• short

    Zdravim, chci si koupit kolo do 15000. Po vsech tech prohlidkach katalogu a netu a for atd… no zvolil jsem treka 4500. Myslite , ze je to dobra volba?

    0 0
    • blue.sun  

      Myslim, ze neprohloupis, ja ho mam uz vice jak dva roky a jsem s nim spokojeny, i kdyz po tech dvou letech jsem vymenil par veci. Ale k tomu dojdes taky… Jen si nejsem jisty vidlici, kterou tam ted davaji, drive byvala RS Judy TT, ale dnes je to myslim InSync a to je znacka, ktera mi nic nerika. A soucasny T4500 ma i lepsi osazeni, dostal Deore, zatimco ja mam jeste Alivio…

      0 0
    • micho  

      to je chyba, stou judynou, zrovna vcera jsem na nej v servisu koukal a je tam ta isync. taky ji neznam. jinak ho mam taky dva roky a taky spokojenost. jenom bych si bejt tebou dobre osedel, jestli ti bude vyhovovat geometrie. udajne ji menili (ja mam jeste byvalou z posledniho roku 2002) a udelali z toho „vyletni“ kolo. ja na tom teda nesedel, ale prej na tom sedis moc rovne. byvala geometrie zustala od rady 6000 vejs. a druha vec je, ze za stejnou cenu sezenes jinou znacku lepe osazenou. u treka platis zbytecne moc za jmeno. ja do toho sel i tak, nejak mi prirost k srdci – mam uz tretiho. kazdopadne vypada velmi dobre;-))

      0 0
    • Lensik  

      Doporucuju, kamos ma 4300 a zaletel s nim 20 m do lesa a as na duse vse OK. Ram, vidle, prilba i kamos pouze s odreninami. Vidle je ponekud tvrdsi oproti me Gile, ale kamos neni zadny tintitko, takze mu to vyhovuje.

      0 0
    • Viruss  

      Kdyz je rek o Treku – kamaradka shani bika okolo 15 tisic a jako docela zajimava alternativa mi prijde to damsky provedeni Treka 4500 – je vlastne vubec damska uprava potrebna? (Predpokladam mekci vidli, coz by se urcite hodila a jine sedlo)

      0 0
      • blue.sun  

        Dámská úprava není jen vidlice a sedlo, ale taky se projeví změnou geometrie rámu, trošku jiným představcem a řídítky a tak vůbec. Prostě je to optimalizace pro holky, jen s levnějšími komponenty. Už jsem o něm pro svou lásku taky přemýšlel…

        0 0
    • celestyn  

      Mam trek 4400. Poridil jsem ho nedavno, kdyz mi ukradli kolo. Geometrie je skutecne vice turisticka (na cele rade 4×xx stejna), sedi se vzprimene, coz jsem ale ja chtel. Spolu s sirokymi vlastovkami je to obratne kolo treba i do mesta. Kolega ma trek 4500 z rady 2003 a taky spokojenost. Letosni modely jsou lepe osazeny. Judy TT zustala a je fakt dobra za tu cenu (coz se neda rici o RST omega, ktera je na modelu 4400). Plaste bontrager jsou dobre, ale dost hazi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.