• Lad

    Kolo Kelly's ANO/NE ??? Zajímalo by mě co si o nich myslíte?Zda-li někdo ví jak si stojí mezi konkurencí na českém a slovenském trhu a to nejen v prodeji ale i co se do zpracování a kvality týče?Koupit nebo se mu obloukem vyhnout?Díky…

    0 0
    • McBlacky  

      cena dobrá, váha dobrá, na ničení na závody ideální, rámy občas trochu víc praskaj, ale nic hroznýho. na machrování a trvalou hodnotu – obloukem se vyhnout

      vozím občas hadry kellys ty nejsou zlý, zvlášť zimní budna je dobrá :)

      0 0
      • kout.jk  

        podle mého vkusu patřej rámy od kellyse k nejhezčím a kdyby, když jsem si kupoval nový bike, měli v LN nějakýho líp vybavenýho Kellyse než v alívku a na hydrách, tak bych se hodně pro něj rozhodoval. (kdyby byly ve stejný výbavě s meridou, tak by rozhodla cena)

        0 0
        • MlokCZ  

          Já proti Kellysu vůbec nic nemám, jen pokud někdo závodí tak ten vzhled nemusí být pro něj asi úplně to pravé, když se pak na XC závodech stává, že 2/3 lidí jede na Kellysu (díky tomu jejich závodnímu programu, kde prodávali zlevněná kola s podmínkou účasti na 3 závodech ČP).

          0 0
          • JirkaT  

            „pokud někdo závodí tak ten vzhled nemusí být pro něj asi úplně to pravé“ To mne fakt rozesmálo :-))

            0 0
            • MlokCZ  

              Tak tebe to třeba rozesmálo a někomu to třeba může být jedno (třeba mě by to jedno bylo, u mě je vzhled, design a netuctovost značky vždy až jako poslední nejméně důležité kritérium), ale znám osobně 3 konkrétní lidí, kteří jsou přesně toho příkladem a Kellys si kvůli tomu nekoupili (a ty 3 lidi je vlastně hrozně moc, protože neznám o moc více lidí, kteří na podobné závody jezdí). A psal jsem schválně jen ty co závodí, protože koncentrace těhle Kellysů mimo závody už není nikde tak velká.

              0 0
              • JirkaT  

                Ale jo, dobrý. :-) Mně zase přijde k smíchu když je někdo na libovolnej sport moc vybavenej a výsledky pak nemá. Bike závodně nejezdím, ale zažil jsme to při winsurfingu.

                0 0
                • james11  

                  to že je někdo vybavenej ještě neznamená že musí na závodech přijet do 5 místa. vždyť sám víš že o kole to není

                  0 0
                  • paulovic  

                    Ja mám zatracovanú Demu Auron DC (ale dal som dole DC) a snažim sa prísť v 1/2 pola. Niekedy aj v 1/3. Najdôležitejší je ten vôl ktorý musí šlapať.

                    0 0
    • james11  

      praská všechno nejen Kellys. Záleží na tobě, kolik do toho chceš dát, co chceš jezdit, jak chceš jezdit atd…

      0 0
    • Sabbath  

      Ano praská všechno, ale jak už jsme tady na fóru psal, Kellys bych uz nekoupil (problémy s rámem). Ale hadry mají docela dobré (dres a kraťasy).

      0 0
    • george.n  

      Mrkni se na to co mam v profilu. Koupeno vyhodne a po 6kkm absolutne bez problemu az na vidlici kterou jsem musel hned na zacatku lehce odladit a ted chodi vyborne. Rozhodne ho nesetrim, sjezdy jezdim naplno a skacu pres vsechno mozny (mysleno v ramci XC). Klasicky veci jako naboje Deore odchazeji, ale to uz nezalezi na znacce kola. Kdyz se o nej dobre staras, tak nezklame. Ale nebral bych modely pod cca 18 tisic, jako ostatne u kazdy znacky, od toho se neda moc ocekavat.

      0 0
    • Hejdik  

      Já jsem měl kellyse Salamander.Kolo žádná sláva v té kategorii,ale jezdil jsem na něm 2 roky a nemůžu si stěžovat. Rámu jsem dával co proto,a všechno vydrželo! I geometrie byla dobrá,(alespoň pro mě).Co mi trochu vadilo,byla váha,ale u lepších modelů to bude asi jinde. A k tomu jestli praskají nebo ne,tak jak už se zde napsalo, prasknout může všechno. A k designu,taky si myslím,že značka K.patří vzhledově k tomu povedenějšímu na trhu. No a jestli uvažuješ o koupi,tak to chce jít opravdu do relace cca nad 20 000Kč.Záleží na co to chceš. Jen bych se vyhnul takovému modelu,jako je to např,u toho salamanderu DSC,kde brzdy dělají nemalou část ceny a jinak kolo v hodnotě 14 000 ve Véčkové-verzi stojí třeba 18 000. To už bych šel radši do kola za dvacku ve Véčkách. Ale nevím kolik chceš případně investovat. Ale jinak si myslím,že kellys je OK.

      0 0
    • stix  

      Ja mam Kellys Magic 2005. Nemuzu si stezovat, pro me paradni kolo. Ram zdatne drzi i po nekolika padech. Samozrejme zalezi, co chces..

      0 0
    • Motyll  

      Neco malo mam s touhle znackou taky najeto. Rozumny pomer cena/vykon (kde jinde bych poridil komplet XT s hydrama a SIDem za neco vic nez 40tis), diskutabilni design. Na chrtarny ja delany…

      0 0
    • paulovic  

      zakúpil som drobcovi Kellys Imagine 2006 a zatial spokojnosť. V tejto cenovej kategorii v celku pekné spracovanie. komplonenty LX len brzdy som nechal dať XT a vidla išla iná. Kamarát cca 98kg má detto to isté len rok 2005 a bez problémov taktiež spokojnosť. Nevidím dôvod prečo nie.

      0 0
      • james11  

        dej mám sem fotku ať se podíváme jak si ho vytunil

        0 0
        • paulovic  

          skúsim pofotiť.

          jediný neduh ktorý som našiel, ťažko sa prenáša v rukách lebo spodná rámovka má veľký priemer a nedá sa poriadne zachytiť. Drobec vie preniesť len pleci.

          0 0
        • paulovic  

          Takže fotografia biku 10r. synátora. Trochu neskoro, ale predsa :-( Oproti originálu, XT brzdy, Upravená vidla, torchu pohodlnejšie sedlo, Plášte Michelin

          0 0
    • Švihis  

      Taky mám Kellyse a jen spokojenost. Jezdim na něm pátym rokem a s rámem spokojenost. Komponenty nevim, skládal jsem si ho sám, mám na něm nalítáno tak 15 – 20 tisíc a v poho. Takže já můžu jen doporučit, jestli ti nevadí že je to kellys tak za tu cenu…

      0 0
      • jipík  

        Koukám neoprénovou chráničku máš Acstar, aby se ti nepokousali :-)

        0 0
      • Genarito  

        Tenhle rám jsem měl a prasknul mi po roce a půl u přehazky na patce… Po měsíci mi rám vyměnili za top model, protože ten starý neměli… Mám rám co se dává na Sabotage… uvidíme jak dlouho vydrží…

        0 0
    • Lister  

      značka jako taková mi nevadí, spíš mi nesedí to, jak staví kola, ne že by byly extra špatně postavený, spíš se mi nelíbí, že všechny jejich kola jsou výrazně sportovní a není tam žádný bajk na technické ježdění.

      0 0
      • marapara  

        Dovolím si souhlasit. Mají většinou dlouhé rámy, které jsou hodně tuhé a pro mimozávodní účely docela nepohodlné. Navíc ty nižší třídy jako Salamander s podobně jsou hodně těžké. Váha něco kolem 2 kg, možná ještě o nějaký chlup víc.

        0 0
        • Motyll  

          Salamander jsem videl jen oprenej u nas u hospody :) Je ale pravda (proto jsem napsal ze je OK na chrtarny), ze moc pohodli nepobral. Zvlast s origo sedlem a 1,9 Maxxisama.

          0 0
    • Vrabčák1  

      Kvalita je dobrá, já tomu svýmu dávám zabrat, a všechno drží. Jedinej problém, který jsem měl, byly pazvuky z rámu, což už tu někdo řešil ( myslím Sabbath ).

      0 0
      • Sabbath  

        Přesně jak píšeš. Ty pazvuky byly jediný problém. Hlavně že jsem to vyřešil. Abych jenom nehanil Kellysy, tak musím říct, že mají docela kvalitní lak. Po 2 letech je jako nový.

        0 0
        • kime  

          Mám kellyse mobster z roku 2003 jsem spokojenej akorat loni na podzim mi prasknul ram (foto v profilu) ale šel zavařit

          0 0
        • Vrabčák1  

          Jo jo, lak to je držák.:-)

          0 0
    • Genarito  

      Zkušenosti s těma kolama ok, spíš jde o to vybrat dobrý lidi kvůli servisu… Takže spíš bych koukal, kde kolo kupuju než co to je za značku… Kort když ty kola různých značek bývaji osazený podobnýma sadama

      0 0
    • Marasek  

      Mam Kelly's Magnus uz 3 roky a nestezuju si.Jen jsem za ty 3 roky vymenil nektere komponenty,se kteryma jsem nebyl spokojen(vidli­ce,brzdy,peda­ly) ci doslouzily(ka­zeta,retez,kli­ky,gripy,plas­te). Prikladam aktualni foto (dokonce s puvodnimi plasti, ktere ted pouzivam na silnici;) )

      0 0
    • Páník  

      Kdyz jsem kupoval sve prvni lepsi kolo, mel jsem na vyber Kelly´s a Meridu ve stejne cenove relaci…vyzkousel jsem obe a jako vitez jednoznacne byla Merida. I kdyz jsem kolum tenkrat moc nerozumnel,tak Kelly´s byl proste „divnej“. Rekl bych ze je to tim, co o nich napsali v poslednich dvou Velech…tahle firma proste nema cit pro sladeni komponentu. Ramy jiste nebudou spatne, ale myslim, ze za stejny penize se da poridit lip. Navic nemusim ten jejich „duhovej“ design,ale to je vec vkusu

      0 0
      • james11  

        mě se Kellys líbí!

        www.bike-forum.cz/…se_biky.html?…

        :-)

        0 0
        • Páník  

          ale jo Magic jeste beru a potom Blade je celkem k svetu…ale jak rikam, design je subjektivni zalezitost (je ale fakt,ze ty Hutchinsony tomu kolu dodaly „stavu“)

          jako priklad toho co jsem psal bych uvedl treba toho Wandala…naprat na sportovne ladenej ram se zdvihem 85mm 130mm vidli, dat k tomu rovny rodla a krosovy gripy…to musi byt v terenu naprosto nevyrovnany a oproti jinym znackam ve stejny cenovy kategorii proste u me nema sanci

          0 0
          • Vilík  

            Takže když půjdu do Kellyse Mobster tak bych udělal dobře.nejezdím žádné rasárny ale docela slušný švihový XC.

            0 0
    • BestSkier  

      no tak kellys muze byt i pekny kolo:)… viz muj www.bike-forum.cz/…se_biky.html?…

      0 0
    • žahys  

      Viděl jsem ve Velkých Losinách na XC přepůlenej rám Kellys. Nějakej junior jel z kopce, dole byl žlab, v momentě kdy do něj vjel, rám prasknul v horní trubce i spodní trubce, takže kolo bylo rozdělený na řidítka a vidlici a na druhou část kola a jediný co kolo drželo, byly lanka brzd a řazení :-( Ale praská všechno, mě loni praskla merida. Teď mám apache a spokojenost, ale jak říkám, praská všechno, když se kolo nešetří.

      0 0
  • Haryk

    Tak Ty ses povedl.

    0 0
  • james11

    ty wole on je už aj tu!!! Kde je ADMIN??? Zablokovat mu účet!!!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.