• Luk02

Ahoj, uvažuji o koupi tohoto kola nasel jsem model 2005 za 29 000. Je to dobrá koupě? Jezdíte to někdo? Co systém pružení? Funguje jako FSR od spešlu? Jezdím jen tak pro radost dlouhé vyjíž'kdy sem tam nějakej sjezdík. Díky za rady nemůžu se nějak rozhodnout..V hys­torii jsem hledal, ale o tomhle biku je tam jen tak okrajově..

Tady je specifikace www.kasa.cz/…ugar-4-2005/

0 0
    • Phoebe  

Když jsem byl teď v pátek koupit něco v Bikestore, tak tam přesně takověho měli (model 05) za cenu co uvádíš, pěkný bajk.

0 0
      •  

bodejt by ne, kdyz bikeshop na kase.cz je v podstate bikestore

0 0
    • lubos  

Neni to jak FSR :) … a tenhle ram je spis na chrteni (mam ho). Ten tlumic co tam je, je naprosto hrozny na tenhle ram. Pouzitelny je mozna, mozna jedine na 10cm zdvihu, nebo kdyz mas alespon 90kg :)

0 0
    • Maara  

Mám Sugar 4+ od roku 2002 (jednou jsem reklamoval rám tak mám rám 2004), jsem spokojenej a neměnil bych.

0 0
    • kesu  

tak fsr od speslu mam a co se tyka chodu tak se sugrem se to neda srovnat,uz jen kvuli chodu a zdvihu.cukrik je taky na jiny pouziti..Ja bych v tydle relaci volil obligatni canyon www.mtbs.cz/katalog06.html?…

0 0
      •  

jasne, proc mit kolo hned, kdyz na nej muze cekat do leta ;-)

0 0
        • pepek  

Proč brát hned jednočep, když může mít v létě čtyřčep?

0 0
          • kesu  

bych radsi cekal na canyona do leta nez tohodle sugra,neprijde mi to nic moc osazeny a uz je to stary..

0 0
            • TheIF  

Nestrašte, já si ho chci teď objednat z Německa tak to bude snad rychlej než z Bikeexpertu

0 0
          •  

no jo, a je tu dalsi magicky zaklinadlo :-)))

0 0
            • fousek  

Jetlipak vyrabej Canyona s Rebou? To by pak bylo kombo:-)

0 0
              • lubos  

no nevim jestli kombo … nejak me zacina Reba to …

0 0
              • TheIF  

Proč ?? www.mtbs.cz/katalog06.html?…

0 0
                • lubos  

docela slusne navrzene kolecko.

0 0
                  • TheIF  

Právě, a když si spočítač zakolik jsou na něm navěšené komponenty tak… Snand jestli vše klapne tak dva NERVE XC 5 příští týden objednávám přes jejich web, no snad to nebude trvat zase tak dlouho.

0 0
                    • lubos  

Jj, ja jsem to uz loni trochu resil … za ty penize, a komplet XTR , no moc dobre to vypadalo. A jeste to ma i horst-link, nebo jak se to .. Joo, takhle maj vypadat kola, ne predrazenej nejmenovanej .. ehm, no vzdyt vime :) No ale nakonec jsem postupne shromazdoval ruzne komponenty a ted jezdim na jejich nahodnem shluku :)

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.