• past25

    Dilema které obezdušuje můj mozek již nějaký ten den, který bike je pro mne ten nejlepší???? Respektive v dané situaci nejdostupnější????Res­pektive vyberte ten nej z těchto dostupných.

    http://www.mojekolo.cz/…host-se-2000 http://www.mojekolo.cz/…-q620-silver http://www.mojekolo.cz/…rtz-dsc-2009 http://www.mojekolo.cz/…tfs-xc-100-d-(bila)

    Dle toho co jsem pročetl a prokecal tak hodně z vás udělám asi radost i posledním z vybraných, očekávám kdyby bylo mezi těmi prvnimi tak ostatní nemají šanci, proto vyberte někoho z té čtyřky a pak očekávám že tam bude i tohle. http://www.mojekolo.cz/….0-disc-grey

    V pondělí jdu všechny skouknout na živo no a pak se rozhodnu.

    Prosím o schovívavost vím že podobných „chcisikoupit­kolodopatnacti­tisic!“ je mnoho takže moc DĚKUJI.

    0 0
    • Hornet  

      Z toho co si dal na vyber je GT minimalne o triedu lepsie ako tie ostatne :-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Z těch čtyř Kellys nebo Felt-oba mají hydry, přehazky Deore/Alivio, vidli 100mm Lock-outovou.

      Jinak všema deseti GTčko ktere už je na XTčkach/Deore. Jedine co bych mu vytkl jsou hrozný traktory pneu ale tak to neni problem vyměnit.

      0 0
    • siafu  

      no kde kdo ti tady komponentově doporučuje GT Avalanche, ale vůbec nepíšeš, co a jakým stylem chceš jezdit. Pokud chceš rychlé a svižné kolo, tak to je od GT až model Zaskar, Avalanche vzhledem ke své geometrii bude hravější a pomalejší, takže mě by takový rám jako Avalanche moc neoslovil a zaujala by mě z tvého výběru spíš Merida TFS, kde rovnou dostaneš rám se závodní geometrií jakou mají třeba nejvyšší karbonové Meridy. A pokud tedy nepotřebuješ nějakou nadprůměrnou velikost typu 22" a 24", kde ty rámy má Merida poměrně krátký, tak to může být zajímavá volba, ale záleží, co vlastně od kola vůbec očekáváš.

      0 0
    • past25  

      Tak jsem byl dnes skouknout vsechny kola nazivo, lec co jsem ocekaval to se stalo ram GTcka me nijak neoslnil ba co vic presvedcil jsem se ze to neni ram pro mne. Prodavac mi nabidl salamounsky … to kolo je kapku drazsi nez tady tyto http://www.bike007.cz/…k-6300-2009/ o znacce trek jsem samo slysel ale budu rad za kazdou informaci k ni

      dale pak znacka gary fischer..nevim jestli to mam dobre napsano… tam tech modelu bylo vice tak neco koknretniho k tehle znacce

      Moc dik

      0 0
      • korki  

        Ahoj tak, Gary Fisher je zakladatel horských kol, a je to americká značka stejně tak Trek. V podstatě Gary Fisher teď patří pod Trek. Mě osobně se líbí Gary Fisher Piranha – dá se na netu koupit od 16000 Kč. A od Treku se mi l9b9 model 6500 a ten taky stojcí těch  16000 Kč.

        0 0
        • korki  

          No a řekl bych, že jak to tak sleduju, že by mohli jít ještě dolů, tak o 10–20%, ale kdo ví.

          0 0
      • siafu  

        Gary Fisher má v menších a středních velikostech ještě o něco delší geometrii než Trek, takže pokud máš třeba dlouhý nohy, krátký trup a ruce, tak takový rám nemusí být vhodný. Tak nějak vzhledově se mi na pohled víc líbí rám právě od GF model Piranha než Trek 6300… asi nejlepší by bylo obě dvě kola vyzkoušet a vzít to, na kterém se budeš líp cítit.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.