• cubas

    Protože se z největší pravděpodobností s rodinou vypravim na týden do Alp, chtěl bych se zeptat zkušenějších jestli do Viehhofenu (Zell am See) je lepší brát MTB nebo silnici. Jedna se mi to , jetli v okolí jsou značený trasy na MTB. Z mojí zkušenosti z rakouskýho příhraničí vím, že značení je dost tristní. V tom případě bych volil spíš silnici. Jedu s rodinou, takže budu mít čas denně max 4–5 hodin – čili žádný celodenní cesty. Díky za info, případně nějaký odkazy na webu.

    0 0
    • reidy  

      V Viehhofenu jsem byl v zimě týden ubytovaný. Nechápu, kam bys tam chtěl na silničce jezdit, i když se jedná o „slepou ulici“ Hinterglemm je skoro konečná  je tam celkem hustý provoz. Jinak trasy na bika jsou tam asi super, kdesi jsem viděl mapu tras i s obtížnostma a jejich tam poměrně dost.

        
      0 0
    • kryspin  

      ja bych bral MTB, ale tras je spousta na oboji (na silnici vyjedes z udoli a mas tisice moznosti kam..). Myslim vsak, ze trasy na MTB budou podstatne zabavnejsi. jako zaklad mrkni sem http://www.bike-circus.at/

      0 0
    • lorkuvit  

      jednoznacne MTB, kedze som tam stravil celu letnu sezonu mozem odporucit. znacenie celkom fajn, v turist. info zozenies cyklomapu so znacenymi cestami ( MTB aj cesta). Pokial vsak chces vyuzijes aj silnicku – v prilahlych udoliach je vela znacenych cyklociest. Ja sa chystam koncom augusta do kaprunu, beriem MTB a opat si to pekne pobeham :-)))

      0 0
      • cubas  

        díky všem za informace

        0 0
        • Řepa1  

          Jsou tam nádherný trasy pro MTB, ale jestli někdo z rodiny jezdí na inlajnech, tak na ty je to super. Na kole se nechá jet na Hundstein, Maiskogel,Schmitten nebo pěkná hřebenovka nad Spielberghausem(to je hospoda) ale ta je dost těžká, my jsme tam šli pěšky, ale bikery jsme potkávali. Jinak v každým infostředisku dostaneš zdarma mapy, kde jsou na satelitním snímku zobrazeny trasy pro kola od zelených(Tauer­nradweg), které jsou i pro malé děti, po černé, kde si zafuníš.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.