• skricx

    Něco jsem sepsal www.cyklistikakrnov.com/…-silnice.htm kdo má zájem tak se mrkněte. Budu rád za připomínky, názory,…

    0 0
    • Treker  

      Ahoj. Pěkná sumička informací pohromadě. Díky. každoročně tam s partou jezdíme lozit a trekovat na okolní kopce a když tak z výšky shlížím na tu nitku vinoucí se po úbočí, vždycky si říkám že příští rok vezmu kolo :-) jinak ve Ferleitenu u mýtnice se spí celkem běžně a to nejen češi, ale i místní, kteří chtějí vyrazit brzy nahoru…Možná jsem četl nepozorně, ale je tam dole takový automat na 1€ a stopne vám to čas výjezdu až nahoru a vystaví jakýsi „průkaz“…ale hezky poskládané a užitečné myslím pro plno lidí. jinak ještě staří harcovníci doporučují nejezdit s lepenou duší, při sjezdu se to fakt hřeje a záplata ne vždy vydrží…

      0 0
      • skricx  

        jo dík za info, o tom turniketu…prý na té vrátnici dostaneš za to Euro čip. Nevíš jak je to přesně?

        0 0
    • enjoy  

      tusim se tam jezdi nejakej zavod,tech 33 kilaku.povidal mi o tom znamej,kterej to vyhral:-D.teda snad.ale ja mu verim:-)

      0 0
      • Treker  

        jmenuje se to Glocknerkonig a jezdí se to nějak květen tuším.....jestli to vyhrál tak klobouk dolu, ale nevím že by to čech někdy vyhrál…vítězové mají průměry přes 25 km/h :-)))))) kdo ten kopec někdy viděl tak pochopí že to asi nebude pr…normální i trenovanej cyklista tam frčí nějakých 9–15 max......a je to dlouuuhý.

        0 0
        • madcat  

          je to dlouhý jak týden před výplatou, to bych v životě na kole nevyjel, byl jsem tam jednou autem až na edelweissspitze a při cestě zpátky dostaly brzdy co proto – smrděly jak cap… možná i tím autem jsme měli průměr těch 25 km/h :)))

          0 0
        • rb  

          25 km/h ?***** to tam snad ani nejde…

          0 0
      • M@rtin  

        Je to jen 27 kiláků. Nejede se na Edelweisspitze ale na Fuschtorl – takže o pár metrů níž. ;-) Magoři co vyhrávají to opravdu jezdí průměrem okolo 25 km/h. Já jsem rád, že to dávám pod dvě hodiny – tj. cca 15 km/h.

        0 0
        • M@rtin  

          Jo a samozřejmě se nejede od mýtnice ale z Brucku. Od mýtnice se jezdí jen varianta light.

          0 0
        • čechy  

          no ono to neni prumer 25… jezdi to tak za 1:15h. ja to jel predloni za cca 1:31 a loni kdyz to bylo kvuli snehu drobet zkraceny tak asi 1:25, ale docela to bolelo… Letos to bude urcite lepsi, nepojedu Krale a este drobet potrenuju :))

          0 0
    • jecnak  

      Nejaky panoramata z Glockneru kdybyste chteli bajk.cz/web/gfx/­download/tom/al­py/

      0 0
      • Zbyněk  

        Nooo! fotky máš fakt super, jen nechápu, kde jsi vzal to počasí. Vždyť tam většinu roku sněží nebo prší! My, když tam byli (taky od jihu), tak jsme viděli jen jednu stranu, od tunelu byla taková mlha, že nebyla pořádně vidět ani silnice! No, alespoň vidím, jak vypadá ta druhá polovina :-) Pokud jsi to vyjel na tom kole s bagáží, tak teda klobouk dolů! Já to jel po lehku a měl toho plné zuby. To jezdíš vždycky takhle sám a natěžko? A ještě jedna informativní: ty jsi nejel k Franz-Josefs Hohe? Že tam nevidím žádné fotky (anebo jsem to přehlídl?).

        0 0
        • jecnak  

          Bylo to koncem zari a taky mi neni jasny jak mohlo byt tak krasne. Kazdopadne zatim kdykoli jsem tam byl bylo aspon cast dne nadherne. Na kole s bagazi jsem to vyjel nekolikrat z obou stran. Sam jsem jel jen jednou, partak mi to nejak odrekl a ja si potreboval procistit hlavu. Fraz-Josefs Hohe jsem nenavstivil, snad letos – at uz s bagazi, nebo jen tak na silnicce.

          BTW sranda musi byt www.bike-forum.cz/…6/forum.html#…

          Uz vidim jak se budu smat po 550km cestou nahoru :-D

          0 0
          • Zbyněk  

            Fujtajbl! To jako chcete vážně zkusit? Já bych byl mrtvej po 150 km. My jedeme v tu dobu Švýcarská sedla na cca 10 dní a celé to je jen asi o 1/3 delší!!!

            0 0
          • Zbyněk  

            Jo a ještě jsem se díval na fotky z francouzských Alp a zavzpomínal na dvě loňské akce: také jsme jeli přes Iseran, Galibier, Vars a Cayollu a projížděli soutěsky Daluis a Cians.

            0 0
            • jecnak  

              Tam se letos taky chystam, nalehko na silnicku, zvlast na Iseran, na ten se tesim.

              0 0
              • Zbyněk  

                Ten se mi taky líbil. Hlavně ta jižní divočejší strana je moc pěkná. Malý provoz hezká silnička, krásné výhledy. Ani cyklistu jsme tam nepotkali. Oni to vesměs jezdí z Val d Isere a zpět. Ten úsek je taky hezký, je tam tak 4 km pod vrcholem kousek od silnice pěkná vyhlídka. Jen ta spodní část z Bourg St. Maurice k přehradě Chevril je docela pakárna. Tudy bych to nahoru jet nechtěl.

                0 0
              • Zbyněk  

                Tu Francii jste podle té trasy jeli s Kudrnou, že? To tam potom byla i Lenka Loňková a Jindra Synovec.

                0 0
                • jecnak  

                  Ja na nemam na jmena absolutne pamet, jestli je lenka hmyzacka z Cesky Lipy (nebo nejakej jinej sever) tak jo.

                  0 0
    • orca  

      a na jaké převody se to jezdí ??? nemyslím TOP – ale ten nižší průměr …

      0 0
      • jecnak  

        Na biku s bagazi mala placka + nevetsi 4. Na silnicce tak nejak podobne.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.