• Cepin

Cau

shanim nejaky MTBcko…vyhlidl jsem si Trek 6300 2011 21,5" ram na doporuceni kamarada (195cm jezdi Treka 21,5" ram). V prodejne mi ale rekli ze na moje 2m vysky (97cm od rozkroku dolu) je to maly…a je treba min 23" ram a chce to jeste 29" kola… Takze mam 2 rozdilne nazory… Tak by me treba zajimalo jestli nekdo podobne vysky jako ja jezdite Treka v 21,5" a jaky nato mate nazor? ;)) Diky

0 0
    • JakeF  

Na výšku by to stačit mělo, ale na tvojí výšku bude 29er asi fakt lepší volba. Nejlepší by samozřejmě bylo se na nějakým 29eru projet.

0 0
    • PatrikL  

Ja som za 29".

0 0
    • Azmir  

29" to se ovšem na stejné ceně dostaneš na o mnoho horší výbavu, takže je to na tobě, velikosti bych si projel obě a sám řekl co mi vyhovuje víc.

0 0
    • oddie  

Já mám 92cm od rozkroku na zem, rám 21" a sedlovku vysunutou někde zhruba okolo 25 cm, takže co do výšky by ti 21" rám s 400mm sedlovkou měl stačit. Otázka je ovšem délka. Jinak doporučuju si kolo půjčit na vyzkoušení, a uvidíš, co ti sedne líp, jestli 26 nebo 29.

0 0
      • MlokCZ  

A nebo taky akorát nemusel. Kamarád cca 96cm nohy, Trek 8500 ve 21,5", Thomson 410mm sedlovka a rezerva ani ne celý 1cm po maximální vysunutí.

0 0
        • Cepin  

No nejlepsi bude opravdu poresit nejaky testovaci jizdy… Nemate nejakej tip pls? ;)

0 0
        • worlusho  

Asi chyba v měření :) Ať počítám jak počítám tak se nedopočítám.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.