• vosa

    Prosím o informaci o tomto kole, uvažuji o koupi loňského modelu za 16500 Kč..

    Díky

    0 0
    • BB  

      kamaradova dcera to kolo jezdi a zatim jsem od ni neslysel krive slovo. Zvlaste vidlice Pilot je pro zenskou dobra, tvrdost se steluje prifukovanim. Kolo krasne sedi ve vyjezdu, pritom obratne kolo. Cena vypada dost dobre.

      0 0
    • Mamutt  

      Za ty peníze neváhej. Kdybys ale chtěl a 3000 připlatil, máš za to i letošní model (rozdíly = o třídu vyšší materiál rámu, LX házečka). Jezdím právě na tom loňském. Musím říct, že teprve na tomhle kole mě ježdění doopravdy chytlo, geometrie je návyková, jízdní vlastnosti bez poznámek. Zbyl mi ale už jen rám a vidle (je to solidní vysavač, a ne jenom pro holky :)), všechno ostatní už jsem apgrejdoval o třídu až dvě výš.

      0 0
    • libik  

      pred tremi lety jsem zacal s gary fisherem marlin – genesis geometrie, vidle suntour mg-xcr. po cca dvou letech jezdeni mi prasknul u stredu(trosku sem skakal) – nasledovala beuproblemova vymena za model tassajara 02. Vybral jsem si lonsky model, pac se mi nelibily „kolotocove“ barvy modelu 2003…avsak barva nejezdi…a kazdy ma jiny vkus. Nicmene z puvodniho osazeni mi zbyla pouze sedlovka a to jen diky tomu ze nemohu sehnat prumer 29,2mm. Kolo mam ted slusne osazene – sh lx/xt, marzocchi mx comp coil, magura marta sl. sem velmi spokojen jak s geometrii tak se vzhledem, dokonce spodni ramova trubka je bi-axialni – neni to na prvni pohled zrejme, ale je to tak a ne jak pisi ve velu jak se fisher vyhyba veskerym profilacim. musim konstatovat, ze pokazde, kdyz vlezu na jine kolo tak se mi zda kratke a bud neohrabane nebo nedotacive, jde samozrejme taky o zvyk, ale myslim ze tahle geometrie je velmi povedena. osazeni lonskeho modelu neni zrovna nej, nevim do jake miry chces jezdit a jake jsou tve narok, ale tahle vidlice neni nic extra, ale jak vidis o par radek vyse ma i sve priznivce. pripadne bych ti jeste doporucil vyber damskeho modelu – teda jestli mas charakteristicky zenskou postavu. Je to urcite dalsi velky prinos. jejda, uz se mi zas prasi od huby… doufam, ze jsem trosku pomoh.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.