• Psonaysz

    Ahoj. Rozhoduji se o zakoupení sporttestru, kdy me v cenové kategorii zaujala zn. Polar, model M430. Budu jo využívat zejména na kole a při běhu. Někdo nějaké zkušenosti či jiné doporučení?

    0 0
    • Luwa  

      Měl jsem po roce reklamace nešel nabít a koupil jsem garmin. Polar už dlouho nekoupím.

      0 0
    • Radek A. S.  

      Ahoj! Přemýšlím o těchto hodinkách pro manželku. Jenže to vypadá, že se ještě nedodává – na stránkách Polaru mají zatím jen odkaz na předběžné objednávky :-)

      0 0
    • plzakj  

      Mam nekolik let m400 a jsem spokojenej. Gps signal maji hned (na rozdil od garminu), cenove super a ten web s apka mi prijdou taky prehlednejsi, nez garmin.

      0 0
    • Alojz29  

      Půl roku mám m400 a jsem spokojen, nenašal jsem nic co by mi na hodinkách vadilo. Dobrý univerzál, poměr cena výkon myslim že velmi dobrý.

      0 0
    • popokatepetl  

      mám M400 už 2,5 roku a spokojenost. Jen mě omezuje výdrž baterie. potřeboval bych něco kolem 12hodin, ideálně 24.

      Uvažuji o M460, ale nechce se mi dávat peníze za delší výdrž a dvě fca navíc. Nemít polar tak koupím garmin na kolo ale nechce se mi přecházet, web polaru mi vyhovuje. Nabíjet za jízdy to bohužel nejde protože přes držák hodinek se nedostane USB konektor. Chtělo by to nějaký placatý ohnutý do boku.

      0 0
      • Pajasob  

        Tak M460 je cyklocomputer. M430 jsou hodinky, které mají některá vylepšení (ale možná pro někoho i zhoršení) oproti M400.

        0 0
        • popokatepetl  

          M430 jsem nestudoval. Jasně teď mám hodinky co používám na vše (běh, běžky, turistika, kolo) Jediným limitem je ta baterka při turistice a delším kole. Tak dlouhé běhání už neprovozuju.

          0 0
          • gersa  

            Baterka jde vyměnit za novou. Pak se dostaneš na výdrž cca 7h. Je to sice pořád málo, ale proti 3h před výměnou je to rozdíl

            0 0
    • pazda  

      Tak jako předchozí, jsem měl dlouho Polar M400 a až na výdrž baterie jsem byl spokojený. Web Polaru Flow je pěkně přehledný a vše je intuitivní. Nakonec jsem ale sběhl ke Garminu kvůli výdrži a koupil Fenix 3. Jsou lepší, ale samozřejmě taky za vyšší cenu.

      0 0
      • Walenda  

        Vlastním M430 a na webu Polar Flow po synchronizaci, nemůžu nikde najít celkový počet najetých/naběhaných km ve vybrané sportovní aktivitě… Je to tam po řádcích, ale celkový součet za dané období, které si vyberu tam není, musím si to sčítat po řádcích… Nemůžeš mi poradit??

        0 0
        • Smazaný účet  

          Pokud chceš měsíční přehled, tak dole pod kalendářem najdeš Přehled měsíční aktivity a Tréninkový přehled. V něm mimo jiné najdeš graf sporty, kde si můžeš vybrat délku trvání nebo vzdálenost. Komplexnější přehled najdeš v záložce pokrok – přehled tréninků (týdenní, měsíční, roční, vlastní nastavení období). Nabízí to komplexní přehled nebo jednotlivé sporty.

          0 0
    • Psonaysz  

      Díky za zhodnocení značky Polar. Rozhodl jsem se, že zakoupim základní tachak na kolo a k tomuto jako univerzál Polar m430, jako doplněk kola,běhu, v zimě běžky atd. tak snad budu spokojenej a bude sloužit. Budu to mít první sporttester…

      0 0
      • plzakj  

        Na ten tacho se vypodni. Jezdi jen podle gps. Polar obrazovky se daj dobre konfigurovat.

        0 0
        • Barak  

          Taky si myslim. Mam Polar V800 a pouzivam na silnici, horaka, behani, bezky, skialpy, turistiku.. proste na vsechno. Stavi si jen jednoduse nakonfigurovat obrazovky pro jednotlive aktivity a na kola koupit držák na hodinky.

          0 0
          • Pajasob  

            K tomu má M430 nevýhodu, že nejde přidělat snímač rychlosti. Takže rychlost jedině z GPS. Někomu to může stačit, někomu ne.

            0 0
            • Barak  

              To jsem ani nevěděl. Ano, někomu to stačit asi nemusí. Při dlouhých aktivitách nemusí díky záznamu v nejkratším intervalu vystačit baterie. Zvlášť při kombinaci s tepakem.

              0 0
              • Psonaysz  

                Z tohoto důvodu jsem si chtěl pořídit na kolo základní tachometr a zbytek čerpat s M430. Párkrát za rok jedu vícedenní výlet na kole, ale je možnost dobít hodinky z powerbanky. Jinak běžné jednodenní vyjížďky, kde mi baterka postačí a k informacím o rychlosti atd bude sloužit tachometr.

                0 0
                • plzakj  

                  Ja dobijim m400 z powerbanky v pripade potreby. Cca po 6h. V pripade celodenyho vejletu stejne budes chtit mit zaznam z celyho dne z gps a na strave. Tacho je fakt zbytecnost.

                  0 0
                • Barak  

                  Tak jestli na delší akce stejne vozis powerbanku a večer dobijis, nastavil bych si delší interval záznamu a jezdil jen s Polarem.

                  0 0
                  • Psonaysz  

                    Tak uvidíme, takovej nezvyk.. vždy jsem měl na kole tachák :)

                    0 0
                    • Barak  

                      Dej si držák na řídítka a máš normální tahač.

                      https://m.fitham.cz/…k-na-riditka

                      0 0
                    • Pajasob  

                      Jo, myslím že uděláš dobře, když si ten tacháč nekoupíš :-). Pak uvidíš – a v nejhorším ho koupíš :-).

                      0 0
                    • ritchey.kohler  

                      Pokud chceš mít opravdový přehled o své rychlosti, a ne jen přibližný odhad, tak se bez tachometru neobejdeš. Nevím sice jak jsou na tom M430, ale mě M460 podle GPS ukazuje rychlost hooooodně přibližně a na změny reaguje velmi, velmi pomalu. Naštěstí u M460 lze spárovat senzor rychlosti, což M430 neumí. I to byl pro mě důvod k tomu, že jsem šel do M460. Na další aktivity (běh, běžky apod.), kterých nemám tolik jako jízdy na kole, pak používám aplikaci Polar Beat v mobilu spárovaném s hrudním pásem, a spokojenost.

                      0 0
    • jirpl  

      Mám Polar M400, tchm mám taky a max spokojenost. Chválím možnost volby počtu obrazovek u jednotlivých sportů včetně nastavení, co se na které zobrazí. Pokud vždy nepotrebujete GPS, lze vypnout a pak se vydrží baterky dostáváte z hodin na dny, respektive týdny. Servis bezkonkurenční, výměna pásku, sklíčka, baterie … , záležitosti stokorun. U konkurence cena vymeny baterie znamená koupě nových hodinek. Pro mě toto byla při koupi podstatná skutečnost pro Polar.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.