• Eda-Velo

    V sobotu byl pěknej maratonek v Jedomělicích, byl tam někdo a jak se líbilo? Originální tam bylo první rozdělení trati na krátkou a dlouhou, kdy dlouhaře poslali na kopec s provazem aby se dal :-)) vylézt

    0 0
    • MARIN  

      Jo celkem slusny to bylo az na to bloudeni.poslani me na kratkou a nasledne vraceni se sice asi jen 200m ale stejne to nastve. No a ty cerne sipky na oranzovem podklade taky mohli byt cele vyplnene cernou a ne jen cerny obrys – hned by byli lip videt kam mam jet a ne jako ja skoro na kazde krizovatce zpomaleni, zjisteni smeru a nasledne rozjizdeni no proste jsem jel bez dioptii a videl celke velky kulovy. Jinak to ale na zacatek roku nebylo vubec spatny a ta horolezecka vlozka to bylo pekny zpestreni :)

      0 0
    • Daf  

      Ja tam byl a trasa byla jeste lepsi nez loni. Moc se mi to libilo. Ten kopec byl fakt hustej dlouho jsem si tak nezanadaval kdyz jsem se drapal nahoru :) Toho provazu jsem si vsiml az kdyz jsem byl skoro nahore. Trat byla dobre znacena a nebejt vtipalku kteri znicili znaceni tak bych nezabloudil. Pres to vsechno jsem ze zavodu odjizdel s dobrym pocitem.

      0 0
      • biker007  

        ja dojet 8. tak taky odjizdim s dobrym pocitem ;-). gratuluju.

        0 0
        • Daf  

          No ja z toho zas tak vodvazanej nejsem loni jsem byl 3. i s 10min bloudenim. Letos tam ale byla konkurence hodne silna a aspon 3× tolik lidi. Nemel jsem az na drobne problemy s razenim zadne potize. Zajel jsem maximum na co jsem mel nikde jsem se neflakal a z toho jsem mel dobrej pocit.

          0 0
          • Beeda  

            No doufam, ze to na Malevilu vylepsis, videl jsem te v seznamu prihlasenych na 100km :-)).

            0 0
          • Fanda  

            tvůj brácha měl nějaké potíže,že se umístil někde za půlkou?

            0 0
            • Daf  

              Ve vysledcich je chyba. Bracha tam ma presne o hodinu horsi cas :( Snad to tam opravi uz jsem jim psal. Spravne ma byt 14. Jinak skoda ze mel jeste defekt, myslim ze ve dvou by sme Edu jeste dorazili :)

              0 0
              • Fanda  

                mě to bylo hned divný

                0 0
                • Daf  

                  Ty se s Tomasem znas?

                  0 0
                  • Fanda  

                    nee,jen vím,že jste nadupaní bráchové tak mi bylo divný že by se umístil za mnou

                    0 0
              • MARIN  

                Tak to ma stesti, ze se nesnazil me predjet :)

                0 0
              • Eda-Velo  

                to ste nemohli, jel jsem jak motorová myš :-)), Ba né dojel jsem jen tak, tak, někde jsem prorazil tu slavnou galusku TUFO, že mi pak tmel zalepil půl rámu a díru néé. Škoda, kdybych věděl že za mnou jsou nějaký nadupanci, počkal bych. Docela jsem totiž trpěl na těch rychlejch pěšinách plnejch kořenů, nějak to nestíhaj moje záda :-)) No ale na Malevílovi mi to můžete hravě oplatit

                0 0
                • Daf  

                  :))) Ty jsi jeste menil galusku nebo jsi to nejak dojel? No jestli jsi mi dal 2min i s vymenou galusky tak to bych za rovnych podminek nemel sanci. Porad trenuju, formu jeste nemam uvidime na Malevilu :)

                  0 0
                  • Lucka  

                    Ale to vis, ze nemenil, ten tmel to zalepil sam a na diru jsem prisla ja az v aute…

                    0 0
                    • Daf  

                      No tak to mam teda smulu stacilo tak malo a byl bych 5 :)))))))

                      0 0
                    • Eda-Velo  

                      Ty žalovnice užalovaná !!! Tak teďka si mě pěkně pomluvila, já se vymlouval na defekt a vono to asi bylo spíš defektem nohou :-)) Tu gumu sem neměnil, vono se to tim tmelem při malým tlaku udrží, ale plave to. Já si chtěl jenom trochu přihřát polívčičku. Na Malevilu si to rozdáme Dafe znova :-)) To Lucka – za to žalování se nauč lepit, tu proraženou duši z Jedomělic si sprav sama :-)) máš na to 14 dní do Malevila :-))

                      0 0
    • Jenda  

      jo taky jsem byl, prvni maratonek v zivote a moc se mi to libilo. Znaceni celkem v pohode, vtipnej vylez s provazem me fakt rozesmal:-) a jeste jsem videl legendarni lucku masinovou:-) chudak JJ ten si vychutnaval jizdu za ni az mu z toho vypadla kladka z prehazky:-) jediny negativum – uz to vypadalo ze me aspon nepredjede zadna zenska, ale nakonec se to nepovedlo beeee:-)

      0 0
      • JJ  

        Nojo, prehazka 10km pred cilem skoro upadla:( Ale musim Lucku pochvalit z kopce i do kopce ji to jelo moc hezky. Jinak taky muj prvni maraton.Trat se mi libila, jenom do prvniho rozdeleni nic moc. Vynosny premie byly fakt dobry. I kdyz jet na 75km maraton se 130 najetejma za sezonu…

        0 0
        • Lucka  

          Se nediv, me ten defekt na 5km, tak rozlitil, ze me to nak nakoplo…jinak se mi to taky moc libilo a ani jsem nikde nezabloudila…jediny pozitivum na tom defektu bylo, ze jsem az do uplnyho konce jenom predjizdela:)))))))))­))

          0 0
          • Bulda  

            jo, jo, legendy si muzou jeden az dva defekty dovolit :))) to my museli pekne slapat a vyhejbat se sutrum, trnum.......jiank supr zavod, znaceni na jednicku, tamto jim nekdo strhal, lano me rozesmalo, kdysi sem na nem cvicil chytani padu (ano, presne na tom, co tam viselo, tak sem ho radsi nepouzil :)), zvalste chvalim jmena na cislech, to zaridit a nesplest.....

            0 0
            • Eda-Velo  

              …jenom šlapat a vyhejbat se…ale to už nepíšeš jak si ubližoval nebohýmu Edíkovi, ještě o půlnoci mě budily křeče v lýtkách :-))

              0 0
              • Jenda  

                si nesteztezuj, ja kdyz s JJ druhej den sednul na kolo tak to bylo jak kdyz jede stara baba pro rohliky:-) sakra nejak se nemuzu dockat tech vysledku, i kdyz se moc nemam na co tesit – ten Jirka Chyba proste jezdi moc rychle:-)

                0 0
        • Lucka  

          Ale by me teda zajimalo kdos, neb ja jela ve skupine jen chvili, jinak jsem tak mijela…

          0 0
          • JJ  

            No potkal sem te nekde za poslednim bufetem. Jo a taky sem stal vedle tebe na startu :) Sem jel na cervenym ocelovym authorovi

            0 0
            • Lucka  

              No tak to jsem te musela dojet:)))…ale nak teda nevim…

              0 0
              • JJ  

                Zes me dojela je jasny, ale cos to tam tropila hned na zacatku ve vesnici na chodniku?

                0 0
                • Lucka  

                  No to vis…nak se ten vzduch, co jsem mela v zadnim kole rozhod, ze se mu chce ven…se mi to jeste nikdy nestalo takhle brzo po startu a hlavne mi uplne vsi ujeli a pak to proplejtani se mezi tema pomalejma bylo taky dost desny…ale kupodivu mi to ani na dobry nalade neubralo:)

                  0 0
                  • JJ  

                    Te mohli vyhlasit jako nejvetsi predjizdecku:) Co ja bych dal jenom za pichly kolo. Ja s tou prehazkou stravil dobrych 25minut:( Timto dekuju fousatemu panovi na kellysu, ktery mi zapujcil imbus,pac jak sem zjistil, tak muj superduper multiklic od parktoolu na shimanacky prehazky nefunguje:( No myslim zes v tu chvili jela nekde tesne za mnou, takze kdo vi, treba mi nekdo hodil klacek do dratu… :)

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.