• johny.h

    Poradí mi někdo jakou podzimní (zimní) bundu na kolo i běžky koupit, tak do 3.000Kč? Loni jsem jezdil v

    1. Moira IMARION
    2. Moira TRIO
    3. Sensor Parachute (šusťákovka)

    a stačilo to v pohodě na celou zimu i na běžky, když pršelo tak s pláštěnkou. Chci určitě přiléhavý!!! model (aby to za mnou nevlálo), větruodolný a částečně i voděodolný, nemusí to být bůhvíjak zateplený (1. a 2. vrstvu budu nosit stejnou) a už ne šusťákovku. Mám tipy, ale stále vybírám a nemám v tom jasno. Nalini PRO (Winter 2006/2007) Barga – www.trikotboerse24.com/english/ 1790,– u PELLS, membrána MantoVent www.nalini.com/…antovent.htm CRAFT www.craft.cz/index.php?…

    Všechny poslední příspěvky k tématu jsem četl, ale zatím nic nevybral, tak díky za rady.

    0 0
    • mosquito  

      ted sem parkrat potrapil softshellku AlpinePro za 2990k (je tam v jejich nabidce jedina) .. ja sem docela hodne hubenej a vysokej takze mi uplne neprileha ale clovek s norm postavou to muze mit supr … prakticky je opravdu vetruodolna – nejaky windbarrier, drobny dest zvlada bez uhony, po vetsim tak za 40–60min promokne ale za 2 hodky je zas uplne sucha, sama moc nehreje ale hodne drzi teplo (dneska sem si na bajku vystacil s Craft termopradlem a tou bundickou .. teplota 6–7 stupnu)

      0 0
    • rimka  

      Můj typ se ti asi zamlouvat nebude, ale přesto – jezdím v bundě noname z ALDI za 13 €, 100% neprofuk, prodyšná, částečně nepromok, teď při 2–4 stupních pod ní vozím jen nátělník s dlouhým rukávem a je mi dost teplo.

      0 0
      • St1c  

        13 ojro? sak tolko hadam nestoji ani sustak u vietnamcov:D

        0 0
        • SoLaX  

          Tipoval bych to na akci jako ma nas nejoblibenejsi cykloobchod LIDL :-)

          0 0
    • norman  

      Když dneska kupovat bundu, tak asi softshell. Sice zabere v batohu víc místa než šusťák, ale komfort je daleko lepší. Používám jednovrstevnou Envy za 1800,– ( ve slevě), ještě mám membránovou šus´tákovku Schwarzkopf, ale tu už si beru maximálně v létě do batohu když počasí vypadá nejistě.

      0 0
      •  

        Přesně tuhle bundu co má Rimka mám taky z Aldi. Za cenu 13,90 Euro je to nejlepší funkční oblečení co jsem za poslední dobu koupil. Neprofoukne, je v ní příjemný teplo, trošku se v ní potím, ale to bude asi tím, že jsem pod ní vozil ještě první a druhou vrstvu a teploty byly kolem 10 stupňů a navíc je i docela hezká (mám červenočernou kombinaci).Na běžky si ji taky budu brát.Hned jsem koupil ještě jednu a tu bude mít táta k ježuchu.

        0 0
        • gyngy  

          A kde sa da kupit v Prahe? ;-) Kludne aj za eura…

          0 0
          •  

            Aldi, pokud vím v Čechách není, ale sleduj nabídky na www.aldi.de a pokud tam budou tyhle věci první vrstva (cca.3,90–4,90 Euro), druhá vrstva (cca.8,90–9,90 Euro), kalhoty s laclem, bez laclu (cca. 12,90–14,90 Euro), tak se pro to vyplatí dojet i z Prahy. Kámoš se v Žitavě za pár Euro oblíknul komplet a je maximálně spokojenej.

            0 0
        • rimka  

          Jo, byla přesně za 13,90. A v deseti stupních v ní jezdit nemůžu, bych se uvařila. A mít pod ní ještě dvě vrstvy je taky moc, to spíš až bude mrznout. Mám hodně oblečení na kolo jak z LIDLU, tak z ALDI, a musím říct, že to fakt kvalitní oblečení za pár kaček :-).

          0 0
          • Ruprecht  

            tak to si dovolím trochu nesouhlasit :-). Koupil jsem v Lidlu coolmaxové trika – 1 na kolo a druhé běžecké a oboje je prakticky nepoužitelné na jakoukoliv aktivitu při které se člověk trochu zpotí, protože neuvěřitelně dlouho schnou…takže si radši připlatím na něco co funguje

            0 0
    • wbiker  

      Jak už se někde v jiném treadu objevilo www.cyklodresy.cz . Zatím mi ale nepřišla, takže hodnotit moc nemůžu, každopádně cena je dost zajímavá.

      0 0
      • Ruprecht  

        jo ty vypadaj dobře, psal jsem jim a byli ochotni to i přešít na moji nekonfekční postavu :-), už se těším až přijde…

        0 0
        • wbiker  

          Jo, jejich jednání musím jen chválit. Byl jsem si to tam vyzkoušet a na to, že jsem t upaní docela zdržel od práce se ještě usmívala a podávala mi ruku. Navíc ochota upravit střih. Teď jen jaká ta budna a kalhoty budou na kole.

          0 0
      • easyrider  

        A je možný u nich ojednat i jeden kus? Za tu cenu co u každýho oblečení uváděj?…Ty ceny se mi totiž zdají nějak malý :)

        0 0
        • wbiker  

          Jestli ne, tak mě v týdnu čeká překvapení.:-) Ten eshop funguje normálně na kusový prodej.

          0 0
    • JMT  

      sensor parachute

      0 0
    • sorak  

      nedavno jsem kupoval Progres No Wind – narazil jsem na nej v akci za 2000,– (bezne 2990,–) a na prvni dojem se zda, ze je to dost v pohode… jen jsem netestoval tu vodeodolnost… ;-) ale jinak je super prodysna, 100% neprofoukava na mistech kde profouknout nema a daji se tomu odepnout rukavy… akorat maji nejaky divny velikosti – obvykle mivam L, nekdy i XL a tohle to jsem bral Mko…

      0 0
    • grafik  

      a ja bych ti prave sustakovku doporucil :) prijde mi zbytecne vyhazovat za bundu na litacku 3 litry(!) navic kdyz mas jine. Ja mam dve a bohate staci, jednu sem koupil v albertu cca pred 6 roky (kix 7) za nejakych 250kc a druhou v s.o.s. centru za 20kc kterou mi upravila znama (nasiti upletu na rukavy, novy zip atp.) obe prilehaveho strihu s kapuci do nepohody.Proste max spokojen … jenze takove stesti jako jsem mel ja mit urcite nebudes ;)

      0 0
      • K2  

        PO osobních zkušenostech NoWind a Šusťák bych bral asi šusťákovku od Humi s sundávacíma rukávama (přeměna na vestu)…

        0 0
        • K2  

          Šusťák má výhodu samočištění, po uschnutí bláto samo opadne. V batohu o ni ani nevíš a dá se spolu s dalšími vrstvami vozit celoročně.

          0 0
    • RomanH  

      Po 6-ti letech s pertexkou jsem si ted poridil Kalas Wind&Water Tagete a jsem s ni moc spokojenej. Pouzitelna je do cca 10 stupnu na nulou (vyzkouseno v jesenikach, kde byla dole inverze a v 15 stupnich nad nulou jsem v ni pekne potil).

      www.kalas.cz/cz/index.php?…

      0 0
      • Luke  

        ehm, uz jsem ti to psal do jineho threadu, ale pro jistotu to kopnu jeste sem, abys to neprehlidnul :-) takze ctrl+c ctrl+v:

        bunda Tagete by se me docela (hodne) libila. jaky ma strih? jestli to bude pasovat na vychrtlou postavu cca 193cm… marne shanim neco podobneho co by me aspon trochu sedlo. co jsem se dival na miry na jejich strankach, tak me pripada ze to prodavaji snad do ameriky nebo co. cim vetsi cislo tim sirsi bunda. delka je pritom furt stejna. chci se vypravit do jednoho shopu kde kalase prodavaji,ale mam to hodne z ruky, tak at nejedu zbytecne…

        0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.