• achilles

    nevíte někdo kdy bude aktivní přihlašování na tento maraton?

    díky

    0 0
    • -Alan-  

      Využiju tohoto vlákna, anžto jiné k tématu jsem nenašel.

      Krátkou jsem si letos už projížděl dvakrát, ale už jsem tam dlouho nebyl. Jak to vypadá v lese? Mám na mysli zejména úseky po těžbě, kde jsem se svým HT zastavil, rozpačitě pozoroval povrch a přemýšlel, zda bych to byl schopen vůbec projet. Hluboké rozryté koleje, kde by mě to bralo za šlapky byly i po činnosti motorizovaných bajkerů, ale to se většinou dalo zvládat. Ta dlouhá pasáž po navezeném tmavém kamení ke konci se asi moc nezmění, ale není to tam aktuálně ještě nějak vylepšené? Při aktuálním počasí počítám, že louže budou plné, he?

      0 0
      • -Alan-  

        Zvláštní. Opravdu tu nikdo není, kdo by věděl, jak to okolo Bělohradu aktuálně vypadá?

        0 0
        • Bulda  

          z mailu od kamose:

          byl jsem si projet trať 50 km, tak posílám pár info o sobotním závodu.

          Trať je suchá až na pár kaluží, takže se snad nebudou opakovat podmínky ala Trans Brdy – jestli bude pršet, tak na delší trase je červená jílovitá hlína, která klouže a nejede. Zhruba 10 km před cílem se projíždí úsekem v lese, kde se v nedávné době prohnala větrná smršť a na cestě je spousta větví a 2 spadlé stromy, které se dají objet. Ostatní pohromy zvládli lesníci uklidit. Pak bych už jen připomenul kamenitý sjezd asi 20 km před cílem o délce 300m, kde to klouže, protože kameny jsou uhlazeny do kulata a sem tam je pařízek – místo stvořené pro defekty :-)) Pohodovým tempem jsem to jel 2 a půl hodiny. Loňský závodní čas 2 hodiny a 10 minut.

          0 0
    • tmax  

      Nemá niekto náhodou GPS záznam preteku (najlepšie krátkej, no ani dlhá neurazí) pre Garmin? Vcelku by ma potešil, nech si trasu lepšie pozriem na mapke (na webe nie je kto vie aká). Dik.

      0 0
    • Darius  

      a mame tu dalsi rocnik… je tu nekdo z mistnich, aby podal info o stavu terenu?

      0 0
      • Horyna  

        Posouvám vlákno nahoru. Taky mě to zajímá. A neměl by někdo nějaký info o trati. Jakým terénem se to jede, povrch, záludnosti atd. Z té mapky na stránkách maratonu nic moc nevyčtu. Stačí mi krátká. Díky 

        0 0
    • kacerak  

      Jel jsem dneska z Miletina do Luzan. Cesta pomerne v pohode, pred Horicema velke louze, ktere se daji bud profrcet na mokro nebo obejit. Pred Ostromeri prudky sjezd po sutrech a korenech, pokud navlhne tak o usta. Dalsi prudky sjezd do Konecchlumi. Pred Luzanama bahnita pasaz asi 300 m s vyjetyma uzkyma kolejema jak po motorkach – o usta, lepsi prevest, dneska sem tam malem hodil tygra.

      Ty dva sjezdy tedy podle me pro treky nejsou. Ale vse se da prevest.

      Pokud nebude jeste prset pohoda.  

      0 0
      • tmax  

        A stromy už odstránili? Pred 1,5 týždňom boli ešte popadané medzi Zvičinou a Lážněmi Zvičina a potom v stúpaní po žltej od Bílé Třemešné. 1 padnutý pred kamenným zjazdom (1. na Chlume, nie ten do Konecchlumí) odstránili. Ešte od lesákov to bolo dosť rozryté pred stúpaním za obcou Choteč.

        0 0
        • maark  

          Stromy už tam většinou nejsou, ve stoupaní nad Zv.Lázněmi jeden ještě ležel, ale dá se podjet, nebo spíš podtlačit. Od Třemešné si na žádný nepamatuji, tak tam asi nic nebylo.Ten co ležel před sjezdem na Libín už tam taky v neděli nebyl.Docela dost bláta bylo před Hořicema, potkal jsem tam asi deset motorek, projet to tam už asi půjde, teď je docela sucho?

          0 0
          • tmax  

            Hmm, ak si nepamätáš, tak buď zmenili trasu alebo je chyba inde… Lebo aku sa vyjde z lesa nad Třemešnou, prejde sa okolo zjazdovky, prudko doprava na hlavnú cestu, po nej pár 100m do kopca a pred posledným domom doľava. Ide sa najprv stúpaním po koreňoch a keď sa vyjde skoro na vrchol, tak tam bolo popadaných dobrých 6–8 stromov. Za nimi pokračuje trasa takmer hneď na zjazdík po tých šutroch.

            0 0
    • capo  

      Prosím prosím, nemáte někdo záznam trasy z GPS? Prosím na mail…

      Díky ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.