• Dejv94

    Potřeboval bych pár rad, zkušeností, co je lepší? Rubena Scylla 29 Racing Pro nebo Specialized Fast Trak 29 LK Sport. Co víc vydrží? zkušenosti co nezvládají/ na co jsou super. Popřípadě nějáké alternativy?

    Anketa: Rubena Scylla nebo Specialized Fast Trak

    1x
    13%
    7x
    88%
    0 0
    • Mig_all  

      Michelin

      0 0
    • venabch  

      No oboji desne kulaty plaste. Na xc na zadny extrely tak na stejno. Mozna rubena o neco malo lepsi ma mekci smes ale zase o to rychlejc ubejva. Jako na vyjezdy je to v poho ale z kopcu je problem s brzdenim , musus zacit brzdit daleko driv. Po silnici urcite jede speslik rychlejc. Na maratony a takovy trochu jezdeni to neni ani jedno. Kdyz chces aby drzeli tak musej bejt min nafoukli tak 1.5 predek 2 zadek na xc to uhlidas ale na maratony je to pak samej defek.

      0 0
      • Necris  

        Fast Traky jezdím v S-Works verzi a to co jsi napsal je absolutně mimo. Totálně. Jestli to teda není ten starej, ale to je úplně jinej plášť.

        Zatím jsem s ním měl zdaleka nejmíň defektů oproti váhově stejným plášťům jiných značek. A jezdím s ním právě Maratony, kde terén nebývá tak hrozně technický jako na XC.

        0 0
        • vsn  

          SW na defekty je hodně … asi stejný jak letosní schwalbe

          0 0
          • Necris  

            Na letošním Švalbe už nechci mít najetý ani jeden jediný kilometr. Racing Ralph SS nejdefektovější plášť, který jsem kdy měl. Když z porovnání úplně vynechám cenu, tak kromě bahna všude jede líp i ten posranej Fast Trak.

            0 0
    • hctr  

      Fast trak jsem chvili jezdil a uz bych si ho nekoupil, je docela rychlej, ale odolnost je slaba a hned se zanese bordelem a pak uz vubec nedrzi. Ja bych uz asi schwalbe nemenil. Docela spokojeny jsem byl jeste s continentalama, ale ty mely dost meke patky a spatne mi tesnili mliko.

      0 0
    • Lachtis  

      Fast traka mám na svém pevném Stumpu (na předním kole) a jsem s ním spokojený. Na moje XC ježdění je ideál, na asfaltu je rychlá a na suchém podloží taky OK, samozřejmě v blátě a dešti je to v terénu jiné, ale obecně jsem s ním spokojen.

      Najeto kolem 2tis bez defektu a moc se nesjíždí. 26×2.0 S-works.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.