Chorvatsko na lodi a kole v 2019

1 nepřečtený
  • MirekStep

    Ahoj,

    jsme skupina lidí, kteří si pravidelně pronajímají loď s posádkou a na kolech projíždíme ostrovy i pobřeží Chorvatska. Protože máme proježděnou celou jižní Dalmácii, rozhodli jsme se letos uspořádat 2 trasy – 1. skupina pojede z Omiše na sever s cílem v Zadaru, 2.skupina pojede opačným směrem (cesta zahrnuje Trogir, Skradin a národní park na řece Krka, Ugljan, Pašman, Dugi otok atd.)

    Jedná se o obdobu kololodí, pořádaných cestovkami s tím, že program si řídíme sami, náklady se dělí počtem účastníků bez jakékoliv marže a kapitán vaří pouze z čerstvých surovin a to výborně.

    Je tu super akce jak pro mladší, tak starší . Trasy lze jezdit dle osobních preferencí mezi 25 – 70km, případně lze jen plout na lodi. Součástí je polopenze, kdy kapitán, profesí excelentní kuchař – střídá klasickou chorvatskou kychyni s mořskou, vše čerstvé.

    Pokud by někdo měl zájem, máme 5 volných míst v termínu 31.5. (odjezd odpoledne) – 8.6. a jedno místo s odjezdem 24.5. odpoledne a návratem 2.6. do Prahy.

    Stačí napsat na miroslav.stepnicka@hotmail.com a zašlu podrobné info a odkaz na video z loňska. Cena za lod s polopenzí se pohybuje mezi 8100 – 9240,– Kč dle výsledného počtu účastníků plus 2890,– Kč stojí doprava včetně kola.

    Svoz funguje z některých měst jako Hradec Králové, Liberec apod. a jede se přes Brno.

    M.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.