

      Třeba toto http://www.sirer.cz/?…. Údajně kvalitní geometrie. Sám to nemám jak porovnat. Mám jen krátce a sedí mě. Mám dojem že v těch levných sadách je asi campa trochu trvanlivější než sh. Zapletené kola v základu. 20 rychlostí už v základu. Znám několik spokojených uživatelů.

      0 0
      • Lister  

        tak to je podraz – člověk si to koupí a za měsíc to slevní :-(

        Tož nepotěšilo mě to, ale pro ostatní dobrá zpráva :-)

        0 0
        • Hnoj  

          Kola Šírer byla zlevněna 1.4.08 …

          0 0
          • Lister  

            tos musel vědět, když si mi mojeho prodával :-D

            0 0
            • Hnoj  

              Nevěděl :-(

              0 0
              • Lister  

                V pohodě…cena byla i tak hodně dobrá a já jsem spokojen :-)

                Akorát to sedlo, to jsem netrefil…potvrdil jsem si že Fizik fakt nee…měl jsem si tam nechat dát hned nějakého spešla. Teď na jednoho čekám a jak dojde, tak to bude pro mé účely dokonalé a dostatečně naddimenzované – při předpokládané zátěži té silničky cca 3000km ročně mi vydrží dobrých 5 let......

                0 0
                • raceman  

                  a uz si zkusil fizik arione? ;-) best silnicni sedlo ever

                  0 0
                  • Lister  

                    nezkoušel a ani to nehodlám riskovat :-)

                    Prostě tyhly plochý úzký sedla mi nesedí, potřebuju něco vzadu širší a uprostřed s odlehčením pokmocí žlábku nebo díry, navíc šířku sedla 143mm – prostě křeslo. Takže jsem si vybral Spešl Phenom Gel a pokud se osvědčí a bude mi sedět tvar, tak ho šoupnu na MTB a na silničku zkusím jeho hubenější variatnu bez gelu

                    0 0
                    • krokus  

                      Koupi jsem si Arione s tím, že ho vyzkouším na biku, když o něm tak všichni básní. Vůbec mi nesedělo, hodně tlačilo na citlivé orgány – chtěl jsem se ho zbavit. Pak jsem si ale koupil silničku (Šírer Dynamic 502 na Miragi) a zkusil jsem na ni to Arione hodit. Musím říct, že je to paráda. Jak na tom kole člověk víc leží, sedlo mu najednou úzké nepřipadá. No, je ale jasné, že každá prdel je jiná. Btw. nejsem žádný zastánce Fiziků, Gobi ani Nisene (starší typ) mi na biku nesedlo.

                      0 0
                    • raceman  

                      no něco podobného jsem měl předtím na silničce(selle italia prolink tusim http://www.bike-forum.cz/…il-7296.html) to bílé a trpěl jsem… ted mam arione (THX TinkTink :) a i po 170 km se na tom dá sedět

                      0 0
        • stan222  

          Ted ho mám druhej tejden. Trochu mě to rozladilo ale jen trochu. Chtěl jsem to kolo se zapletenejma ventama protože jsem trochu těžší, oni je měli jen ve stříbrné, tak jsem vzal scirocco s tím že mě dají slevu. A daly, takže jsem spokojen.

          0 0
          • Lister  

            no já tam mám ty základní kola (pro mě byly primární cena) a zatím se drží, akorát mě štvou že sekají do špalíků – není to moc příjemný, když potřebuješ prudčeji brzdit, asi na to vezmu jemný smirek a doladím si to :-)

            0 0
            • stan222  

              Koukal jsem na tví kolo v profilu a musím podotknout že to máš fakt dost dobře vypiplaný. Chtěl bych nějakou jinou omotávku hlavně měkší, ale nevím jestli černou nebo bílou, nebo červenou. Ale jak tak koukám na tví kolo tak to asi hodím taky do té bílé.

              0 0
              • Lister  

                ČERVENÁ JA TAKY V ZÁLOZE :-)

                bílá je krásná, ale tedy ne moc praktická – trošku mi pouští rukavice, tak se to zabarvilo lehce do šeda, ale to je fuk. hlavně že tahle je měkčí, protože ta co tam byla originálně byla fakt děsivá – netlumila, nesála, klouzala…

                Jinak díky…mě se taky líbí :-)

                0 0
    • weekend warrior  

      My uz patnact let chceme silnicku(sterk) k nam na chatu, ale furt nic:-( Prej by to stalo 8mega. Proc by jste vy tu svoji mel mit za 20t?:-) Preji uspesny lov.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.