• zirecek

    Toz co rikate, jakou jste jeli? dobre praseci hody… :-)

    0 0
    • lubos  

      Hard, samozrejme. Sice se mi nepovedlo dojet v limitu, ale dojel jsem a to je hlavni :) Bylo to docela fajn, trochu chladno na muj vkus, a na nekterych mistach dosti hnusnej vitr. Sezrane obcerstvovacky, zadna cista voda, jinak fajn.

      0 0
    • DyEm  

      od rána prší, je kosa. V 9.00 startuju z posledních řad. V lese začíná blatíčko a sračka. Ve sjezdu jdu několikrát na držku, moje pláště(přefou­knutý?) a technika nejsou nic moc. Trasa značená dobře, občas místa. kde se musí tlačit. Kopce výživný. Začíná svítit sluníčko, mimo les to schne, na hřebenech zima a fouká. Na konci trasy je cesta rozjěžděná od traktorů, tlačí se. Cíl… Hodnocení: HARD je těžkej závod, neustále NAHORU a občas dolů (tam zoufale brzdím :) ). Dojel jsem na 45 fleku. Nějak akorát nevyšlo moje měření nastoupaných metrů 3185 a uváděných 3830. Viz: http://www.volny.cz/…ce-HARD2.jpg Jo a někde kolem 60km jsem se neúspěšně pokusil oběsit se na pásce Kellysu, naštěstí nevydržela páska, ale pořadatel okamžitě běžel zjiš?ovat můj stav (musel slyšet: doprdele, doprdele ***** drát chrrrrrrr).

      0 0
      • lubos  

        Mereni sedi. Na Dubnicaku vzdycky pisou o takovych 500–600m navic, nez je skutecnost. Nevim ale proc, ale nameril jsem si o 2km min, nez ty … nechapu to.

        0 0
        • DyEm  

          2km ti udělají jiný pláště,nahuště­ní..... Já zapnul počítadlo až po 1/2kilometru, co se jelo:), ten nejprudší kopec, kde se tlačilo někde mezi 15–20km? tak to nezaznamenalo rychlost (byla pod 3km). Maratonek byl hezkej, akorát bych vylepšil občerstovačky balenou vodou (5kč za flašku není tak moc), chyběl pejpr na WC.....

          0 0
          • lubos  

            Budu muset skontrolovat opat serizeni obvodu. Ten kopec to je stoupani na Machnac myslim.

            0 0
      • zirecek  

        na hard trati sem byl 40, ale byl jsem uplne hotovy. Pocatecni usek v tom listnatem lese byl fakt tezky, Python vepredu a Innovader vzadu na tom bahne uplne mimo. Jsem spadl akorat v te smycce pred tim brodem… U me obcerstvovacky byly plne, ale kamaradi za mnou rikali, ze druha byla uplne prazdna… . Cistou vodu jsem pil na obcerstvovackach, toz nevim. Na me bylo dost chladno, ale aspon, ze neprselo… Ale pesi turistika do kopce me ted nebude delsi cas bavit… :-).

        0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.