• Lister

    Na úvod: hledal jsem, něco tu je, ale spíš se odpovídla ve stylu „na co to chceš, mě by to nebyvilo“.

    Chtěli bychom s přítelkyní koupit něco na doma( přesněji já chci koupit a jí jsem přizval jako hlavního (spolu)sponzora). Chtěl bych něco co budu moct nastavit podobně jako svoje kolo. Tedy štělování délky posedu výšky řidítek atd…standartní délka klik(na tom co jsem jel včera byli 170 a to je pro mě málo). Dále potřebuju něco kam budu moct namontovat normální sedlo na které jsem zvyklí a taky aby šli našroubovat nášlapy. Brždění čelistí nebo lépe magneticky. Válce nechci protože občas na kole vyjedu i v zimě a furt ho čistit, fakt ne. Navíc opotřebovávát zbytečně kolo se mi nechce. Pokud bychom koupili spinner tak je to zas něco jiného. Takže opravdu válce nee. Fakt chci na tom jezdit. Stát doma určitě nebude. Včera jsem šlapal hodinu a půl u telky a v pohodě. Navíc když jsem chodil do posilky tak jsem na tom taky strávil tak 30–40minut. Pomohl by mi tip na nějaký konkrétní výrobek( už jsem se díval na Ravo). Pokud někdo chodí někam do centra tak klidně i zkušenost odtamtud na čem tam jezdí

    0 0
    • Lister  

      Ještě jsem zapomněl dodat, že nemám možnost někam na sinning chodit, takže místo nákupu pravidelné návštěvy spinning centra nedoporučujte.

      0 0
    • BH  

      vetsina rotopedu a spinigovych kol ma „skokove“ nastavovani parametru (vyska sedla,riditek a pod.).Skokovym je mysleno, ze jsou tam otvory s urcitou rozteci a tak nelze provest milometrove nastaveni o delce klik nemluve..Osobne bych si radeji poridil trenazer a dal do nej nejakou plecku (starsi silnicka bez dualu se da koupit za babku), cenove to vyjde stejne a nebo lepe nez nejlevnejsi napr. Ravo spining a navic na te plecce muzes i obcas vyjet na cestu. Pokud spining domu asi bych volil neco od Kettlera.Ma dobre parametry na domaci pouziti. Rotoped mne pro cyklistiku pripada uplene k nicemu (posed , nastaveni a pod.)

      0 0
      • Lister  

        Problém je, že se předpokládá použítí dvou osob s naprosto odlišnými fyzickýmí parametry, takže ten trenažér fakt ne.

        0 0
      • Lister  

        Tak tenhle by se mi líbil. http://www.lifesport.cz/…t-detail.php?… Jen ta cena. Zatím to vypadá na to Ravo.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Za ty prachy si muzes koupit dve silnicky, valce, tachometr, pulsmetr a starsi pocitac s projektorem, aby sis mohl promitat krajinu.

          0 0
        • nadrazak  

          mám ho. narozdíl od super spokojených vlastníků, který trouběj jeho slávu po všech diskuzích, si nejsem jistej, jestli to nebylo zbytečně drahý… nevýhody:

          1. vše se nastavuje po skocích (docela velkejch, zvláš? u sedla)
          2. pokud seš zvyklej mít sedlo extrémně vepředu (a seš vysokej), tak to nejde (což není můj případ)
          3. zámek na sedlo je takovej ten starej, kdybys chtěl pravidelně měnit sedlo, tak asi pruda (mě vyhovuje to origoš, takže no problem)
          4. „nedá“ se jezdit ze sedla – řidítka se moc hejbou (to mi teda nevadí vůbec, ale za ty prachy…)
          5. computeru chybí nejpodstatnější funkce – hlídání kadence v zadaným intervalu – má to plno blbin, který vůbec nepoužívám, tohle by se možná hodilo

          takže tak. co je na něm super je design, aspoň ve srovnání se všema ostatníma rotopedama co sem viděl

          v zásadě sem spokojenej, ale fakt sem dost řešil (a občas řeším), jestli sem neměl koupit plečku+trenažér. ale všechno má svoje pro a proti…

          kuba

          0 0
        • robin!1  

          Musíš tam dávat tak blbé odkazy před chvíli jsem z toho mučidla slezl.

          0 0
    • martt  

      pokial nevies, ci Ta to bude bavit, tak si kup radsej nieco z druhej ruky.

      Mojmu synovi som kupil za 1,–EUR takyto stary Kettler http://cgi.ebay.at/…BayISAPI.dll?…

      na ktory sa da dat normalna sedlovka so sedlom a SPD pedale. Par krat na tom sliapal ale na normalnom biku je napriek zime ovela castejsie.

      Je to dost hlucne, nema to magneticku brzdu

      0 0
    • Steel  

      co třeba něco z nabídky na http://www.insportline.cz V nabídce fitness-cyklotrenažéry ?

      0 0
    • DyEm  

      používám ke spokojenosti spintrenažer Tomahawk, vlastní sedlo, nášlapy… -cena (tehdy cca 15kkč), počítej, že se budeš hódně potit (nejlépe deska pod kolo :) ), zátěž plynule nastavitelná. S muzikou na tom vydržím 2.5–3hodiny – ALE je to dost opruz :)

      0 0
    • rasto  

      kdybych mel moznost (barak + love :-) tak rozhodne koupim spinnera. 1 jsem na nem byl, uchvatil me. uzitek (dle meho) neporovnatelny s trenazerem.

      0 0
    • Lister  

      Má někdo doma to Ravo? http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… Nebo aspoň nějaké zkušenosti od jiného vlastníka. Psal jsem do komersie o bližší informace, ale zatím mi neodpověděli. Je 13 kg na setrvačník dostatečný. Nevíte o nějakém levném magneticky bržděném spinnbiku. Jelikož žiju v paneláku ve 4 patře a pod námi neurotická důchodkině, která slyší i trávu růst, tak je pro mě co nejtížžší provoz prioritou.

      0 0
      • Bobo  

        Pořiď sobě co nejhlučnější trenažér, babu z toho mrskne a budeš mít klid :-).

        0 0
      • Máca  

        Todle za 10 není špatný. Já jsem kdysi řešil něco podobnýho a koupil jako zálkad mag. bržděnej levnej z hyper super a teď ho předělávám k obrazu svému s pomocí starejch součástek a Ferony. Tehdy podobnej kousek viz obr. stál skoro 30. 13kg kotouče se neboj – není to zas tak málo plynulý pohyb to určitě udrží.

        0 0
      • prema  

        nemam ale uvazuji o nem. mrkni na bikestore – vyrobek stejny, cena nizsi.. :)

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce