• piski

    Zdar, uvažuju o koupi rotopedu. Cíl je jasný, další aktivita, která bude vést k úbytku tuku a také využití času při sledování TV. Snažím se sportovat několikrát týdně (různé sporty), ale u té TV by to bodlo. Zkoušel jsem párkrát jet u babičky a nebyl problém během ligy mistrů, nebo hokeje celou dobu šlapat, konstantně. Udržoval jsem si tepovku ± pro spalování tuků. Nohy pak tak trochu létaly, ale po sprše jsem se cítil v pohodě.

    Můžete mi prosím poradit v jaké cenové relaci vybírat? Četl jsem tady už nějaké diskuze… Pod 8 tisíc šmejdy? Dá se sehnat něco levněji? Co značka, či nějaké osvědčené modely? Popřípadě bych se nebránil snad ani bazaru, protože vím, že spousta lidí si rotoped koupí a pak jej používá jako věšák. Muselo by to být ale okolí.

    Co se týče požadavků, tak jsem v celku skromný, stačí mi aby se na něm dobře jelo, co nejvíce přirozeně. Měření tepu nepotřebuju, od toho mám hrudní bluetooth pás + Endomondo.

    Za jakékoliv rady budu vděčný. Děkuji.

    0 0
    • _Honza_8  

      Já jsem koupil Kettler Paso 309. Je to výběhový model, takže poměr kvalita/cena je super. Všechno pěkně sedí, neskřípe, úžasně tichý. S hrudním pásem umí sám nastavovat zátěž podle tepu.

      Ty levné mají často problém s výškou nad 180 cm, pod těžšíma osobama začnou brzy skřípat a nemusí umožňovat výměnu sedla (pedály snad jdou vždycky).

      Akorát se tenhle model musí připojovat do zásuvky a sklon sedla by mohl jít nastavit po menších krocích.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.