• IceT

    Čau je tu někdo kdo jezdí treka?Já chci jít do 4300 kvůli financím.Jakej myslíte rám když mám 174cm.Dík za názory.

    0 0
    • marco  

      Ahoj já jezdím na trekingu tak jako i MTB a silnici hlavně s přítelkynï tu plná palba v terénu i na asfaltě nebaví je hold romantik. Je to paráda jet po silnici a střihnout si to když chceš lesní cestou přes les domů Jinak mohu doporučit je to univerzální dopravní prostředek hlavně nejsi tak utahanej jako na MTB rychlost na silnici je větší a v terénu je to také vcelku svižné. Tvůj záměr koupit si kolo za cca 4300 Kč nemohu schválit počkej si do jara je konec léta bude podzim našetříš víc peněz a hlavně v té ceně nic kvalitního nekoupíš pokud nebudeš kupovat své kolo tam kde si normálně kupuješ zubní pastu a pečivo (Hypermarkety atd). Nepíšeš věk a tak pokud už nerosteš měla by ti stačit 19" ale chce to v nějakém Bikovém obchodě vyzkoušet dokonce ti i poradí.

      0 0
    • Pepazdepa  

      Treka ne, jdi do crosse, ale za ty prachy to je špatný.. :( Fakt našetři minimálně na aceru, a? máš trochu lepší kolo.. Ty hypermarket bajky N.E.B.R.A.T !

      0 0
    • bytemax  

      Tak to beru ze si chces koupit TREK 4300…

      Já mám Fuela 80 velikost 17,5 a merím 172. Kámos jezdí 6700 18,5 a merí 176. Tak si vyber. Ja bejt tebou tak bych vzal ten mensi ram, sedlovkou a predstavcem se prece dá neco napasovat. To uplne nejlepsi je vyzkouset.

      0 0
    • Meesha  

      Ja jezdim Fuela 90. Mam 186cm, vozim Lko a zda se mi to akorat. Ale srovnavat velikost fulla a HT asi nebude dobry. Kamos zhruba stejne velkej ma XL (21) a to se mi zda uz moc…

      0 0
    • zwwak  

      Rámy biků, dle mého mínění, Trek značí spíš větší, než jsou. Tj. velikost zkus a bude -li se ti dle značení zdát, že je to na tebe velký, tak na to nedbej. Já měl rám 19" a byl mi malej, u Treka jsem skončil na 21,5"- pro běžnou turistiku. Značení u silnic odpovídá standardům. Jinak můj Trek byl už novej taková složenina různých komponentů od různých sad – Shimano. Sram, Bontrager. Mám radši firemní a sadovou čistotu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.