Scott, Merida, Author nebo neco uplne jineho?

21 nepřečtených
  • Vojtos

Ahoj vsem rozhoduji se mezi temito kolesama:

Scott SP1 nebo SP2: vypadaj zajimave ale odrazujeme cena zda se mi ze clovek plati hlavne za znacku za stejne slozeni u jine znacky je cena radove v 4000 levnejsi. Je neco specialniho proc urcite vzit Scotta treba s horsi vybavou nez za stejnou cenu neco jineho s lepsi vybavou?

MERIDA Crossway 8900: Tohle kolo mi vychazi asi nejlip pomerem cena vykon, ale trochu je proble ze uz skoro nejsou k sehnani.

Author Synergy nebo Airline: Authora sem mel nez mi ho nejakej zm… ukrad. Nebylo to spatny kolo ale zda se mi stejne jako u scotta za hodne penez malo muziky.

0 0
    • Vojtos  

takže nikdo žádnou radu? Sakra tak to bude těžký rozhodování:(

0 0
    • Ervin  

Taky velice vydařené kolo http://www.wheeler.cz/2004/6600.php

0 0
      • Vojtos  

Taky vypadá dobře ale za 23000 a se suntourkou 6000 za tu cenu je např u authora Airline Manitou Luxe Elite. Co sem koukal tak v podstě jenom scott a merida ma na těch kolech uzamykatelné vidle ale nevim jestli na to brát při rozhodování nějaký větší ohled.

0 0
    • homat  

Meridu 8900 jsme pořídily před rokem pro tátu přítelkyně. Jezděj na něm „necyklisti“ a všichni si ho pochvalují. Na mně je malý takže jsem ho nezkusil na delší trati, ale vypadá kvalitně a osazený je na cross líp než dost.

0 0
    • JM  

A proc ne treba spyder? Jeho nevyhodou je snad jen to, ze se na nej bude muset -jako na kazdou zakazkovku – nejakou dobu pockat …

0 0
      • Vojtos  

Koukal sem na jejich stránky a nikde sem bohužel nenašel jaký maj ceny i když to individuálka tak abych rád věděl aspoň orientačně kolik by u nich stálo t osamý složení co má např ta merida.

0 0
        • JM  

Jdi na www.spyder.cz/new/ klikni na „postavit kolo“ > „trek“. Meridě 8900 je zhruba ekvivalentní typ kros-LX, sloupeček C (sice nemá přehazku XT, ale zato tam jsou navíc LX brzdy + oba náboje). S vidlí NRX 7500 LO (tu volíš na další obrazovce, a dostaneš se tam po kliknutí na LX-C „chlíveček“ tabulky) to pak ukazuje cenu +/- 20 tisíc.

0 0
    • mikes  

podívej se na www.cyklokatalog.cz, tam najdeš specifikace různých kol, osobně mam loňskej RM Flash a jsem s nim nadmíru spokojen. Ty ale hledáš asi krosa, ne?

0 0
    • radek z BF  

Docela fešné krosy kompletuje i Superior (aspoň vloni to tak bylo…)

0 0
    • Staenly  

No u Scotta mozna trochu platis za znacku, ale taky za hodne velkou kvalitu. Kdyz koupis Scotta na deorku, tak mas ram na urovni XT, kdyz koupis na deorku Authora, tak i ram je na urovni deorka…

0 0
    • RacerX  

Za mne Scotta a časem vykunit k obrazu svemu…

;-)

Hezky den!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.