• zac

    Ahoj chtel bych se zeptat jestli ma nekdo konkretni zkusenosti z nakupem na tomhle shopu? Jestli vsechno probehlo v pohode a jestli je to bezpecny co se tyce placeni? Dik!

    0 0
    • hejtcvaj  

      Ano zkusenosti mam. Parkrat jsem od nich nejake veci bral. Vetsinou si to nechavam posilat do USA k tchanovi, ale uz jsem si nechal poslat veci i do CR. Placeni kartou je absolutne bezpecny. V utery jsem to v CR objednaval a po nekolika emailech co mi porad vysvetlovali, jak to balej, nakladaj, posilaj a prejou dobrej den to prislo v patek Fedexem. Jelikoz to bylo nad 100 dolaru (nebo jaka je tady politika) musel sem zaplatit CLO a nejaky procenta kolem. Jestli muzu doporucit, tak si to nech poslat do statu a popros nejakyho znamyho, at ti to priveze (zaplatis mizive postovne a opravdu se da nakoupi VELMI levne). Sem do CR je vysledna suma (postovne pouze FedEx asi 80$, CLO a poplatky ceskymu FedExu) jen o par korun levnejsi, nez kdyz to koupis tady. Tak snad to staci.

      0 0
      • lubos  

        Fedex do Cz a Sk 80$, do Rakouska asi 35$ :(

        0 0
        • zac  

          Diky, mam prave sanci rict kamaradce tak si chci nechat neco privest…

          0 0
          • hnipak  

            Je tak to Ti zavidim… ja si koupil vidlici, ne teda u jensonusa, celkem me stala 269 dolaru, z toho bylo 69 za dopravu (FedEx) :-((( Ale i tak me to vyslo i s clem a dph minimalne tak o tisicovku levnejc nez tady…

            0 0
            • Mamutt  

              Kolik že je prosím tě to clo? Myslím konkrétně na tu vidlici, tady tvrdí každý něco jiného..

              0 0
    • Pebe  

      Nebudu zakládat novej thread, když už to tady je. Mám prosbu, nebude si někdo něco objednávat v tomhle obchodě? Potřeboval bych adaptér na kot.brzdu, kterej tady nemůžu sehnat. https://www.jensonusa.com/…c+Brake.aspx Stojí 10USD a kdybych si to nechal poslat sám, jde pouze s FedExem za 65USD :-(

      0 0
    • black.horse  

      no, kámoš si přivezl z Améru hopsací rám, duralovej a s velkým nápisem JensonUSA a tehdy za něj dal přepočtu 2,5kč, což před X lety, kdy nejlevnější rám byl BlackHorse a od Mrázka byla bomba… ale po pár letech ho zlomil… no nic, moc sem Ti sice nepomohl, ale abys neřekl, že sem Tě o tuto informaci ochudil:-) mimochodem byl tmavě červenej;-)

      0 0
      • djano  

        To bolo vyhodne – za 1 dolar mohol mat 10 ramov :-)

        0 0
    • speedy gonzales  

      neco sem tam bral…naprosto v pohode a rychle…jako vetsina us shopu

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.