• Peslezedirou

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nejezdítenhle rám od Pells.194.228­.218.52/sport/de­fault.asp?mtc=0&cls=­stoitem&stiid=4096 přišel celkem zajímavej, myslím, že na moje XC by byl ideální. Docela mi připomíná sugara od GF. Jenom čeho bych se bál je zadní karbonová planžeta.....ži­votnost spoje atd.....P.S. Když jsem včera drandil okolo Okoře tak jsem byl dost nasranej z těch rozdupanejch cest. V tu chvili jsem si přál celopéro.

    0 0
    • TinkTink  

      Mluvis o celoperu a ukazujes nam tady todle :o)))

      Hele…nejvetsi zkusenosti s timto uchycenim ma Pekacek – a ne zrovna dobry jak jsem v prubehu jeho niceni toho ramu pochopil…jasne…ne­byl to primo Pells, ale mozna to vyrabi stejna taiwanska tovarna :)

      0 0
      • Peslezedirou  

        No jo, tak je to takový lehký polozávodní kolo se schopností malinko pružit :o)). Já už na to jukal a je mi jasný, že to asi dělá stejná fabrika.Já bych se hlavně bál té životnosti. Hledam totiž nějakaj podobnej rám jako je Sugar. Ale nemá dost love na Fišera. Cca tak do 25 000 kč. Možná bych se vešel do RB? Ale je to jednočep a já jelikož jezdím na HT tak mám z péra klasické obavy. Prostě potřebuju rychlejšího fula :) Co třeba dát na RB nějaký tlumič s SPV ??

        0 0
        • Lister  

          Giant NRS. To je rychlejší full. Osobní zkušenost nemám, ale třeba někdo jiný. Asi bych kopil celý kol NRS2 protože stojí jen asi o deset tisíc víc než samotný rám. Zbytek třeba prodat nebo dát na zimáka.

          0 0
          • Martin  

            Kámoš ho jezdí asi rok a je hodně spokojenej. Když jsem ho zkoušel – paráda, živý, obratný kolo. Ale že by bylo nějak extra rychlý si nemyslím. Ale jezdil jsem tak na 4 fullech, takže nemám až tolik srovnání.

            0 0
        • TinkTink  

          tak to bych zrovna nedelal…s RB se do ty ceny s SPV nevlezes – zkus meridu 04 s SPV..ta by se tam mela vlest. :)…pohodlny to sice nebude, ale jezdit to bude :))

          0 0
      • gersa  

        Tenhle ram vozil Pekacek a jeste vozi jeho dvojce, ale moc radosti s nim nemel. Alespon co se delky trvani tyce. Byl to kousek od Cyklomaxu, bez polepek za cca 10k Kc. Rozdil oproti Pellsu je v samolepkach. Ten Cyklomaxackej zadny nema. Tlumic od Foxe (viz obr) asi nebude v cene :))

        Ale at nesirim famy, pockej si, az se Pekacek vyjadri sam (nekde se to tu uz probiralo, hledej podle jmena)

        0 0
        • jakub  

          jonom doplnim, ze pakacek ho mel na testovani – tudiz uz tenhle ram muze byt rosku o necem jinem, ale uvdime,jinak funkci neznam ale ram je libivej

          0 0
          • TinkTink  

            Jo…presne…to testovani si sam jeste zaplatil…

            0 0
            • gersa  

              Nastesti ten ram vyreklamoval a penize dostal zpet, ale byly s tim potize

              0 0
        • jpl  

          Koukni do recenzí na FS ram MAX1, to je ten o Pekacka. A do vyhledavani zadej jemno Pekacek, nekolik poznamek jsem tady nasel. Taky shanim GF Sugara, starsi ram a muzu potvrdit, ze je to docela porod. Jel jsem 1× na Sugarovi – dobrej sportak, tuhej, pochat rany ale zehlicka to neni. Taky jsem minuly tyden pro srovnani 1× projel NRS od Gianta. Jede pekne, do kopce prakticky nehoupe, je to o rad pohodlnejsi nez Sugar, ale ne atk rychly (nebo semi to alespon tak zdalo …)

          0 0
          • jpl  

            Ty vole, msuim to po sobe nekdy precist, nez to odeslu. Legenda:

            jemno = jmeno pochat = pochyta atk = tak semi = se mi

            P.S. Samozrejme, je to jen o prvnich pocitec. na celoperu se musis naucit jezdit torchu jinak a asi na tom neco je … K Pellsu: Taky jsem ot tom chvili uvazoval, ale pak se mi torchu nezdal ten noname taiwan puvod pri tehle technologii. Jak mi bylo receno – do podobnych pokusu se pry znackovy vyrobce kol nepousti, protoze se neodvazi pustit neco neovereneho, tak nevim … Asi radeji budu dal shanet toho Sugra

            0 0
            • Peslezedirou  

              Já na to asi taky koláč......když už do něčeho budu dávat peníze tak raději do něčeho co už je nějak vyzkoušené a nebo spíš osvědčené? možná chvilinku počkáma zatím do rámu koupím odpruženou sedlovku Suntour......no jo, nekamenujte mě. Mě fakt strašně ty cesty rozdupané od přátelů koňáků naštvaly.
              Taky jsem teď koukal na Spydera Full 3, je to podobný jako Duratec a nebo RB.....jednočep. Pokud bych si tam dal dlumič Manitou QRL a nebo X Fusion tak by o nemuselo být zas tak špatný. Teda až na tu hmotnost…mňo a asi taky bude trošinku pohupovat nevím?

              0 0
              • MartinXC  

                Na cesty „spravané“ od konistů se mi dobře osvědčil Klein Deathgrip 2.35, huštěný na 28psi (při 80kg) – udělá 1/2" zdvihu :-)

                0 0
      • Pekáček  

        http://www.yoan.com.tw

        0 0
    • Pekáček  

      Koukám jak mě tady propíráte :o) Co bych k tomu rámu dodal? Nápad to je skvělej, je to lehký, rychlý, sice to nemá zdvih jako jiný fully, ale skok z HT na tohle je dost znát. Ohledně mojí reklamace, mám teď doma to samý s hliníkovou planžetou, peníze mi vrátí a tenhle budu testovat zdarma. Hliníková planžeta je dobře dolícovaná, tam by se můj problém vyskytnout neměl, otázkou je, co udělá tahle slitina po nějaké době ježdění. Nové série by měly snad mít ten spoj řešenej jinak, buď se to vyrobí přesněji (a případně zalepí), nebo se to přepracuje, nějaký návrhy už jsem pro Cyklomax načmáral. Cena rámu u Pellsu mi příjde přemrštěná, celé se to se ziskem dá prodat snad i za polovic.

      0 0
      • jakub  

        nooo dyt rikam ze se to musi votestovat a pozna dodelat … (((-:

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce