• drtyc

    Zdar.

    Videl nekdo volnejsi 3/4 s vode-odolnym neprofukem na kolena, kule a zadek i zada?

    Kdyztak u koho a radsi jestli vite o vicero, tak vsechny prosim, protoze hledam volnejsi, ale zase ne uplne plandaky, ale nejsem taky zrovna konfekcni velikost. V podstate takove co jsou volne, kdyz stojim a pri posedu na kolo nejsou uplne jak elastaky, ale docela na tesnejsi a pritom material krapet pruzny, aby netrpely svy. Asi nejaky polyester uvnitr zdrsneny s nasitymi neprofuky nejen na koleno, ale i upony okolo.

    0 0
    • Lišák  

      Přidávám se k dotazu, ale nefuk mi stačí na kolenou. Když už je to na nefuk i jinde, používám čapáky.

      0 0
    • favorit.  

      ja takovy mam. Neprofuk kolena, lacl a cena byla tusim 1200Kc. Firmu ted nevim. Mozna ze je to Axon. Kazdopadne jsem je kupoval u Sireru

      0 0
      • Lišák  

        Oživím staré vlákno.

        3/4 se zateplenými koleny by tedy nějaké byly. A co tenké čapáky, taktéž se zateplenými koleny? U Axonu v katalogu jsem je nenašel. A jinde zatím také ne. Máte je někdo? Existují vůbec?

        0 0
        • mastihuba  

          mám tenký 3/4 se zateplenejma kolenama z veverské bitýšky a podle mne by se s nima dalo domluvit aby ušili něco podobnýho jako má ten axon. Máš to za barákem a cena za polovic.

          0 0
          • Lišák  

            To zní dobře. Jaká je tam vložka?

            0 0
            • mastihuba  

              nějakej normál, na muj vkus trochu silnější, ale za cenu 250kč u letních a cca 600 u těch 3/4 je dobrá až dost. Pro mne je podstatný že při cestách do hokny nehuntuju drahý hadry.

              0 0
          • Frankie  

            Jsem na ty 3/4 od Sportway nedavno narazil, ale jen vel. S a vetsi budou az zas koncem roku… Znamy je ma a taky si trosku stezoval na vlozku – pry velka jak plena :)

            Pro Lisaka- taky jsem se trochu pidil po dlouhych tenkych capakach s windstopem na kolenech, ale na nic jsem nanarazil… ale premyslim, ze by mi pritulka nasila na kolena jeste jednu vrstvu (zaplatu) z nejakych starych elaastaku bud s chlupem nebo bez… preci jen, i kdyz je to treba jen venku jen na tenky capaky, tak kolena by chtela trosku vic zateplit… F

            0 0
            • mastihuba  

              mě to přijde jako blbost chtít tenký čapáky s nefukem, vždyť u tenkejch stačí trochu zateplený kolena.

              0 0
    • Glob  

      Kupříkladu já mám celkem s kolenama problémy. Čapáky jsou sice fajn, ale stejnak si pod ně ještě beru návleky na kolena, pokud to okolnosti vyžadují. V poslední době jsem navštěvoval prodejnu v okolí, kteří šijou cokoliv na míru. Takže krom jiného mám teď třeba střihově čapáky, ale z elastanu nebo co to je (prodyšné, pružné) a kolena z nowindu. Používám to jako spodní vrstvu. Velká výhoda je cena. Většinou mi ušijí všechno funkčně perfektní a mnohem levněji. Pravda, není to třeba designově taková paráda jako od renomovaných výrobců, ale na to kašlu…:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.