• Bak0nuk3m

    Ahoj vsem, Potreboval bych od zkusenych bikeru poradit. V tuto chvili mam kolo Merida Athens silver, jezdim teprve prvni sezonu ted me v lete ceka druha. Na ty meride mam RST GILA s LockOUTEM 90mm rozhodnul jsem se ted investovat do nove protoze tohle je kase. Nevim jakou mam vybrat. Jezdim prevazne v lese obcas si sjedu nejakou sjezdovku no ale hlavne ten les, zadny skoky nic… Jinak jsem celkem velkej vazim 90kg.

    Co od vidlice cekam ? chci si polepsit a chci aby to bylo znat oproti Gile. Chtel bych taky aby se dalo regulovat tlumeni vzduchem a pumpickou ted u ty Gily se totiz reguluje ale skoro to neni znat.. :/ Lockout skoro vubec nevyuzivam… Maximalni castku kterou do toho muzu dat je cca 6000,–

    na co jsem tak koukal je

    Odpružená vidlice JUDY J4 U-TURN POPLOC 2006 Odpružená vidlice MX COMP AIR 85 2005 – to je asi nejzhavejsi kandidat… Odpružená vidlice GRAN FONDO 3 2006 popripade cokoliv jineho do tech 6k Ja bych ale od Vas potreboval poradit protoze na kole jezdim rok a do tech vidli proste nedelam a nevyznam se poradne v tom. Dam na Vas, vim ze do toho delate !!

    Diky Bak0

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.