Zkusenosti s nakupem vidlice v ruznych eshopech, kde jste kupovali vidlici?

23 nepřečtených
  • pavelm

    Ahojte, chtel bych se zeptat na Vase zkusenosti s nakupem vidlice pres ruzne eshopy. Ktery eshop jste pouzili,zda bylo vse ok, na co si dat pozor (resili se zde chybejici vyrobni cisla vidlic, zarucni listy, prodej montaznich vidlic misto novych,…). Dekuju!

    0 0
    • Luka  

      tak ja ti prispeju… kupovala jsem pres bikestore. Jelikoz jsem nevedela nejdriv vubec co chci, dostala jsem od nich nejdriv dobrou radu, pak vidlici slozenou ze dvou (spodek vzduchovej a cervenej, vrsek z pruzinovky. Takze takovej hybrid),protoze jsem nechtela modrou vidlu, a v cerveny uz mel dovozce jen vzduchovku :) Dodali mi ji nejdriv v orig krabici, s papirama, navodem, tim dlouhym imbusem atd. Jenze protoze jsem byla sama samicka a nemela jsem odvahu montovat si vidli bez pomoci, vyzebrala jsem si na nich dokonce to, ze jsem kolo odvezla k nim, oni mi narazili nove hlavove slozeni, zkratili vidli a tu namontovali. Nejdriv na me zkouseli ze nemaj cas, ale smilovali se nade mnou :) A to byl prvni vyraznejsi nakup a jejich prvni vstricny krok. Nejak me tim dostali tak, ze nekupuju nikde jinde, a ze za ty 3roky uz tam proteklo zbozi :). Protoze proste vim, ze nekupuju jen neco za levneji nez v kamenaku, ale ze muzu pocitat i s tim, ze pro me udelaji neco navic, prave to NAVIC, co vetsinu lidi odrazuje od e-shopu a uvrtava do celozivotniho nakupovani v kamenaku. Po pravda nevim, jestli jsou kluci tak hodni na vsechny zakazniky(-ce), ale kazdopadne me si ziskali a do kamenaku chodim jen „ocumovat“, kupovat casopisy a semtam nejakou pytlikovinu do 200, pro kterou se mi nechce tahnout pres mesto na Smichov. Toz tak.

      0 0
      • pavelm  

        Dekuji Ti za info.

        0 0
      • riemel  

        Mas recht! Taky jsem kupoval vidli v bikestore! Natrefil jsem na slevu a jeste dost dobre poradili.

        0 0
      • L_i  

        Taky mi přišli fajn. Nakupoval jsem 2× vidli a světlo oboje ok.

        0 0
    • pavelr  

      Asi před 2,5 roky jsem kupoval na Koloshopu vidlici RS. Vidlici poslali volně v krabici, s anglickým návodem. Tak jak se vidlice v krabici pohybovala, vyrazil sloupek v krabici díru a průhledné víčko Lockoutu bylo popraskané. Asi po roce a půl se víčko úplně rozsypalo. Ale zase byla vidlice ve slevě.

      0 0
      • pavelm  

        Taky diky za zkusenost. Co zarucak a cislo vidle? u RS uz nekolikrate diskutovany..

        0 0
        • pavelr  

          Číslo vidlice bylo na 2 samolepkách, jedna byla nalepená na sloupku. Záručák jsem nedostal, bylo mi řečeno, že ho nahrazuje prodejní doklad. Na něm ale číslo vidlice nebylo uvedeno, prý si čísla eviduje dodavatel Koloshopu. Nezdálo se, že by vidlice byla sundána z nějakého kola.

          0 0
    • pitos  

      Před dvěma roky jsem kupoval poprvé vidlu přes net (z koloshopu)a bez problémů,přišlo vše,zabaleno jak má být. Včera jsem objednal z kupkola vidlici novou tak jsem zvědavý.Jen si musím 14dní počkat,není v požadované barvě.

      0 0
      • pavelm  

        Jestli se muzu zeptat co jsi ted objednal v kupkolo za vidli? Pokud jde o RS, tak zrovna v tomto krame neni uvedeno ze je soucasti zarucni list…

        0 0
        • pitos  

          RS-revelation07,zá­ručak tam snad bude,no uvidíme

          0 0
          • marapara  

            Také mám RVL z Kupkola. Čekal jsem na ni asi týden a půl a měl jsem ji sundanou z kola (řezaný krk), ale vidle úplně nová. Cena výborná za 9990 ,–, vidle slouží od konce července k mé spokojenosti.

            0 0
        • pitos  

          Na kolokramě u ni píší že se dodává v orig. krabici s čes. návodem. Na kupkou tam nic nepíší ale když je ta vidlice sundaná třeba s jiného biku tak to tam napsané mají. Ale nebude nic jednoduchšího jak si tak zavolat a informovat se.

          0 0
          • pavelm  

            to udelej at nedopadnes jako ja..

            0 0
          • bastr  

            kupkolo má vidle OEM – montážní bez seriového čísla a bez záručáku. Reklamace se provádí jen přes ně. Ale vidli si člověk nekupuje, aby ji reklamoval ale aby na ni jezdil. Stejně když nebudeš servisovat v autorizovaném servisu tak obecně o záruku přijdeš:o( takže je to prašť jako uhoď…

            0 0
            • Pekáček  

              Já kupoval na Kupkolu Recona a Rebu a obě vidle měly výrobní čísla tam kde mají být, na sloupku a na vnějších nohách. To určitě nebyly OEM výrobky.

              0 0
        • Gorgov  

          na všechno musíš mít záruku 2 roky u prodejce, je jedno jestli ti daj original záručák od rockshoxu. Ale je jasný, že pak je s tim víc namahy to posilat postou

          0 0
          • pavelm  

            To je pravda reklamace je jasna u prodejce ale je dobre o tom vedet pred nakupem at mas volbu se rozhodnout. Ja kupoval v domeni novou vidli a dostal jsem vidli bez zarucaku, s cca o 1cm urizlym krkem (cili montazni), bez cisla. S prodejcem jsem se nejak dohodl, ale pred nakupem jsem ty info nemel.

            0 0
    • miki  

      Kupoval jsem ,vlastně dražil na E-bay novou fox F100× originál zabalená se zárukou na 2 roky ale za ani ne poloviční cenu jako v čechách a vše proběhlo naprosto v pořádku.

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Kupoval jsem travise na e-bay, vše bez problémů, cena víc jak o polovic nižší než u nás. Dorazila cca do týdne. Clo žádný. Shop „The house of bikes online“.

      0 0
    • Biohazard  

      Nejlepší zkušenost mam s kupkolo.cz Objednával sem odtud 4× a vše proběhlo v naprosté spokojenosti. Jeden den objednam a do dvou dnů mam krabici na stole se všim všudy. Zrovna V neděli večer sem objednával SR Epicon RLD a v utery rano už byla vidle u mě i se záručákem a seriovým číslem:-) Pozitivně hodnotim i to, že ti sdělí číslo balíku a ten se pak dá pohodlně sledovat, kde a na jaké poště se zrovna nachází.

      0 0
      • pavelm  

        Tak kouokam, ze celkove vsichni meli pozitivni zkusenosti…

        0 0
    • drtic  

      No ja taky kupuju na kupkolo.cz…Je to tam nejlevnejsi a kdyz je problem s dodavkou,tak mi daji vedet…Jen posledni nakup byl trochu nepovedeny…Kupil jsem si Mavic CrossRide06,krabice hezky zabalena,ale podlozka pod kazetu byla snad z nejake mekcene oceli ci ceho-da se lehce ohnout mezi prsty…Nastesti originalni jsem dostal od znameho z kamenaku za cca50Kc,tak jsem to hned vymenil…Jinak spokojenost-vidli jezdim RS Recon od zari a nemam sebemensi problem(cislo mam,zarucak jen dodejku)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.