• faba

    Jede někdo? Jsem přihlášený, ale moc se mi tam nechce po těch deštích. Ví někdo místní jak to vypadá s terénem?

    0 0
    • dobytek  

      To se ptáš brzo:-) Když nebude při závodě pršet, může to být přijatelné. Jedu Basic a ten by mohl být slušný. Na Klasiku loni byly 2 místa (na poli před Baskem a na konci hřebenu ve sjezdu před občerstvovačkou), kde se kola obalovaly bahnem a bylo nutno kvůli tomu zastavovat. Čistí letos nepřijedem, to si buď jistý.

      0 0
      • faba  

        Tak jsem se na to vykašlal. Počasí bude asi nic moc a do bláta se mi letos už na dlouhé nechce. Mám zaplaceno i triko, tak doufám, že to půjde někde vyzvednout.

        0 0
        • marapara  

          Dubničák jsem párkrát jel, je to krásný maraton. Prostředí Strážovských vrchů, Baske, výhledy na Vápeč jsou nádherné. Ale vzhledem k počasí a vadatným dešťům bych se na to taky vy …

          0 0
    • Adrenaline  

      Zdravím, taky jsem to po dlouhém váhání vzdal, loni jsem jel Klasik a letos jsem chtěl taky pač trať je nádherná ale včera na večer jsem volal do Dubnice a jediné co mi známý řekl že to nemá cenu, že prší hustý déšt a bude to to samé co loni nebo horší. Prý už tak hodně lidí vzdalo, takže nemá cenu ničit kolo. Škoda moc jsem se tam těšil ale leto s to počasí prostě nepřeje nikde…

      0 0
    • rock  

      Jedny Strážovský vrchy (Súľov) už jsem si letos na blátě dal. Dubnicu jsem měl zaplacenou, ale těch 100km na mokru je tentokrát přes můj morál. Třeba za rok.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.