• Corbett

    Tak co, který maratónek v roce 04 se vám nejvíce zamlouval.Poraďte mi, co stojí za to, si zajet příštím rokem.Za svou osobu musím pochválit Meridu, jel jsem jí poprvé a moc se mi to líbilo. Pak Drásal, to je klasika po všech stránkách, organizace, zajištění a vše co k to u patří.Ale chtěl bych jet něco v Čechách, nebo na Slovensku,tak co stojí podle vás za to, poradíte mi?

    0 0
    • Daf  

      Tak u me jasne vedou Sudety, Kral Sumavy a Malevil. Vsecny jsou dobre poradateldky zajistene a vedou krasnou krajinou. Zejmena Kral sumavy je dost masova akce coz je jeho jedine minus. Ja s tim ale problem nemam. Na sudety je zase potreba byt dobre pripraveny, protoze patri k tem tezsim zavodum.

      0 0
    • Lance  

      No ja jel jen jeden:-) Silesii v Opave a krom toho,ze jsem se posral a poblil (jelo nas 5 a podelali se vsichni)bylo vse OK a chci ho jet zas. Takove male veci me nemuzou odradit.

      0 0
    • marapara  

      Meridu jsem jel také, byla supr, hlavně dobré počasí. Letos jsem jel 4 maratony. Asi nejkrásnější byl Dubnický na slovensku. Strážovské vrchy jsou opravdu krásné, i když organizace proti českým trochu zaostává, ale není úplně špatná. Pak Karpatský maraton ve Velké nad Veličkou. Taky perfektní, hezké prostředí dobrá organizace. Twister-Juvacyklo v Chřibech, ten bych řekl byl asi nejslabší, ale byl dobrý a nakonec jsem jel Meridu a ta byla taky supr. Letos všechny 4 byly dobré. Kdybych to měl seřadit tak Dubnický, Karpatský, Merida, Twister-Juvacyklo. Příště bych ještě přibral nějaký maraton na slovensku. S organizací je trochu horší než u nás, ale příroda a krajina je opravdu krásná a stojí za to.

      0 0
      • os  

        Dle osobních zkušeností s maratony na jihu a východě Moravy bych to seřadil takto (tra?, atmosféra, organizace): 1.Drásal, 2.Valašská 50, 3.-4.Karpatský, 3.-4.Rusavská 50, 5.Starobrno, 6.Merida, 7.Twister-Juvacyklo (tady jsem ale trochu ovlivněn pádem a mírnou destrukcí kola), 8.Vinařská 50

        0 0
        • confido  

          No z techhle bych dal tu valaskou 50 urcite nakonec.Ztrasne moc lidi se tam ztratilo-sjelo z trate, bylo to spatne znaceny.

          0 0
          • os  

            Z tratě jsem nesjel, asi jsem jel pomalu…:-)) Je ale pravda, že jsem možná při jejím hodnocení ovlivněn perfektní tratí… Jinak jsem psal pouze o moravských maratónech, ale 2× jsem se zúčastnil Pražské 50 a to je taky síla…tolik lidí, kteří si úmyslně krátí tra? jsem ještě neviděl…

            0 0
            • confido  

              bylo to par kilaku pred cilem a nebyl jsem sam!!Docela jsem mazal, ale jak uz clovek u konce spatne vnima, tak muze ledacos prehlidnout – no, ikdyz jsem se nekolikrat vracel na misto posledniho znaceni a stejne jsem nevedel.A ten co se se mnou ztratil bydlel kousek od tama!!

              0 0
              • os  

                Já viděl první „závodníky“ si to zkracovat ještě před Okořem…Nebyl jsem ale sám, kdo si toho všiml…

                0 0
    • Meesha  
      1. Bockstensturen ve Svedsku
      2. Král Sumavy
      3. Kamenice nad Lipou – o pohar starosty mesta

      Hodnotim to podle toho, jaxe mi to libilo, trasy a zajisteni

      0 0
    • PietroUL  

      Mám 4 favority. Malevil, nadstandartní bezkonkurenční pořadatelský zajištění, v ČR převážně rychlý cesty, v Německu náročnej výjezd/výšlap a technický sjezdy. RM Středohořím, RM Krušnohorský maraton Litvínov, standartní pořadatelé, parádní technický tratě s velkym převýšenim. AM bikemaraton Karlovy Vary, něco mezi standartnim a nadstandartnim pořadatelem :), nejtechničtější tra? jakou jsem kdy jel. Na Sudetech jsem ještě nebyl, tak to snad příští rok napravim a budu mít TOP 5. Líbil se mi ještě Král Šumavy, ale jel jsem ho jen jednou, protože mě odrazujou ty davy lidí. První hodinu jsem jel v řadě tempem někoho jinýho, pomalýho :) Nedoporučuju Meridu v Jedovnicích, Děčínský maraton a Penco Trek Krušnohořím (loni se nejel, už je možná zrušenej), tam to bylo pořadatelsky hodně nepovedený.

      0 0
      • Radek Broz  

        Sam se chystam ve Varech projet si ty sjezdy (bez toho zbytku samozrejme;-) )

        0 0
        • Wiktor  

          Ty sjezdy fakt stoji za to… Jeste ze mi letos na Plesivci vycistili brejle antifogem, jinak bych se cestou dolu asi zabil…

          0 0
    • Unca  

      Je to těžký, bylo jich dost pěknejch. Z těch, co tu byli uvedený Drásal, Silesia jsou supr (po Silesii jsem se taky poblil), dál Jeseníky v Karlově (pořádaj ho stejní lidi jako Silesiu), Jesenický maraton v Koutech (supr akce, jelo nás asi 30, celou dobu pršelo ale stejně supr – není tam bahno), Moravský bikemaraton (výborná organizace, super dárky za startovný), naopak Karpatský mar. se mi moc nelíbil… Našli by se další dobrý. Jako nejhorší akce u mě letos vede Pedál Louny.

      0 0
      • cabbage  

        jj pedal byl humus, o organizaci nemluve:-(

        0 0
      • McBlacky  

        ty ko*oty co organizovali pedál bych zastřelil. Počasí si nevybereš. Pro mě nejhorší race v životě /defekty, tech. problémy, zajištění/, ikdyž trasa zas tak špatná není.

        0 0
        • Lance  

          Muzes to trosku rozvest at vi o co go? myslim tim ten pedal

          0 0
          • McBlacky  

            takže start probíhal tak že se chvili jelo za vodícím vozem a pak se zastavilo v takový břečce (páska nikde, oblouk nikde, nikde nic) a pořadatel se zeptal už jsou tu všichni? sám si odpověděl a prohlásil „tak to odstartujeme, hmm třeba teď“ a jelo se :-) Po závodě, který byl nejblátivější co jsem jel byla jedna wapka a nula sprch. Cíl měli frajeři zbaleno, když jsem do něj dojel (jel jsem dlouhou) kvůli defektům a problémum jsem ztratil cca 25 minut ale v kat jsem dojel 11 (málokdo se vydal do druhého kola při podmínkách na trati). Dodnes nemají pořádně zpracované výsledky na webu. Tombola byly dvě ceny 2× mobil a víc nic pro cca 300 účastníků. V tašce u prezentace byl akorát bidon enervit za 350kč včasnýho. Značení tratě dobrý i tra? pěkná, občerstvovačky nic moc v druhým kole už na druhý neměli ion?ák, jídlo nevím, nestavěj jsem. To že pořadatelé na trati mi nemohli sehnat ani telefonem náhradní duši, (když jsem obě své už zničil) mě fakt dorazilo. Nebylo tam servisní zázemí (zlomil jsem v představci ráno šroub a chtěl jsem si půjčit/koupit představec) v cíly hnusnej malej párek, alespoň že bylo pivo. celkově never more… jinak jinej závod z mounfield ligy -Posázavská 50 – doporučuju, ikdyž je to trochu sprint, není špatnej

            0 0
            • cabbage  

              jeste si zapomel na nesmyslne a chybne razeni zavodniku do kategorii.

              0 0
            • Jogador  

              Jo, posázavská je dobrá, ale termín se mi moc nezamlouvá:) Většinou je někdo proti…

              0 0
            • jonti  

              podla mna zhanat dusu pre pretekarov vazne nepatri medzi bezne povinnosti organizatorov, aj ked to nie je take tazke zabezpecit (na kazdu obcerstvovacku 10 dusi by nebol problem, a hoci to predavat), nie je od veci nosit aj lepenie. Ked im dojde jedlo tak to musi byt blbe, ale to sa mi este nestalo, obycajne aj tak nic nejem

              0 0
              • McBlacky  

                já měl dvě duše i lepení, ale zkus to zalepit když máš na kole cca 10 kg bláta a bláto je úplně všude :-)

                0 0
        • lempl  

          kua co proti tomu vodychovymu zavodu vsicni mate? ja to jel napohodu:)) pocasi se nekomu nelibylo? bylo to no proste nepopsatelny:))))))

          0 0
      • Smazaný účet  

        Uf, už sem se lek… ale to je pedál Louny. Měli jste jet Koštovský pedál. :o)

        0 0
    • martt  

      moje subjektivne hodnotenie je zatazene pocasim, ktore bolo tohto roku pekne na prd.

      Takze osobne sa mi najviac pacil bratislavsky RCP Katus Bike maraton.

      Zdovodnenie: pekne pocasie, nebolo treba nikam jazdit a teda ani skoro vstavat, kopa znamych na starte a v neposlednom rade vyborny vysledok nasej rodiny. Trat, organizacia, obcerstvenie atd. ako na inych slovenskych maratonoch, teda urcite nie horsia, skor lepsia ako na inych maratonoch.

      0 0
    • grafik  

      Ze vsech maratonu se mi libila brnenska 50-ka i presto, ze jsem to kvuli defektum predcasne zabalil(po*ralo se co se dalo) a pak jeste dobra ‚sranda akce‘ byl NAC – ikdyz je to spis silnicne-panelovy zavod. V roce 2005 chci jet krom zminovanych jeste ‚domaci‘ olomouckou burinku, rusavskou 50-ku a mozna mamuta …

      0 0
    • Wiktor  

      Prachatice – na zacatek kvetna docela maso… Kral Sumavy – tak nejak povinnost… K. Vary – vyvazena trat…

      0 0
    • Pekáček  

      Král Šumavy a Sudety jsou docela napráskané závody, hlavně to co se dělo v balíku po startu na Králi bych už nechtěl znova zažít. Beskyd Tour je víc v pohodě, míň lidí a startuje se do dlooouhého kopce :o)

      0 0
      • Lance  

        co se delo?

        0 0
        • repa  

          Ja jsem jel Oderskou Mlýnici – dost rychlý závod , organizačně na jedničku . a ta pařba večer !!! Dále bych doporučil Author Šela Maraton xc závod okoli hradu Helfštýn . A v roce 2005 rozhodně pojedu Silesia Bike Maraton u Opavy ( závod vede krásným prostředím v okoli řeky Moravice )

          No a z těch nezávodních rozhodně Kopřivnický Drtič nebo Montérské putováni (nejtěžší maroton který jsem kdy jel- jede se v dubnu , takže boj s počasím , délka 110Km a to v Beskydech !! asi 6 vrcholu Lysa , Travny , Prašiva ,Ropičanka ,Bíly kříž..... , nastoupaných přes 3500 výškových m )

          0 0
          • Lance  

            Oderskou jsem chtel jet – nejel,coz me mrzi. Silesii jsem jel – taky se mi moc libi. Sela – jeli kamosi a spokojeni, ve starych prispevcich ale pisou,ze bylo drahe startovne a taky se to ucpava. Videl sem to CD a VHS. Na jare by sme mohli vyjet,kdyz jsi z Ostravy,mozna by nebylo marne udelat taky nejake forum jak v Praze. Supr se jezdi v okoli klimkovic

            0 0
            • repa  

              Škoda , že nejezdíš v zimě , mohli bychom vyrazit už teď . Jinak nevím jestli jsi četl posledni příspěvek Slezina Ostrava 2 . Do klubu Vortex Bike Team vstoupilo několik nových lidi , stále přibírame členy , pokud bys měl zájem ,tak se k nám přidej . Jezdíme pohodové vyjížďky a na rok 2005 někteří členové (včetně mě ) plánuji , že budem vymetat všechny maratony dostupne v okoli. Občas samozřejmě zajedem i dále (mimo náš region). Jinak se podívej na naše stránky : vortex.wz.cz Stránky ještě nejsou zcela hotové , ale pár informací tam už je . Pokud bys měl zájem (nebo tvoji známi ), tak mě napiš .

              0 0
              • Lance  

                V zime jezdim malo,ale ted jsem byl, mam to do Ostravy asi 25 km coz neni moc podle me,ale v zime na kole celkem kosa. Na ty stranky jsem se dival – dobry. Budete to nejak limitne omezovat kolik clenu muze byt? Nebo pristup je furt volny. Co je pohodova vyjizdka?:-) At se jeden den nestanu clenem a druhy den budu rusit clenstvi:-)

                0 0
                • repa  

                  Pohodová vyjížďka je pohodová-jezdí se normálním tempem a kdo si chce zazávodit ,tak to udělá a pak počká na ostatní . Co se týče počtu členu tak , je to celkém volné (aspoň teď). Já říkam , že by bylo dobré aby nás bylo celkem cca 20 . Protože se stejně asi nikdy nepodaří abychom se všichni sešli.

                  0 0
        • Pekáček  

          No jak balík celkem spořádaně opustil silnici a jal se sjíždět takovou prašnou ouzkou cestou dolů, nebylo skoro vidět díky prachu a byla to hrozná strkanice. Na maratonech se bojím hlavně startů, snad kromě Sudet a Beskyd touru.

          0 0
    • czertd  

      Co mohu opravdu doporučit a co byla paráda tak Festival cyklistiky Jestřebí hory. Akce od pátku do neděle (celkem asi 4 závody + maraton – silnice, sjezd, nebo dual už nevim, mtb kritérium ve městě, trial a dětská závody. Celý tři dny hrály nějáký kapely a kalilo se. Zajištění super, trasa taky.

      0 0
      • jakub  

        tak trasa byla dost jednoducha ale bavilo mne to taky…

        0 0
    • Matts.  

      Ja som šiel len jeden, tento Nízkotatranský, počasie bolo super, pred rokom lialo. Pozri http://www.sck-dumbier.sk

      0 0
    • dave lister  

      z toho co jsem letos jel: Král Šumavy – pěkná trasa, skvělé pořadatelské zabezpečení, ale strašné moc lidí Rampušák – opět pěkná trasa, super pořadatelské zabezpečení, lidí snesitelně Krkonošský maratón (Lomnice nad Popelkou) – trasa se mi až tak nelíbila, dost asfaltu, navíc jsem si ji dost protrpěl (což bude asi tim;-). zebezpečení opět dobrý, lidí tak akorát Krušnohorský Maraton (Litvínov) – z hledika trasy asi nejhezčí, zajištění slušný, akorát nebyla žádná party po skončení. Po hřebenech Brd – to bylo takový příjemný svezení, akorát docela dost asfaltu. organizace slušná, taky žádná party po skončení.

      A mimo maratony ještě Rally Stražiš?ská šlapka, což je příjemná malá akcička v Salačový Lhotě se super atmosférou. Jen mne mtzí, že jsem nemohl zůstal na večerní akcičku, loni byla hodně fajn;-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Já sem letos jel prt a jenom krátký, jako každým rokem. Doporučuju Středohořím. Co se výběru trati týče, Adámek je borec, to se musí nechat. I dyž to má člověk za barákem, tak o těch terénech sem skoro neměl páru. Jenom bych dlouhou nedělal dvě kola krátký, to je trapný, i když pro pořadatele 2× jednodušší. Transbrdy – líbilo se mi, nejsem na kořenitý cesty zvyklej, díky omezení počtu účastníků se i přes blízkost prahy dá jet podle svýho. Koštovský pedál – víceméně „soukromá“ akce velmi lokálního významu. Takové mám ale rád, žádný chrtění, nespokojení „profíci“, anžto a nóbrž klídek, pohoda, sranda, grilovaný klobásy a pivo a vcelku směšné starovné.

      0 0
    • Honzajs  

      Starobrno – dobrý, dost dobrý, měl jsem ujetých včšehovšudy 80 km od začátku roku, ke konci jsem vynadal Helence u myslivny…dlouho se červenala… Brněnská buřinka – dva okruhy ucpaný místo po startu, to nemusím Toulovcovy maštale – brutal, celej závod po kolena ve vodě, navíc mi upadlo sedlo z ližin a dodnes je mám otisknutý na prdeli – parádní tombola BeskydTour – paráááááááááá­áááááda, perfektní a navíc jsem porazil šéfa… Žernovský mazec rychlý, dvoukolový, v druhým kole defekt a začalo pršet… a po opravě znovu defekt, klouzavý bahínko na skoroslicky nic moc, pořadatelé to s prvníma kapkama zabalili, ale tra? je to celkem pěkná, počet brodů převyšuje Starobrnotouu, mám pocit 2×6 kousků a lidi je schválně zahradili.. Merida – tu jsem moc chtěl, trénoval¨jsem na trati už předtím, na cca.10 km ulítla přehazka a bylo po prdeli, ale měli tam nějaký problémy na 100 km, nějak se kufrovalo – bohatá tombola

      0 0
      • Corbett  

        Jak tak koukám, mám z čeho vybírat i když nechápu jak se někomu může líbit Beskyd tour. Loni jsem ho jel, dlouhou tra? a byl jsem z něho týden nemocný, ale to souvisí s výkonností kterou jsem před rokem ještě neměl (můj druhý maratónek v životě), ale letos i když byl o 11 km zkrácený, tak jsem si na něj netroufl. Ale i taková Valašská 50 není nakonec tak jednoduchá jak vypadá, převýšení neodpovídá propozicím a ten kdo čeká vyjížďku může být pěkně zdrcen a to když připočítám, že start a cíl není v jednom místě a pokud si nezajistíš odvoz, tak po závodě valíš ještě 30 km po silnici do Vsetína. Drásal je sice také dost těžký, ale když má člověk 95% tréninkových km najetých v jeho lokalitě a na jeho tratích a člověk zná každý metr, lze si dobře rozvrhnout síli a pekně si to celé užít. Jeseníky mě třeba zklamaly, čekal jsem od nich víc. Žádný dárek v tašce a tra?e stereotyp. Žádné výhledy, jenom dlouhé stoupání po zpevněných cestách nahoru a dolů a už to mělo takový závoďácký charakter, není to taková pohoda. Vadí nám moc masové akce, ale když jede člověk 20 km úplně sám, také to není vončo. Podle mě i Merida byla super. Ti co ji znají z minulých let by se asi dost divili jak se polepšili po všech stránkách.

        0 0
        • RomanH  

          Verim, ze se organizacne zlepsili, nicmene trat zustava stejna. Z vetsi casti je to jen takovy delsi a rychly pojezdeni, hodne utopeny v lese, bez nejakych technictejsich (nebo zajimavych) useku. Proste klapky na oci a trada. Mne se moc libi Sudety a Drasal. BeskyTour jsem nejel, ale chystam se. Mozna pristi rok.

          0 0
        • kovar  

          Ad BeskydTour – pořiď si fulla a uvidíš, že ve výjezdech a sjezdech po beskydském kamení najdeš zalíbení. NA HT je to fakt utrpení. A nejenom na BeskydTouru, a nejenom na kamení :-) A to stou Valašskou 50, to souhlasím, sice je to hřebenovka a naoko vypadá krátce, ale pořád prudce krátce nahoru, dolu, nahoru, dolu atd.

          0 0
          • czertd  

            Beskyd Tour má opravdu své kouzlo. Full by se tam opravdu hodil, ale při stoupání na Smrk (snad 10km) je každé kilo na kole znát. Obdivoval jsem tam borce – jistě domorodce jak se odvážně spouštějí po těch kamenitých stezkách (bylo taky vidět dost krve). Pěkné je taky propojení výsledků s silniční částí BeskydTouru kdy vyrazí mnoho silničářů na od rok starého prachu očištěných horských kolech předvádět svou techniku.

            0 0
            • confido  

              Ty kameny jsem jel taky hec:-) , no pravda , ze jsem mel ruky uplne v hajzlu , ale jako zazitek dobry..Je sice pravda, ze je to hodne rozbite, ale da se to odjet i na ht, ve vyjezdech jsem byl jeste moc rad , ze tu vidlu muzu zavrit!Nejhorsi byla ta cast jak se tam prodiralo takovym houstim po kamenech, nekteri se tam pokouseli jet, ale stejne po chvilce slezli, pac to bylo vic namahave nez jit.Pro me subjektivne byl beskyd jeste tezsi nez sudety – hl. proto ,ze jsem se odvaril uz na zacatku na tom stoupani ze startu..

              0 0
    • Corbett  

      Merida byla super, kámoši mi říkali že tam pokulhává značení, ale docela se zlepšili i když mají divné nevýrazné značky. I občerstvovačky byly v pohodě, ale hlavně to počasí, na září bezkonkurenční. A tombola? Byla fajn, cosi meriďáckého jsem vyhrál, udělalo mi to radost.

      0 0
    • Darkson  

      Mě se asi taky asi nejvíc líbil Malevil- příjemné zázemí ranče, krásná příroda a pěkná trasa. Na Králi Šumavy mě stejně jako ostatním vadí ty davy lidí, ale jinak je fajn a na profi úrovni. Ale nejvíc mne dostaly Bike Brdy – těžší, než jsem čekal.

      0 0
    • kolda  

      hodnotím to,co jsem jel: Silesia – pěkná tra? (jel jsem dlouhou),akorát mě štvalo,že jsem v 2.půlce potkával slabší kusy z krátke=nepříjemné předjíždění organizace v pohodě,nepří­jemnost – „otrava“ ion?ákem,problil jsem 2 dny,kámoš zkončil na pohotovosti… Olom. Buřinka – celkem dobrá trasa,rychlá,ne moc kopců, poměr startovné/služby dost špatný Drásal = no comment, pro mě No.1 ve všem!super trasa, organizace, občerstvovačky… Drtič – pohoda,pěkná trasa Merida – jen jsem si projel trasu mimo závod,není špatná,ale nic nenabízí – výhledy apod. Mlýnice = krátký sprint, technicky abs. nenáročná,jinak dobrý Dolomitenmann – první zkušenost, monstrakce – dobrá organizace,náročná trasa,na trati měli jen redbull:( Bobrcup – tradiční zavírák sezóny, pěkná XC trasa,specialita – brody

      příští rok bych chtěl zkusit Jeseníky,možná Beskydy (pokud se odhodlám:) a něco na slovensku -láká mě Dub. maraton nebo N.Tatry

      0 0
      • Lance  

        no ono to nemelo s iontakem nic spolecneho, bylo to viroveho puvodu. Aspon tomuto vysvetleni jsem uveril po tom co sem si ho namluvil.:-) fakt to pry nebylo zadnym pitim, protoze tam byli borci co nepili iontak a meli to taky

        0 0
        • kolda  

          no,tezko rict. blbe mi bylo fakt solidne.

          0 0
          • Lance  

            to mi taky, prozil jsem stredovek, horecka,chuze po ctyrech,ale vzpominame na to s usmevem:-) aspon je na co ne? takove zpestreni

            0 0
            • kolda  

              ja vzpominam s usmevem hlavne na to,jak jsem se posr…na oderske mlynici:) asi v puli trati jsem sprintoval do lesa rychleji nez Elsa na cilovou pasku:) akorat me mrzelo, ze jsme meli s klukama dobre rozjete umisteni v tymech – takze ty 4 min,co jsem drepel v krovi nas tesne stalo prvni desitku – proste jsem to posral:)

              0 0
              • Lance  

                nekecej, pekny pribeh:-) no jo, ale posrals to doslova,coz je omluvitelne ne?:-)

                0 0
                • kolda  

                  jo,nezbili me:) proste WC pred startem se nevyplati podcenit:)

                  0 0
    • jjirka  

      Docela dobrý je Karel bike na Božím Daru a Horem dolem Vysočinou ve Žďáru a super závod je Poděbradka bike adventure, ale možná, že jste trochu jiného ražení. Toliko můj názor.

      0 0
    • Hanes  

      Nejvíc mám rád Jesenický maraton v Koutech. Lidí je tam akorát a špica terén. Dál pak samozřejmě Drásal, Moravský bikemaraton-vynikající atmosféra a na závěr Oderská.

      0 0
    • iNY  

      Zdarec, já jel tenhle rok jen tři(všechny 50): KARPATSKÝ SRAM MARATON – nádherné prostředí, skvělá tra?, dobré značení i kvalitní občerstvovačky (hodnocení:1-) MORAVSKÝ BIKE MARATON Leština – za málo peněz hodně muziky – už jen na sponzorských darech se mi vrátilo startovné, Skvělé občerstvovačky, značení i doprovodný program, Tra? byla hodně pohodová (hodnocení:1-) MERIDA – Jedovnice – neudělala na mě dobrý dojem, dražší startovné, slabý pořadatelský servis na to množství účastníků. Tra? byla ale dobrá (hodnocení:3)

      0 0
    • Stax  

      zo slovenskych maratonov: horal ( www.horal.sk) ⇒ kralova hola je vyzvou sama o sebe… dubnicky maraton ( www.maraton.sk) ⇒ baske ma tiez svoje caro… v cechach som bol zatial iba na sele ale pacilo sa mi…

      0 0
      • kokes  

        Za nejlepší akci považuji Rallye 3000 ve Rtyni v Podkrkonoší.Jedna z nejnáročnějších
        tratí,krásná příroda,rodinná atmosféra,dokonalé občerstvení(piva v cíli co hrdlo
        ráčí) a celková pohoda. Bohužel se letos nekonala(už vloni byl patrný ústup ze slávy,kdy nejdelší tra? jelo jen asi 20 lidí. Další,které bych doporučil a které podle mě nemají chybu:Drásal,Še­la,Malevil. Sudety zřejmě taky,ale ty jsem nikdy nejel. P.S.Jestli někdo zná tu Rtyni,jak se vám tam líbilo?

        0 0
        • fotr  

          jo jo moje řeč Bike relly dokonalej závod, dle mého názoru těžší než sudety tak o třetinu. na začátek sezony pěkný maso. Doufám, že se pojede a když ne tak doufám, že trat použíjou při Apachi

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.