Poraďte prosim, co si myslíte o značce ACSTAR

23 nepřečtených
  • Stapi

    Zdravím, nejezdím moc, nemam zkušenosti a zaujala mne konkretni nabídka na značku ACSTAR tady:

    www.shop-sport.cz/index.php?…

    Máte někdo zkušenosti s touto značkou? Dik

    0 0
    • Ekscel  

      Jo, už šestý rok jezdím na crossu Acstar Columbia. Bohužel fotku neukážu, tenkrát ani neměli webové stránky. Se svým kolem jsem spokojen, mj. proto, že je to mé jediné kolo :-) Když uvážím, že za své kolo jsem dal 7,5 kKč a je na ocelovém rámu s pevnou vidlicí (a váží asi 16 kg :(), tak do tohohle loňského modelu bych klidně šel. Od odpružené vidlice nečekej zázraky, odpružená sedlovka tě asi taky začne časem pěkně prudit – ne-li funkcí, tak aspoň vrzáním a vůlí. Uvědom si, že kupuješ v podstatě laciné kolo. Nikoli proto, že je slevněné, ale proto, že na kolo za původně 12 tisíc výrobce nedává to, co by sis za tu cenu byl schopen poskládat sám, tzn. sedlo je obyčejné měkké (nikoli gelové) Velo, pedály mají plastovou klec, hlavové složení není a-head (⇒ menší výběr vidlic budeš-li ji chtít vyměnit za lepší), přesmykač a převodník není z MTB sady, ale z rekreační… Záleží jak často, jak dlouho a kde s ním chceš jezdit Ale za 8273 je to super kolo :-) Aspoň se tolik nebudeš bát nechat ho zamknuté před obchodem. A prý je Acstar laciná varianta Giantu (ale možná mi to řekli jen proto, aby mě podpořili v ochotě koupit…:-) )

      0 0
      • dalimil  

        poměr výkon cena se mi zdá hodně slušný,design a image značky už méně…

        0 0
        • Luka  

          me se tak nejak nelibi, i kdyz u nas maji ted v akci ac star co vypada jako pomerne pekny chti stroj… ze 14 na 9 zlevnenej… ale dizajn ani znacka se mi taky moc nezamlouvaji, takovy pofiderni mi to prijde, ale treba se myyyylim :)

          0 0
          • rarášek1  

            Je to loňský model. Jinak Acstáru prodám poměrně dost a je to přesně takové kolo kde cena odpovídá výkonu. Rám a lak made in Thaiwan, montáž ve Studénce (ČR).

            0 0
    • Cortez  

      Zdar, ja mam pres dva roky Acstar Mount (az na vecka a kliky na deorku), tehdy slevnenej na 12. Bral sem ho jako dobrej zaklad pro pozdejsi upgrade. Akorat byl s pevnou vidli, ted tam mam xcp75lo. Ma svy mouchy, treba spatnej lak, to jako hodne, jednou sem jel bez neoprenu na zadni vidlici a trubka byla cela omlacena. Jinak na miste brasny je lak takovej jak osmirglovanej. O nicem dalsim spatnym nevim, docela tlumi narazy, s tim o spatnym dizajnu nesouhlasim. Jinak u techdle kol bych se spis rozhodoval podle geometrie a podle toho jakou to ma vybavu, aby se to dalo pozdeji upravovat. Osobne bych si pockal na posezonni slevy, jestli ta koupe nespecha, a rozhodne bych si vyhlednute kolo nekde zkusil projet, abys zjistil potrebnou velikost ramu a jak ti sedne geometrie. h

      0 0
      • rarášek1  

        Zničený lak na zadní stavbě je tvojí vinou a né nekvalitou laku. To samé platí o brašně.

        0 0
        • Cortez  

          Zdar Jo, to je sice pravda, ale moje chyba neni to, ze prakticky na vsech mistech na ramu, kam odletaji pri jizde kaminky, jsou maly (jenze casto i vetsi) dirky. Na par mistech se takhle odlouply cely supinky veliky pul centimentru. Proste ten lak je nekvalitni. A to, ze se takhle dost podre od textilniho popruhu brasny je, prinejmensim, divny. Ale je pravda, ze to je muj prvni duralovy ram, treba to delaji i nektere ostatni. PS: Nerikam, at si Acsrar nekupuje, ja osobne sem rad, ze sem do nej sel. Navic su brnak a Acstar je brnenska znacka :)

          0 0
          • Mustafa  

            Mohu-li mluvit za sebe tak vlastim Gianta a lak se chova podobne. Prvni dve odreniny jsem tezce nesl a koupil si v modelarstvi stejny odstin barvy a zatrel to. Dnes,po spouste padu je mi to burt,neresim to.Myslim ze Guss,nacelnik sveho klanu rekl „jizvy jsou ozdobou bojovnika“ a o kole to asi plati taky :o). Mam kolo ktere pouzivam a vetsinou si ho i uzivam,obcas se proste neco nepovede a je to na nem videt.Nicmene, uvazoval jsem jeste o jednom kole ma slunecni nedelni odpoledne na kterem bych jezdil na naves balit mlady kikiny. A to by bylo bez poskvrnky :o)

            0 0
            • rock  

              uvazoval jsem jeste o jednom kole ma slunecni nedelni odpoledne na kterem bych jezdil na naves balit mlady kikiny

              A ona se na kolo nějaká chytne :-) ???

              0 0
              • Mustafa  

                Z Tveho dotazu citim jistou miru pesimismu. Vzhledem k tomu ze jsi vyrazne starsi, predpokladam ze za Tebe mluvi zkusenosti. Umim se vyrovnat s ledascim, mohl jsi rovnou napsat „nebud naivka, na kolo zadna neskoci“.Takze prasule na pripadne nedelni kolo (full z Tesca :o) ) vrazim do toho jezdiciho kola. Pekne Ti dekuji za ztratu iluzi :o(

                0 0
                • Mustafa  

                  Vlastne jsi mohl rovnou napsat ze mlady kikiny se lovej na dravy zahranicni vuz (nejlepe poradne vytunneny), partu koktajicich cernochu (nadherne definovano v Crash :o) )z nadmerne hlasite hrajiciho systemu, nagelovane vlasky a pekac buchet na brise. Jenze ja auto nemam, mam strasne rad dechy takze spis balkansky dechovky nebo nejaky swing (vlastne skoro vsechno krome 99 procent hiphopu)a misto vypracovaneho bricha mam pandero z piva (zadnej silikon). Ach jo. Totalne out.

                  0 0
                  • rock  

                    Hmm … ještě Ti zbývá narvané konto, luzný vzhled, přirozený šarm a výřečnost podomního prodavače. Pokud opravdu nedisponuješ ničím z výše uvedeného, tak si rovnou hoď mašli :-) …

                    A propos, tím „výrazně starší“ chtěl básník naznačit co ?

                    0 0
                  • Thomasek  

                    musiš tvrdit že tvé bricho je připravené kynuté těsto na ten budoucí pekáč buchet :-)

                    0 0
        • Fisi  

          Ale mohu potvrdit že minuly rok se jim lak nepovedl byl priliš trvdy a při i malem klepnuti se odlopl ..

          0 0
          • Jogador  

            Hm, to apachi taky, a slyšel jsem to i u jiných rámů, prostě loni se laky nevedli…

            0 0
    • Mustafa  

      Clovece na ty strance maj Gianta Terrago za skoro 200 k.

      0 0
      • jakl  

        Nevím na co ses díval,ale cross na Aliviu na těch stránkách za 8273,jsem letos ještě neviděl.

        0 0
    • Fisi  

      Jasne no taiwan co dodat…

      0 0
    • Stapi  

      Tak vsem dekuji za informace, jeste mne zajimaji vase nazory na jeho vybavu… Dik

      0 0
    • prcina  

      za tu cenu to jde a pro tve jezdeni to bohate staci a kdyz se o nej budes starat tak i vydrzi, ale kolo zamykej, jinak ti ho ukradou!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.