MTB do 16k - poradte co vybrat prosim

22 nepřečtených
  • jmanek

Zdravim,

potreboval bych poradit, ktery z nasledujicich typu kol vybrat. Predem podotykam, ze mi nejde o znacku, preferuju co nejlepsi sestavu komponentu v uvedenych typech. Vetsinu komponentu maji podobnych (u vsech je presmykac, menic, razeni Deore), ale nektere jsou ruzne (ramy, vidlice…) a jelikoz nejsem zadny odbornik a nemam zkusenosti s komponenty u nize uvedenych kol, tak budu vdecny za jakekoliv vase rady. Diky

Takze ty kola: GT Avalanche 1.0 – http://www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?… – 15.990

Kelly's Magnus – www.kellys.sk/index.php?… 15.990

Acstar Mount SX – www.acstar.cz/…mount_sx.htm 14.990

Author Opus – www.author.cz/index.php?… 14.990

Merida Matts Sport 500 – http://www.merida-bike.cz/detail.php?… – 15.990

Jinak vzhledove se mi nejvic zamlouva asi ten Kelly's Magnus, takze pokud by ty rozdily byly opravdu minimalni, asi bych zvolil tento typ.

0 0
    • Sethi  

ja bych asi sel do GT – slysel jsem na nej jen samy pozitiva. A navic nema vidlici suntour – ja ji mel a byla to spatna zkusenost. Tot muj nazor.

0 0
    • Siddha  

no za ty prachy to sou dobre vybrany kola, muzes jeste mrknout na Konu, treba by se ti libila… je to vsechno skoro to samy… asi merida a kellys

0 0
    • Schumi  

Škoda, že nechceš trochu připlatit, já bych volil Meridu MATTS SPEED za 19990,– Kč, má perfektní rám.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • mike!1  

já mám necelý týden author opus a zatím jsem s ním spokojený. sice je to ještě krátká doba na nějaké závěry, ale myslím si, že to není špatná volba.uvidíme co bude dělat, jak bude mít najeto přes 1000.

0 0
      • jmanek  

abych pravdu rekl, tak uz se rozhoduji jen mezi GT a Kelly's, spis to GT (podle nazoru v diskuzich tady a nejen tady)… mensi problem je v tom, ze GT v nasem meste (Sumperk) nesezenu (alespon mezi prodejci GT jsem ho nevidel a ve meste v obchodech taky ne), nejbliz je asi v Olomouci. Takze pri nejakem problemu a reklamaci s nim jezdit tam a zpet by nebylo moc dobry. Na druhou stranu cely mesto jezdi na Kelly's, Meridach, Olpranech atd. tak bych byl vyjimka :)

0 0
        • Daf  

Me GTcko normalne dovezl prodejce ktery neni prodejce GT. Je to jenom o domluve aby ti ho privezli do tveho kramu.

0 0
        • Volf  

Hele pokud jsi omezenej penězma a to jse min. my dva, tak se podívej po nějakým loňským modelu. Tak je možný se za stejný peníze dostak ke kolu třeba o třídu vyšší.

0 0
          • jmanek  

no ja jsem ted na civilce, takze asi tak ;) jinak at to bude kterykoliv z tech kol, tak to bude pro me nejmin rok dva naprosto dostacujici, protoze s bikingem zacinam a to ‚kolo‘ co jsem mel dosud se s nimi naprosto neda srovnavat…

0 0
            • Volf  

Hele koukni i tady. Já bych spíš radil Author Traction, ale je to jen můj názor a nevnucuju ho.

http://www.velotrade.cz/index.php?…

0 0
              • Otto  

RST gila T4 není dobrý nápad. Kamarádka má nové GT, je tam tahle vidle, a od pohledu(najeto 70km, zasatá od oleje,vakl) to nebude to pravé ořechové… Né že bych se zastával suntouru, ale jel jsem na mats mission s XCP 75 LO, a docela dobrá(najeto 4500km

0 0
      • Vymi  

Mam Madison co ma vybavu Opuse. Musim rict ze budes tak po tech 1200KM celkem spokojen jen ta vidla bude mit dost velkej vakl… jinak zbytek je ok.. :-)) ja do mesice kupuji Marfusku… pruzina/olej… tak jsem zvedavej…

0 0
    • memorex31  

podla mna to GT. Vyzera, ze vydrzi najdlhsie :)

0 0
    • Jogador  

No já osobně bych určitě šel do toho GT, už jen proto že ho tam nikdo nemá, a pudeš moc bejt pyšnej, ovšem i tak má navrh. Já kdybych si teď kupoval kolo, tak bych šel taky do GT. Mongoos taky neni špatnej, ale má o pár let starší vidli, ale taky neni špatnáí, dokonce tu někdo na forumu psal že ty s prachovkou jsou lepší než ty nové. Tak ale já bych určitě šel do GT…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.