• jannk

    Letos to na moc velkou pripravu na trase nevypada: http://alsol.cz/…lity/novinky :(

    Ignorovat to by asi byla moc velka arogance, co?

    0 0
    • bagr84  

      Otázka spíš je, jak se to bude týkat samotného závodu… Takovou Selu kvůli tomu v původním termínu zrušili.

      0 0
      • jannk  

        no ta uzavirka skonci tesne pred zavodem, tj tipuji, ze to je umyslne a ze jsou nejak domluveni, ze trasu daji dohromady. Ale je to cele mrzute…

        0 0
    • Corbett  

      Na Hostýně, ani v okolí Chvalčova jsem letos ještě nebyl. Mám projetý úsek z Trojáku na Semetín a přes Baťkovou zpátky na Lukov a Ondřejovský hřeben. V úseku za Držkovou směr Vlčková je v prudkém svahu dost brutální polom. Aby se člověk dostal za něj, musí vzít kolo na rameno a vylézt v prudkém svahu cca 300m nahoru, obejít polom a sejít dolů. Pochybuji, že to do termínu Drásala zpracují. Stromy padaly jako dominové kostky a je jich tam stovky. Podle mě trasu nakonec povedou po Rusavské 50. Dále jsem jel z Trojáku na Holý vrch. Před Holým vrchem je popadaných pár stromů, které lze objet. Jsou už tam vyjeté a vyšlapané cestičky. Ani nevím, jestli tu nějaká Drásalovská trať teď vede. Nikde jsem si žádného zákazu, ani upozornění nevšiml.

      0 0
    • Corbett  

      Dnes jsem se opět motal po těch našich kotárech. Úsek Rajnochovice, Lázy, Troják naprosto v pohodě průjezdný. Polomy jsou, ale mimo cety a stezky a maká se na nich. Úsek Tři kameny – Holý vrch, ještě před týdnem byly v cestě 5 – 6 statných popadaných smrků. Dnes už průjezdné.

      0 0
    •  

      Rad vzpominam na Žopy, tam uz zazemi asi nefunguje co ? Spani v aute nebo stanu vedle na louce arealu a vecer bigbos. Bylo to tam moc fajn a o lidech nemluve.

      0 0
      • Corbett  

        Už nějaký pátek je zázemí v zámecké zahradě v Holešově. Žopy byly sice fajn, ale přesunout zázemí do Holešova byl dobrý tah.

        0 0
        •  

          Jel jsem prvni čtyři rocniky .. trasa je porad stejna ? Tenkrat se to vetsinou drobne menilo ve vyjezdu a dojezdu do Holesova.

          0 0
    • enjoy79  

      Ahoj, nevíte někdo, jak jsou na tom s tím polomem? Stihli to odklidit? Mate to někdo čerstvě projetý? (trasu :-)

      0 0
    • matbiker  

      Kluci tam byli, projet se to dá, ale je tam prý hodně bordelu, větve, koleje apod…

      0 0
      • enjoy79  

        No pěkný, zážitek prý nemusí být pěknej, hlavně intenzivní. Snad do toho ještě nezachčije..

        0 0
    • Beekeeper  

      Teď v sobotu jsem projel B. Pár neodklizených stromů přes cestu zůstalo, možná tak 10 kmenů se musí přelézt nebo podlést.

      Pár úseků se projíždí po odklizených polomech, někde ještě zůstává hodně klestí přímo na cestě (1–2? místa jsem musel i přenést), cesty v místech polomů jsou lokálně velmi zničené – velmi hluboké brázdy, někde plné bahna.

      Ale celkově se to dalo projet v pohodě, s poznávačkou jsme byl spokojenej…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.