• bolek

Ahoj,

uz par mesiacov pouzivam camelbaka, no od prveho dna neviem jak ho efektivne plnit. Myslel som ze casom mi „klikne“ a tak som neprudil, no spasonosna myslienka ako doplnit 2–3 litre vody do inak plneho batohu, bez toho aby som z neho musel vsetko vybrat, a znovu pak zandat, na to som nedosiel… …jednoducho ked mam vo vreckach kamelu furu veci, tak ak vrecko vytiahnem von kvoli plneniu, tak ho uz spat nedam. Hrozne ma to stve, nejaka rada?

ps. pardon ze otravujem s celkom basic dotazom, no sam som na to nedosiel, stare bike-forum mi nefunguje a tu v tych par prispevkoch som nic k tejto temu nenasiel

0 0
    • MARIN  

Poridit si Camelbak s vnejsim plnenim nebao jak tomu rikaji-proste jen odklopis cast batohu a jsi u uzaveru :)

0 0
      • bolek  

no ja uz svoj camelbak MULE mam, rozhodne to nestoji par desiatok korun aby som si kupoval dalsi;)) … len som prekvapeny ze to armadni borci z camelbaku nedoriesili :( ?

0 0
    • RomanP  

No já tam mám nastálo jenom pár věcí jako je malinká pumpička, nářadí, lepení a gel. Ostatní věci jako doklady, klíče, návleky, jídlo a nebo bundu tam dávám až podle situace před konkrétní vyjížďkou a to tam vždycky mimo těhle připravených věcí dám nejdřív vak s vodou.

Pokud bych s sebou nic navíc mimo stálou výbavu nebral, tak se mi to tam vejde bez vyndavání. Pokud tam něco navíc dávám, tak až po vodě.

0 0
      • bolek  

jo jo… tak to robim aj ja… teraz ide len o to, ze pri celodennom vylete. tzn prave vtedy ked je tych veci so sebou viac. treba niekedy vodu znova doplnit… a kedze ma nebavi tahat 3kg na chrbte, tak si vacsinou capujem tak liter-dva a kazde 2 hodky pri prameni doplnam

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.