• banton

    Zdravím všechny bajkery. Zájímalo by mě jaké máte zkušenosti s firmou Helia sport…jsem z Přerova a co jsem se tam byl koukat na kola tak mají zajímavý ceny. Ohledně servisu nevím asi tam moc lidí nechodí…pište pište prosím

    Anketa: Vaše zkušenosti-Helia sport

    2x
    17%
    3x
    25%
    2x
    17%
    0 0
    • d_j  

      Pokud se tyka prazske pobocky v Kobylisich, tak nic moc. Byl jsem tam dvakrat a pokazde naprosty nezajem personalu. Parta mladych lidi, pro ktere bylo nejdulezitejsi veci se vykecavat. A to tam temer nikdo nebyl a nikomu se nevenovali. Vyber nijak zavratny. Vubec jsem nemel zajem tam neco koupit. Nekdo jiny muze mit lepsi zkusenost.

      0 0
      • Scully  

        Olomoucká pobočka to stejný v bledě modrým.  Z Přerova to do Ol. máš kousek, tak si zajeť ke Kaňkovským, nebudeš zklamanej :-)

        Helia je fakt jen takovej supermárket, ti prodavače vubec sport nezajímá, a podletoho to tam vypadá.

        0 0
        • pepek  

          Naopak, v brněnské pobočce jsem chtěl koupit Atlantic hustý olej (Fliessfett – mají ho mít snad jenom tam). Pan prodavač tomu ovšem velmi rozumí , neboť ví, že hustý je na h…o, tak ho pro jistotu prý vůbec neobjednává. Mně ujistil, že potřebuju řídký :-(

          0 0
          • drtyc  

            dneska sem se lidicky tak naaaasral :) a puvodne sem chtel napsat neco hodne sprostyho na adresu servisaku helie v brne, ale uz me to preslo. proste den jak … centrovany dve kola.

            nejdriv rano telefonni domluva takovym stylem, ze sem si rikal, ze si toho typa pujdu prohlidnout na zivo, protoze to se asi jen tak nevidi. domluva na miste ok. vyzvednuti asi o pul hodky driv nez podle domluvy taky ok. prvni nasazeni bez plastu do vidle a koukam neni to uplne kulaty, tak si zanadavam slovy tohle bych od oka zvladnul taky. (no jasne, ze bych to zvladnul, ale prasknul by u toho rafek pokud by ty champion draty vydrzely) nasazeny kolo s plastem a vlozkou navic pro pocit sucha a bezpeci proti defektu. prvni pocit – ani na to nesahl zitra to jdu reklamovat kope to do riditek na rovnym asfaltu stejne jako vcera. Dojel sem s tim na benzinku vyhodil vlozku a zkusil to bez ni. Plast nesedi uplne presne. Porad kope. Upustit promackat zkusit usadit a porad nejde usadit nafouknout na doraz je pri tom slyset, ze se posouva, ale porad neni poradne… Projet a porad kope uplne stejne. Jeste jedna otocka k benzince a rikam si, ze hodim predni plast dozadu, jestli to bude kopat jinak a pak si rikam, ze radsi dovezu jinej co pujde usadit. Kazdopadne predni upinak uz mam povolenej a vyrazim na cestu. Nekde neco cinkne a kolo to neni to sem prejel nejakej zapomenutej kus ocelovyho dratu po stavbe. Pri brzdeni na na krev ploska na plastich a hlavne od pasky rizla duse docela pomalej defekt. Jedu dal a po par prejezdech koleji a der to cinkani je nejaky divny. Aha. Predni upinak a to sem si jeste vesele nadhazoval predni kolo a osu a v zarezech na vidli drzela jenom diky tomu, ze nafouklej plast neprosel pres vecka. Zacinam uz vrit. Dojedu ten kousek domu a nez uklidim kolo na balkon tak koukam, ze nebudu muset upoustet, nasranej jak papinak vterinu pred tim, co mu bouchne pojistka. Nadavam a rikam si, ze vezmu drevenou cvicnou katanu na tu reklamaci, at mam z toho aspon nejaky prinos. Nasadim uplne novou papucku od schvalba co ceka na samorezky na zimu a co se ji nechce na prvni pokus sednout, ale po prifouknuti v pohode sedi. Zapominam dofouknout a nasazuji a jedu projet. Nadavam, ze jedu skoro po rafku, tak tlacim celou dobu vahu na riditka. Prijedu dofouknu. Projedu a uz to nekope, ale klidna rovna jizda to taky neni porad to krapet cuka do rizeni.

            Kazdopadne servis v norme. Neni to idealne kulaty, ale celkem urcite je to vic kulaty nez, kdyz se ty draty vytahaj ven. Odchylka hodne pod milimetr, ale vic nez vlas… Kazdopadne nasadit na to tedka ten jeden plast je skoro nemozny tak, aby nehazel, ale jde pekne ztuha :-(

            0 0
            • drtyc  

              pro korektnost. reklamovat to nejdu. vyrazne lepsi uz to byt nejspis ani o moc nemuze.

              0 0
              • art1  

                a co by si reklamoval ? Špatnej den ?

                0 0
                • drtyc  

                  jestli mas tucha kde, tak jdu do toho a pokud berou hromadny reklamace, tak bych mozna dokazal sesmolit i delsi seznam.

                  0 0
        • Martin  

          v olomoucké helii jsem byl jednou – sháněl jsem nosič na sedlovku a brašny. bože, ti mi nabídli takovejch píčovin, ale furt mi nutili něco úplně jinýho

          0 0
      • pajan  

        JJ taky jsem tam byl a hrůza… Kámoš si tam kupoval kolo a pak měl jít na garančku… zašel tam a řekl jim že tam je proto a proto a než mu to kolo vzali čekal 15minut… při tom tam nikdo nebyl

         
        0 0
    • Wilier  

      zdarec nedávno sem byl v helia sportu a si mi nějákej povědomej..neděláš tady jen reklamu:-))))…???

      0 0
    • Irena  

      No každopádně vskutku zajímavý a originální průzkum napříč zákazníky ;) …nebo jen reklama?

      0 0
    • BiSon  

      Budu mluvit k Olomoucke pobocce.

      Mam to blizko, tak jsem tam byl pomerne casto, pokud byl u kol takovy stari mensi pan (majitel?) tak to bylo fajn, docela tomu rozumel a nic nebyl problem. Ostatni spis normalni prodavaci, ted co je to spis supermarket uz to neni ono.

      Servis – vyhoda je, ze se lecos dalo ukecat na pockani, ale od te doby co mi vymenili retez tak, ze se na prvni vyjizdce roztrhl tam nejezdim.

      V Ol. ted jezdim takrka vyhradne do Vega (znaji me tam a to je velka vyhoda), pripadne ke Kankovskym (super pristup), jinam spise vyjimecne.

      Hlasuju pro dobry, ale jenom proto ze jsem zazil horsi pristup i servis (napr. repasport). V Olomouci jsou i lepsi, takze me tam hned tak znovu neuvidi.

      0 0
      • Martin  

        vego rulezzz – pokud tam nemaj nával, tak se tam nakupuje dobře.

        kaňour taky rulezzz – ochotní lidi, super přístup. akorát jejich mechanici jsou děsní srandisti, co jsou schopní udělat kabaret i z montování kufrů na tretry :-) – rozchechtat zákazníka vtípkama během dvou minut, to jsem ještě nezažil :-)

        0 0
        • BiSon  

          Presne tak. Navic po tom, co mi Roman ve Vegu pri beznych opravach mestskyho kola spravil prastarou prehazku tak, ze radi lip nez zamlada nemam ani nejmensi duvod jezdit jinam.

          0 0
          • Martin  

            cha, Romča teď na Vegu pěkně povýšil :-)

            0 0
            • Scully  

              Když jste se tady tak sešli kluci Olomouští :-)  nedá mi to se nezaptat, kde máte v Ol. nejlepší zkušenosti s nákupem oblečení (samozřejmě cyklo)?

              0 0
              • Martin  

                na vegu maj spíš low-cost a mainstream věci (atex, kalaš, rogelli)… ale není problém skoro cokoliv vyzkoušet

                kaňkovskýho v tomhle moc neznám, ale nemám důvod pochybovat, že bude dobře zásobenej.

                velocenter Němcová u prioru má taky dobrý věci a ceny.

                jinde jsem moc nenakupoval

                0 0
                • Scully  

                  Ve Vegu jsem nic od rogeli neviděl, ho scháním kde se dá, protože ty ceny jsou hodně příznivý :'-( Jen ten atex a kalaš, a Kaňkovskej má nějakej craft a pod, každopádně zkusím ještě tu Němcovou.

                  0 0
                  • Martin  

                    já tam koupil kraťasy rogelli. ale možná je už doprodali. a, ruku na srdce, moc spokojenej s nima nejsem – dost dlouho jsem si zvykal na vložku a u vložky mi po pát týdnech na jedné straně popraskalo šití – po domácí opravě je to sice už OK, ale u mainstream prádla by se tohle podle mě stát nemělo – přece jenom to není low-cost za 400 kačen.

                    0 0
    • MartinS  

      Helia je spíše na inline a lyžáky (dovozci Nordica a Rollerblade)

      0 0
      • vladaza  

        taky bych řekl, že jsou orientovaní spíš na lyže. do olomouckého by mě kvůli kolu snad ani nenapadlo jezdit

        0 0
    • nightmare  

      the loosers

      můj názor vycházející ze zkušeností

      servis 0%

      přístup 50%

      jako supermarket 99%

      dost lyží jsou starý modely se suprovou slevou AŽ 30%

      podtrženo sečteno pro bajkery nezajímavý obchod

      0 0
    • petryk  

      To že dělás reklamu pominu…

      Občas zajdu do olomoucké pobočky:

      • hrozný prodavači až na jednoho, kterej je výbornej, ale to je možná proto, že se spolu zdravím, i když se potkáme ve městě.
      • divně vyřešená prodejna, kde nejde nic najít, zvláštní zboží, velké cenové skoky
      • přilbu na lyže jsem dostal bez krabice a obalu, i když jinde to nebyl problém, bohužel velikost byla pouze v Helii
      • kdybych občas nedostal poukázky na nákup tam, utrácím kromě případů největší nouze jinde
      0 0
    • Smazaný účet  

      v přerovské Helii se znám s pár klukama, někteří tam i aktivně jezdí, ale já bych tam asi nic moc nekoupil nemají tam vůbec kategorie a značky kol, které by mě oslovili.

      Jediná dobrá věc co z tama mám byla zimní bunda a cyklo kalhoty,

       

      No a kdybych potřeboval inline nebo lyže tak asi dobrý…

      0 0
    • Dvain  

      Mám zkušenosti jen s pražskou pobočkou (Kobylisy) a musím říct, že to stojí docela za prd. Většinou zábava za kasou a zákazník je vzduch. Jednou mi dokonce prodali 1" ježka a furt tvrdili, že je to 1 1/8"…

      Je tu ale i pozitiví zkušenost! Zimní servis lyží i snowboardu proběhl dobře a rychle a v prvním patře byla obsluha příjemná.

      Co se týče Kobylis, tak velice rád chodím do Eurobike na Kobyliském náměstí. Kolům tam rozumí, obsluha je v pohodě a dá se i lecos objednat, co nemají na krámu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.