• zako5

Zdravím všechny bikery. Chtěl bych si koupi MTB do 22000Kc. Docela mne zaujalo Kelly's Madman?

www.kellys-bicycles.com/index.php?…

Co na něj říkáte?máte s ním někdo zkušenosti?A co ty brzdy?nebyly by lepsi treba nejake vecka?chtel bych kolo na vyjizdky do stredniho terenu a obcas na nejaky zavod. Případně mně prosím doporučte i nějaké jiné kola do 22000kc.Diky Marek

0 0
    • pavel321  

Vyber něco jinýho;) Něco bez kotoučů, v týhle cenový relaci sou kotouče blbej nápad.. Radši něco lepčího na Véčkách. Koupil sem si kdysi Kellys Magnus Disc 2004 a už mi z toho zbylo jen řazení, kola, řidítka, představec, gripy a sedlo, FŠCHNO vostatní sem vyměnil (a to myslim vážně fšechno, vod rámu, přes vidli až po brzdy a kliky a tak dál)

0 0
    • james11  

Mě se to pozdává! I když ono ty kotouče…nevím nevím.

0 0
      • zako5  

No právě mě na tom kole štvou jenom ty kotouče.Co sem slyšel od kámošů tak jsou s tim jen problemy. Vecka jsou urcite jednodussi na udrzbu a serizovani. Myslite ze by mně v obchodě na požádání třeba vyměnili ty kotoučovky za véčka a odečetli to z ceny?

0 0
        • pavel321  

Tak vem Magnuse a ne Madmana! Madman = Magnus s kotoučovkama

0 0
          • zako5  

Ja vim ale na tom Magnusovi mne vadi Dual control a design ramu.(jsem na černou) ;-)

0 0
            • james11  

No tak pokud si na černou ber Magic Black :-) a dualy si nech vyměnit za páčky.

0 0
    • colin  

pekne a jestli se ti libi tak proc ne stejne na tom polovinu veci vymenis.a brzdy bracha je ma ja mam lx a funkcne zadny rozdil

0 0
    • zako5  

No a co ty brzdy má někdo zkušenosti s Hayes? Byli by tedy lepší volbou kvalitnější véčka než tyto kotoučovky?

0 0
      • pavel321  

Ti to snad řikam, vyser se na to! ty brzdy nejsou žádná qalita.. Plno lidí má s Hayesama problémy! A tohle sou ty nejvobyčejnější, nech si poradit..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.