ZKUŠENOSTI S KOLY KELLY´S(MOBSTER)???

39 nepřečtených
  • honya87

    Jak jste spokojeni s koly kelly´s?? Jak dlouho je máte a kolik na nich naježděno?? Měli jste nějaké problémy s rámem(nevhodná geometrie, prasklý ram atd.) Jaký to máte se servisem, pokud máte například prasklý rám, do kdy vám pošlou nový?

    Jakékoliv zkušenosti s Kelly´sákama pište sem! A? už kladný nebo záporný.
    Díky za odpověď

    0 0
    • Pablo9  

      No tak začnu,mám Kellys Imagine od roku 2002,do dnešní doby mám najeto něco k 10 tisícům km a docela spokojenost,jen jsem ho trošku „dotunil“ zapletenejma kolama,kotoučovkama a před nedávnem jsem vyměnil vidli (RST GilaTL)za Manitou Axell.Jen musím pochválit jak výrobce,tak i dovozce v Hranicích,že když jsem cokoli potřeboval,co jsem nemohl sehnat v cykloprodej­nách,bez problémů mi to poslali na dobírku (originál gripy,pláště atd.) No ale s tím,co kolo vydrží,to asi taky dost záleží,co kdo jezdí a jakej trefí kus…Toliko můj názor.

      0 0
    • pos3k  

      out: z puvodniho Kellys 700 sf mam po 4 letech na nynejsim kole (viz bikes) uz jen rohy,sedlo a plastove kolecko v dratech.Rohy jeste neco snesou (upravene), nove sedlo bude do jara, platove chranitko je po poslednim padu rozlamane (vymena do 14 dnu). in: v poslednim velu(12/2004) je test kellys sabotage po rocnim uzivani

      0 0
    • Azagthoth  

      Kedze mobster tak to bude asi na XC,alebo maratony.Za tu cenu by som sa poohliadol radsej po nejakom bicykli „renomovanejsej“ znacky,napr. Specialized,ti maju dobre XC stroje.

      0 0
    • Seppy  

      kamos ma taky kellys, myslim ze prave mobster, a asi ted po dvou letech jezdeni se mu zlomil ram u sedlovky/horni trubky , a to na tom nejezdi zadny HC, spis marathon nebo tak, tak nevim no, ale zas mu ram bezproblemu vymenili za nynejsi novy model…

      0 0
    • biker 13  

      Já mam od září Kelly's Quartz dsc. Až na menší problémy s kotoučema ( diatech anchor – špatná oliva )je vše dobrý. Sice ho mam chvilku, ale nešetřim ho. Bydlim kousek pod Řípem a ten sjíždim ze všech stran… a kolo drží. Skočil sem i z naší uhelny (asi 1 metr) na rovinu a nic. Rám je dobrej, ale komponenty pokulhávaj, taky je chci co nejdřív vyměnit.

      0 0
    • admxx  

      Kelly´s Magnus DSC. Jezdim ho od brezna a nemuzu mluvit zrovna o spokojenosti. Predevsim kvuli aroganci prodejce (Opavel s.r.o.) ktery odmital resit problemy s kotoucema (porad se povolavaly a tvrdili mi ze to je normalni, az na poctvrte byli schopni vymenit srouby dat tam poradny tmel a podlozky, potom se zase posral predni brzdovy system, prasklo nejke tesneni ci co, a jeste par drobnosti, pak pro zmenu odmili zapsat reklamaci a tak podobne) No sice to byl boj, ale ted uz kolo jezdi ok! Co se tyce ramu tak zatim v pohode…hazim s nim i vic jak pulmetrove skoky a ok, jezdi se mi na nem pohodlne, navic i to sedatko co je tam seriove je fakt v pohode, a…rafky taky v pohode (ale ty pneumatiky byly hrozne!)stredy drzi. Vidlici sem trochu upravil k obrazu svemu, az bude po ni koupim novou. Mozna sem mel s tema brzdama a tak jenom smulu na spatny kus a spatneho prodejce…nevim… Ale kazdopadne kdyz sou serizene tak brzdi pekelne…na predni stavim jednim prstem jako nic.

      Celkove mam z tehle znacky trochu rozporuplne pocity, ale kdyby sem mel kupovat znova tak u jineho prodejce a jinou znacku.

      0 0
    • mars  

      Mam Kelly's Majestic 2002, velkost 20", najazdenych okolo 11 000 km. Tento rok sa mi objavila drobna prasklinka na zadnej stavbe. Dal som to zavarit a je to OK. Co ma na rame hneva je to, ze sa mi nezmestia dobre 2 kosiky (pri novsich modeloch to snad odstranili). Inak som s ramom spokojny – prezil toho uz fakt vela.

      0 0
      • jonti  

        akoze sa ti na dvaciatku ram nezmesia? to je ten na sedlovej trubke tak vysoko alebo preco?

        0 0
        • mars  

          Skor ten na spodnej trubke je tak nizko. ked mam pod tym kosikom este aj uchytky na pumpu (cca 0.5 cm vysoke), kosiky do seba zasahuju.

          0 0
    • jimmy63  

      mam kellys mobster 04 a po 3 mesicich mi odeslo tesnenicko u vidle(reklamace cca 4 tejdny),po dalsich trech mesicich mi rupla pruzina u vidle(reklamace cca 4 tejdny)a zejtra budu do kellysu posilat ram s prasklou patkou(jeste nevim,jestli mi to vubec vyreklamujou..ale jestli ne tak jim to otlucu o hlavu!!).jinak si nemuzu stezovat..kolo funguje,prislo neposkrabany,akorat jeste mozna brutalni mekej ram:(

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Ehm Ehm dobre, jasne. Tak si to shrnme, kdyby to nekdo nepostrech. Fakt v pohode kolo, akorat ma brutalne mekkej ram, kterej obcas praskne a kdyz zrovna drzi pohromade, tak tretinu casu nejezdis kvuli reklamacim ostatnich soucastek. To si opravdu neni na co stezovat. Ty musis mit svatou trpelivost a pristup typu „mouchy snezte si me“. Moc si nedokazu predstavit, jak ten mekky ram tvarujes nekomu kolem hlavy :))

        0 0
        • enjoy  

          mozna ma svatou trpelivost,proc ne?nevim proc mu doporucujes aby se choval jako cholerik. a jeste jsem nepochopil v cem je vina kellysu..

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Tak tos netrefil kámo! Tvoje snaha byt vuci me vzdycky v opozici tentokrat narazila. Mam ti to vysvetlit jako malymu decku nebo si to jeste jednou prectes, popremyslis a nechas si to vysvetlit od nekoho u vas?

            0 0
            • enjoy  

              chovam se k tobe jako ty ke me,to je prece jasny:-)

              0 0
            • enjoy  

              jsem to psal v rychlosti:-),tak jeste musim rict ze mas kolikrat i pravdu,jenom ti to hned nespecham psat,jako jini,co ti lezou do…:-)

              0 0
              • Jogador  

                Kam?:)

                0 0
                • enjoy  

                  to vi nejlip pa-dlista,se ho zeptej:-)

                  0 0
                  • Jogador  

                    Já prostě nevim, co vy dva proti sobě máte, oba mladý,oba hezký, oba cyklisti,ale hádáte se jak starý babky:) Ale co, co se škádlivá, to se rádo mívá:)

                    0 0
                    • enjoy  

                      ja vzdycky vedel ze me ma rad:-).akorat to vyjadruje po svym:-). ale nevim,jak mu bude vonet oznaceni cyklista,az si to precte:-). kdybys aspon mluvil k tematu a rekl ze je kellys mekkej nebo neco takovyho:-)

                      0 0
                      • Jogador  

                        Jsem rád,že je ta láska vzájemná:) Cyklista je každý, co osedlává dvě kola spojený rámem,tzn že i Pádlistův „prcek“:). Ale psal k tématu, jen to pro nás méně chápavé shrnul do jedné škatulky, že to kolo je vlastně uplně naprd:)

                        0 0
                        • enjoy  

                          k tematu mas mluvit ty:-)

                          0 0
                          • Jogador  

                            Já kellyse nemám, já k tomuto tématu nemám co dodat, jen dát za pravdu Tobě, že se říká, že jsou tvrdší…:)

                            0 0
                      • TinkTink  

                        Enjoy & Padlista: nechteli by jste nam neco rict? (nebojte…tady si to Vase polovicky snad moc neprectou a muzete to tajit dal :)))))) )

                        0 0
                        • Jogador  

                          No co kokosáček,ale tuším, že Sirena si něco přečíst může:)

                          0 0
          • Lance  

            ????????????

            0 0
          • TinkTink  

            Tak to jsi fakt prestrelil…mekkej ram…rekni ze to neni problem vyrobce a vysmejem se ti :)..rekni toooo… :))

            0 0
            • enjoy  

              jo vy myslite mekkost ramu,tak to joo,to me vubec nenapadlo:-) totiz ja mel za to ze kellysacky ramy jsou velmi tuhy,tak jsem si tohle nebral moc k srdci:-). tak teda podle jednoho cloveka(oproti hromade jinych) je kellys mekkej,dobre:-). a jinak teda zadnou vinu kellysu nevidim.

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Myslim, vina vyrobce je i ze si ram ovesi levnyma nekvalitnima komponentama, ktere jsou poruchove. To pak muze byt sebelepsi znacka, ale kdyz se nikdo na tom ramu nesveze, protoze ma vadne komonenty je to kolo na prd.

                0 0
                • enjoy  

                  tusim ze hodne znamych vyrobcu dava v tehle cene na svoje kola skoro to samy.tak nevim,co si pak vybrat.ale zkusil si to,to se ceni.jenom je to argument na…

                  0 0
    • Daník  

      Před časem tady byla fotka prasklého rámu Mobsteru (odkaz), ale už to myslím ten kluk ze svého webu stáhl…Taky jsem uvažoval koupit to, rám prodat a pořídit pořádnej, ale už se pak dostanu na ceny ostatních akčních XTéček.

      0 0
    • boruvek  

      Ahoj, no ja cekam na Mobstera'05 a trosku me tim kazite naladu :-) Co jsem tu cetl driv o Mobsterech, tak tu hodne lidi psalo taky pozitivnejsi nazory typu „dobry kolo pokud ti nevadi ze ho ma na maratonech spousta lidi“ nebo „dobry kolo akorat hnusnej design“… s cimz jsem se smiril :-)

      A ted kdyz si ho objednam tak sama spatna zprava :-)

      0 0
      • dave lister  

        jestli to nebude tim, že ty s dobrou zkušeností to sem nebaví opakovat 6× do měsíce;-)

        0 0
      • SNAIL  

        Nenech se otrávit. Já ho objednal taky a veskrze jsem na něj četl pouze pozitivní názory

        0 0
        • boruvek  

          Toz dobra, ja se na nej tesim vic nez na vanoce ;)

          0 0
          • SNAIL  

            Na čem jezdíš teď?

            0 0
            • boruvek  

              Author Spirit SX z 1999

              0 0
              • SNAIL  

                Tak to už se máš asi opravdu na co těšit. Já jezdil dosud meridy, teď mám Merida Matts speed LX a jsem hrozně zvědavý na ten rozdíl (hlavně vidle) a údajně dobrou geometrii rámu

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.