• sportovni_biker

Sháním silniční kolo do 20 000,– na velikost 192 cm. Něco vytypované z kat. mám, ale spíš by mě zajímalo, jestli nejsou na netu někde nějaké slevy na loňské modely, kdyžtak mi sem nahažte odkazy (já jsem nic nenašel). Je to na tréninky, ne na závodění. Sadu min. Tiagru.

Díky.

0 0
    • orca  

Pán Gooogl je všemocný … hledej a pak se ptej …

0 0
        • Daf  

Je moc pekna. Za ty penize super.

0 0
          • sportovni_biker  

Ještě, aby ji měli. Z toho mám největší obavy.

0 0
            • kámen úrazu1  

Tak přesně tu jsem měla vyhlídlou, když přestali do ČR dovážet Fuji. Ale aj nejmenší velikost by byla pro mě velká. Máš ještě další návrhy silniček, které se mně líbí a chtěla bych je, ale které nemůžu mít, pokud se nechci cítit jak na mučícím nástroji? :-)

0 0
              • sportovni_biker  

No já se spoléhám, že bude tato, protože je to přeci jenom česká firma, XL velikost je přesně v rozsahu, který potřebuju (59–61) a platbou předem ještě 1200,– ušetřím, takže čekám na mail a jdu objednat :-) Našel jsem si tam ještě Demu, ale tu říkali, že vůbec mít nebudou. Pak je ještě v záloze Merida 903.

0 0
                • kámen úrazu1  

Copak o to, já už mám taky vybráno. A objednáno. Nakonec to nebude Fort, Fuji, Pells, ale úplně něco jinšího. Doufám teda. Pokud dorazí. :-)

0 0
                  • sportovni_biker  

Ukaž :-)

0 0
                    • kámen úrazu1  

Tajemství. :-) Abych nebyl za blba, kdyby nedorazila. :-D Ale nečekej nic extra .. základní model na Xenonu, jen značka rámu je prostě jiná než z kterých jsem původně vybírala. Ale i kdyby na ní bylo Author, koupila bych jí, kdyby měla geometrii, kterou chci. Ale tu jsem našla jen u nejnižšího rámu Forta v XS, kterýho mám v záloze, kdyby objednávka nedorazila.

0 0
        • Edy  

Pěkná, akorát kup carbon sedlovku, né za 500,–,vyměň brzdový špalky za lepší. Řetěz kup campa rekord C9 (budou ti někteří prodejci od Šírera tvrdit,že na šima. componentech nebude fungovat, neboj funguje, mám na něm 3000km a je supr), HG-53 je blato. Pokud je tam com. 50/34 a nebudeš jezit po horách tak klidně vyměň za klasiku. 53/39.

Investice s spd-sl pedály asi + 4.000,–,bez klasiky.

No a já bych ještě dal lepší sedlo.

0 0
    • gobike  

Kde ty na to beres:))) Si rikam az budu velkej tak si ji taky koupim:)

0 0
    • DonJuanKarlos  

Ahoj, potřeboval bych poradil, jakou silničku do 20 000 Kč.

Bude to moje první, do teď jsem jezdil jen na biku. Silničku chci na rychlost a taky se někam dál dopravit. Zjistil sem, že jezdím často s kolem po silnici a s 2,0 palcovýma pláštěma to neni ono:D

mám zatím jednoho kandidáta: http://www.specialized.com/…CBkModel.jsp?…

mohl bych ho mít nové o něco levnějš 19–18 tis.

0 0
      • dancing dog  

Nech si raději postavit- ALU rám s designem dle vlastního návrhu + na Tiagře, za stejný prachy…

http://www.nss.cz/web_site/geer/

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • DonJuanKarlos  

Ten výběr z desingů nic moc… spolíhal sem na to, že ten spešl bude mít kvalitní rám na úkor toho levnějšího řazení sora.

0 0
          • dancing dog  

Udelaj ti design podle tvyho navrhu… no a myslim, ze je lacinejsi pozdeji vymenit ram nez celou sadu…ale v poho, jen upozorneni…

0 0
    • Mobidyk1  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • robin!1  

Za tyto peníze v žádném případě ne Shitmano, ale jedině Campu!!! Na Campagnolo Mirage by muselo Shitmano vytáhnout už jednu z vyšších sad. Ono než se Mirage zajede, tak Tiagra apod bláto je dávno na odpis.

0 0
      • TomasJ  

Neblazni, s tak slabym osazenim se jeste neco na kole polame a jezdec si privodi tezke zraneni.

A rizika a je treba maximalne eliminovat. Lecba po urazu stoji velke penize, nema tedy smysl tolik setrit na komponentech.

0 0
      • kycis  

Jezdils dlouhodobe nejakou z novejsich sad od Shi?

0 0
        • robin!1  

Nejezdím, protože po 13,5tis na Campě nebylo třeba měnit ani řetěz.. Od Shitmana mám bohužel komponenty na biku a byla to velká chyba.. na staré silničce jsem měl taktéž shitmano a kromě pedálů, které jsou fakt v pohodě nepamatuju, že by něco dobře fungovalo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.