• Kolomaz

mám zase zlámaný rám a vypadá, že to na tentokrát na reklamaci neuhraju.Má někdo nějaké typy na slušný rám co vydrží déle než 1,5 sezony? mé typy jsou:
    No Saint Luzifer
    TREK 8900
    Rydley Shark, Tiger
    GT Zaskar Zajímali by mě vaše názory popř. vlastní zkušenosti

0 0
    • jakub  

RB CRX

0 0
      • jakub  

RB CRX třeba..

0 0
        • rim  

rb crx asi vydrzi uplne vsechno … a tezkej rozhodne neni nekolikrat alpy, hory, a pak tak taky hory typy beskydy atd ;) jsem mooooooc spokojenej jenom nevim jestli hledas HT

0 0
          • Gorgov  

nechci ti do toho moc kecat, ale tezkej teda rozhodne je:)

0 0
            • nooski  

Ono taky nahánět gramy na rámu je celkem kravina:)

0 0
            • enjoy  

oni chrti maj trosicku pokrouceny mysleni co se tyce HORSKYCH kol,ze:-) tezkej teda rozhodne neni,nejakych tech 1900g na to jak vypada a kolik toho vydrzi,do toho bysi sel s luziferem jenom jednou. ale at si koupi co chce,ma pestrej vyber.

0 0
    • Marry  

No ja nedavno resil stejnej problem…no a vysledek mam v profilu. Ja byl ovsem limitovan jeste tim, ze nemam kotoucovky…

0 0
    • kubad  

Celkem k pobavení rám co vydrží déle jak 1,5 sezony rámy podle toho co píšeš ti praskají jak na běžícím páse a dáš do výběru mega lehký scandiový NoSaint Luzifer :-)

0 0
    • Luk02  

Já budu asi příští sezomu přemýšlet o Treku 8900, nebo o Zaskaru, vyhoda těhle kol, že se daj sehnat testovačky..

0 0
    • marapara  

U mě minulý rok vyhrál Zaskar. Sice mi před měsícem praskl u středu, viz fotky v komponentech, ale bez problémů jsem dostal obratem nový rám z Aspire. Měl jsem model 06, dostal jsem 07. Teďkom si ho skládám dohromady. Počítám, že po deštivém zítřku bych mohl mít bajka znova v cajku.

0 0
    • Kufruv  

Já hlasuju pro luzifera ;)

0 0
    • navi  

GT Zaskar radšej nie, kamošovi praskli túto sezónu behom 2 mesiacov dva

0 0
    • vlk  

Jak chceš poradit, když nepíšeš, jaký styl jezdíš, zda full nebo Ht, Zda závodně nebo na pohodu, co raději, zda sjezd nebo šplhání nahoru atd atd.

0 0
      • dieegoo  

Podle rámů, které uvedl jako favority si myslim, že v otázce HT vs. FULL má celkem jasno :)

0 0
    • mr.antik  

Ještě bych do výběru dal Giant XTC

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.