• george.n

    Dnes sem zjistil velice nemilou věc. Plním vak a když ho zavřu a utřu, tak pořád nějaký kapičky. Kouknu a dole v tom kulatym rohu je od kraje prasklý tak 5mm. Vypadá to jako čistej řez. Vůbec netuším kde sem k tomu přišel. Mám model 2006 (MULE) a to asi 2 měsíce. Myju ho ve vaně, ale plním v dřezu, ale fakt opatrně.:-/ Myslíte že by mi to vyreklamovali, nebo nevíte jak to aspoň zavařit? Jsem celkem zoufalý, hlavně sem to kupoval přes net z Ostravy…

    0 0
    • Vrci  

      Na reklamaci zapomeň. Proříznutí neni vada materiálu ani zpracování. Najdi si svařování plastů.

      0 0
    • pos3k  

      kdysi se tu kecalo o lepeni… ted bych spis hledal pricinu aby se to nestalo priste, nemas neco v baglu? naradi? nespadl jsi?

      0 0
    • enjoy  

      to je divny..,ja vzdycky myslel ze vaky camelbak vyrabi Chuck Norris,podle jeho povesti.a na reklamaci zapomen,ty ma nastrarosti taky Chuck.

      0 0
    • jecnak  

      Nechapu, dyt Camel je neznicitelny. www.bajk.cz/…/camel_2.jpg

      0 0
      • enjoy  

        no:-),mas recht,jenom mi rekni kterou casti podrazky simulujes ten cisty rez?:-)

        0 0
      • george.n  

        Jo tyhle rezervoary byli asi lepsi, ma ho kamos. Pusobi silikonovym dojmem. Ten muj 2006 je z takovyho tvrdsiho plastu a neni tak pruznej. Zase ma mit ochranu proti bakteriim, tak muzu mit aspon nezavadnou sprchu…

        0 0
    • Pebe  

      Mě se povedla udělat dírka nářadím, tak jsem vak kolem dírky odmastil a přelepil dírku kancelářskou průhlednou páskou, drží to už druhým rokem…

      0 0
    • bikaf  

      vyhoď camelbak a kup si obyčejnej rezervoár (tuším 2l za tři kila) a když ho zkurvíš kup si novej. Mám ten obyč druhým rokem (protože camelbak jsem nechal ohořet a vešlo se do něj už jen asi půl litru) a myslím, že funkci plní naprosto perfektně. :o)

      0 0
      • george.n  

        Pokud ti na to sedi hadicka a nahubek od Camelu, tak by se o tom dalo uvazovat. Ale jak sem videl nejaky levny jiny vaky, tak se mi z nich zvedal zaludek. Pokusim se to asi zalepit sekundakem Loctite Super Attack. Zevnitr kapicku do ty dirky a z venku spojit v tom svaru. Drzte palce at se chytne!

        0 0
    • george.n  

      Tak vak sem nakonec po neuspechu se seknudakem oblepil stribrnou paskou s vlakny (nekde se to jmenuje Duck tape myslim). Ale je tu jiny problem. Od zari mam kratady Nema Rock, najeto na nich asi 2000 km a ted sem si vsiml ze v tom sirsim miste vlozky, je tesne vedle ni prodrenej ten pruznej material, kterej je primo na telo. To by se stava nemelo, na druhy strane to nemam.To uz by mi meli vyreklamovat, co myslite? To je to moje stesti, zaplatim si za kvalitku, ale vsechno se mi posere…:-/

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Nespolíhala bych na to. Nemáš šikmo sedlo? Stačí jen trošku. Mně se stalo něco podobnýho díky podsedlový brašničce a jejímu suchýmu zipu.

        0 0
        • george.n  

          Sikmo ne, jen ho tam mam mozna lehce natrhly, ale to v obchode vedet nebudou. Pres tu pevnou svrchni vrstvu to preci nemuze mit vliv nebo ano? Kazdopadne to zkusim, jen nevim kdy, protoze bez nich jezdit nemuzu.:-)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Natrhlý sedlo? To bude asi příčina. Pokud Ti reklamaci uznají jako oprávněnou tak jedině pro „dobrý jméno“ a vztah s prodejcem, u kterýho si to koupil. I když jim pravděpodobně bude jasný, že chyba není na jejich straně.

            0 0
          • Vrci  

            Prasklé sedlo? Doufám, že si to pak se svým svědomím srovnáš. Právníci tomu říkají podvod, ostatní podraz, já vychcanost.

            0 0
            • george.n  

              Mam sedlo Kellys a z obou stran je tam docela hruba vysivka, akorat na prave strane mam tu kuzi trochu rozdrbanou od padu. Netusil sem, ze by mi to mohlo roztrhat vnitrni vlozku kalhot. Vychcanost by to byla, ale co se mnohdy deje ze strany prodavajiciho…

              0 0
    • tomas tt  

      Mal som prederaveny vak Exitrek – diera ako od klinca, vyriesil som to zalepenim ako defektu zvonku-pomohlo. 5 mm rez je vela, podla mna je vak v pecku. Ine ako experiment Ti neostava – najvacsiu zaplatu na defekt, riadne ocisti a zalep,skus aj zvnutra nejakým kuskom igelitu.Rozlepeny Hydrapak som poslal do US, za nejaky cas mi prisiel novy.Ale tam bol jasny problem vyrobcu, spoj nebol tepelne prelisovany ako camel ale zlepeny na sirke cca 5mm a vinou nepresnosti pri vyrobe sa miestami sirka zmensila na cca2mm a odislo to. GOOD LUCK!

      0 0
    • george.n  

      Tak po asi mesicnim jezdeni mohu potvrdit uspesne opraveni vaku. Po vyzkouseni vsemoznych lepidel a pasek sem se rozhodl na to jit tvrde. Bud to opravim a nebo si konecne koupim novej. Vzal sem klasickou pistolovou pajku a sel pajet. Nejdrive sem si vyzkousel na igelitu jak to zhavi a pak sel na vak. Cekal sem ze se mi to bude roztejkat a matros jakoby „utikat“ ale je to dost pevny a odolny, takze to slo docela pekne rozetrit a pospojovat. Vzdy se obejvili mikroskpicke dirky, tak sem ho nechal plny vody a vzdy u kapicky zavaril, fungovalo to i jako chlazeni. Nakonec sem pouzil Seamsealer lepidylko z novyho stanu a pretrel to. Navrch pro jistotu pasku a vse je v pohode. :-)

      0 0
    • Alesh  

      No mam bohuzel podobnou zkusenost – v cervenci jsem koupil letosni mulu a furt jsem mel vlhko v baglu. Myslel jsem si, ze to blbe tesni, ze malo utahuju uzaver. Bohuzel jsem po case objevil drobnou (asi 1 mm velkou) prasklinu (spis mi ro ale taky pripominalo rez). Vterinovy lepidlo na to nastesti stacilo, o reklamaci jsem se radeji ani nepokousel, abych mel z ceho pit…

      0 0
      • george.n  

        Tak to si mel stesti v nestesti, ja to mel na nejnamahanejsim miste a jeste 5mm. Je krasny zase bezstarostne hodit vak do camelu a nemit o vlhkej. :-)

        0 0
        • Alesh  

          Jen mne sralo, ze to muselo byt uz z vyroby nebo pri spatne manipulaci na skladu. Treba by mi to v CykloPragu vymenili, ale nechtel jsem byt mesic bez vaku a pak ho dostat „z posudku“ vracenej, ze jsem to udelal ja :-)

          0 0
    • romachain  

      Zdravím všechny uživatele vodního rezervoáru Camelbak. Snažím se sehnat samotnej uzávěr. Stačil by mi ze starýho, třeba roztrhanýho vaku. To velký modrý kulatý šroubovací víčko. Klidně bez těsnění. Prostě hlavně potřebuju ten plast. Nemáte doma někdo zničenej Camel? Za každou nabídku děkuji.

      mail: romachain zavináč centrum tečka cz

      0 0
    • náčelník  

      Právě jsem se pokusil zalepit dírku v camelu flastrem na duše. Zatím se zdá, že se to chytlo. Myslíte, že to bude držet? Má s tím někdo zkušenost?

      0 0
      • ZuzicK  

        Máme doma jeden camel zalepený flekem, přelepený textilní páskou (klasickou zdravotní), 5 let a drží to.

        0 0
      • náčelník  

        Takže se to bohužel nechytlo. Poradí někdo lepidlo na tento plast?

        0 0
        • juli  

          Zkusil bych nějaké lepidlo na měkčené plasty/PVC.

          UHU tohle vyrábí a dodává i s fólii jako záplatou. Viděl jsem i lepidlo od Ceys na tyhle materiály. Jak to je se zdravotní nezávadností, to nevím.

          0 0
    • Mate  

      jde to, 2 kulatinky průměru cca 10mm ohřát tak na cca 250 – 270C a proti sobě to zmáčknout. Já ho prorazil kousek od rohu, tak jsem to převařil na šikmo. Vydrželo mi to asi rok a kousek, pak to prosekla moje kočka drápem a bylo vymalováno.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Modelari jiste znaji postup svarovani plastovych folii pomoci pajky.

      Delalo se to tak, ze svarovana oblast se prekryla kusem slidy-toho nerostu, delaly se z nej treba zaruvzdorny okenka do kamen. A v pozadovane linii se jelo po slide hrotem pajky. Pod slidou se plast hezky tavil a sleval do sebe. Jedna slida prisla jeste dospodu jako podlozka.

      0 0
    • lidumil  

      Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte, čím nahradit hadičku ke Camelu. Postupně jsem ji musel zkracovat až je krátká a origo za 300 kupovat nechci.

      0 0
      • gargamel  

        Nedávno jsem koupil potravinářskou hadičku v domácích potřebách. Stojí 8Kč/m, takže je asi 35× levnější. Myslel jsem, že ji budu mít provizorně, než si seženu originál, ale už tam zůstane :-)

        0 0
        • lidumil  

          A změřil jsi průměr, nebo jsi měl s sebou náůstek.

          0 0
          • gargamel  

            Měl jsem ho s sebou, ale je to tuším 9/6 mm – vnější/vnitřní průměr. Pak se Ti mrknu, je to na ní napsaný.

            Na origo koncovky camelu pasuje pěkně, je fest proti vytržení. Je to od firmy REHAU

            Dole u vaku jsem ji nahřál horkou vodou, aby změkla a šla lépe nasadit.

            0 0
            • lidumil  

              Díky a měli to v obyč dom potřebách? nebo někde ve speciálce?

              0 0
              • gargamel  

                V Unimatu – železářství s domácíma potřebama, žádnej speciál:-)

                Kdyžtak můžeš taky zkusit nějakej Bauhaus, Hornbach, atd.

                0 0
                • lidumil  

                  Díky, tak to zkusím. Ještě mě napadlo zavolat do Rehau, kde je nejbližší prodejce.

                  0 0
              • drevik  

                Borci měl jsem ten samý problem-děravý pytel od Camelu 5× jsem to skusil zalepit vším možným ale marné pokusy.tak jsem proste po meditaci u Camelky ufikl ten šlauch,do víčka PETky vrtl 8mičku dírku propasoval hadičku,naplnil,zku­sil na zádech a frčim dal.Cena-krabka Camelek:)

                0 0
    • Mark-H14  

      Nezkoušeli jste někdo lepit rezervoár sadou na lepení bazénů?

      Fólie v sadě se mi zdá hodně podobná materálu z kterého je rezervoár Osprey, který jsem bohužel někde protrhl (3mm dírka)

      Nebo bude stačit lepení na kolo?

      0 0
      • Smazaný účet  

        Kromě pachuti plastu si přidat ještě jistě zdraví neškodné lepidlo…

        0 0
        • Smazaný účet  

          Modelari znaji super fintu na spojovani pastu. Staci sehnat dve slidove desticky a trochu materialu (nejaky polypropylen?) na rpidavek. Oprava by vypada asi takto. Jednu desticku vlozit do vaku(a podlozit kouskem prkenka), z vnejsi trany pridat material na pridavek, prikryt druhou destickou a hrotem pajky(obyc trafopajka) plasty ztavit dokupy.

          0 0
      • terkad  

        Osprey vak jsem zalepila flekem na duše a drží. Dírka byla malinká, spíš malé říznutí, tak lepidlo do kontaktu s nápojem přijde minimálně, spíš vůbec. Chtěla jsem to lepit zvenku, ne zevnitř, tak to byla piplačka. Cvakla jsem ho zespoda z té strany, kde je podložka. Takže nejdřív vypárat, pak zalepit a zase sešít.

        Teď už mám nový, takhle jsem to vozila jen chvíli, když jsem nový nemohla sehnat.

        0 0
      • antt  

        já bych zkusil samolepící fleky na duše foss

        0 0
      • gargamel  

        lepil jsem to samolepící záplatou na duše

        0 0
      • antt  

        jsem se teď díval na svůj vak Camelbak (2010) a má rapatý nehladký povrch, tak čert ví, jestli bude ta samolepící záplata dobře těsnit. Možná tak nalepit to zevnitř, ale asi by mi z toho už nechutnalo.. Každopádně bych měl asi strach, ze se dirka pod tlakem batohu rozjede a zmáčí mi jak záda, tak obsah báglu

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.