• Lucke

    Zdravím bikeřino, kdopak se z Vás letos chystá na Drásala? www.drasal.cz ZdarBike

    Anketa: Mno...pojedu asi:

    29x
    69%
    9x
    21%
    0 0
    • maaareee  

      Už se těšim, doufám, že vyjde i počasí, abychom se netopili v tunách blátíčka…

      0 0
      • karf  

        blato uz neeeee – letos stacilo :-(

        0 0
        • maaareee  

          No dyk já ho neciiiii :-) To bych to asi neujela… :-)))

          0 0
          • Lucke  

            kristova noho..seci jedete tu dloouhou?…ja jsem drasala jeste nejel..ale radsi budu chrtit tu kratkou:)..ted sem dojel ze 110km projizdky..dal jsem to za pet hodin..a obavam se ze na drasala..to neni…:(

            0 0
            • maaareee  

              Jela jsem ho v r. 2004 9:42 min. Trasa u Rusavy byla promáčená, sem tam nějaké bahýnko, jinak sluníčko až moc a ke konci (poslední sjezd do cíle) průtrž mračen (chvilkový). Proto, když bude podobně, vím, že to odjedu, mám km o něco více než tenkrát, ale pokud bude ošklivě, tak nevím, nevím. Ale ta trasa se mi mooooooc líbila!!! A ty lidi, co všude povzbuzovali byli fakt úžasný :-))) Na jedné občerstvovačce mě místní přemlouvali, ať zůstanu, že mají super slivovičku… :-)

              0 0
              • coolboy  

                asi bych se rozmýšlel…i když jestli to bylo už v Horní vsi, tak je to kousek :-)

                0 0
            • Corbett  

              Tak to seš fakt dobrej, jestli si dal 110km po „trati Drásala“ za 5 hodin, tak to bys byl v cíli za 5:30, protože těch posledních 10km je po hřebenu a pak dlouho dolů až do cíle. To bys aspiroval na první desítku. Pokud si jel 110km někde po silnici s převýšením 400 metrů, tak nechápu smysl toho, proč to sem dáváš. Buď na to máš, nebo ne. Nebo máš na to abys to dojel, ale nemáš na to abys to celé odchrtil.

              0 0
              • Lucke  

                nenne!..nebylo to po trati drasala..ale tady u nas..javorina..a cesta smerem na hradak..pres karpaty..proste nic lehkeho, obtiznost tak stredne tezka..mno..ale nemam na drasalovi kategorii..na tu 120..juniori jsou jen na mensi tak nevim..

                0 0
                • Corbett  

                  Možná není jako kategorie vypsaná, ale junioři ji jezdí a není jich moc. O to bys měl větší šanci se solidně umístit. taková Marika, která se z BF letos nějak vytratila Drásala loni vyhrála i když jí to nikdo nedoporučoval. Dojela ve své kategorii úplně sama, ale to je jedno. www.bike-forum.cz/…5/forum.html#… www.sportis.cz/csv.php?…

                  Pokud máš najeto a cítíš se tak to dáš. Padesátikilome­trových závodů můžeš ještě v sezóně stihnout hodně, ale dlouhý Drásal je jenom jeden:)

                  0 0
                  • coolboy  

                    Já ji do toho hecoval…náhodou :-) ale mám pocit, že na všech maratonech letos típli juniory na dlouhých trasách…díkybohu, že už závodím v té nejnadupanější kategorii :-)

                    0 0
                  • Lucke  

                    panove ted mne dosla razeni a prehazka..x0.,­..mosim ju pokrtit..pojedu dlouhou:)..vy ste hecari:D..

                    0 0
                    • Corbett  

                      Konečně slovo chlapa, přeji hodně štěstí.

                      PS: sice tomu nevěřím, protože si nedokážu představit jet Drásala v pěkném, né moc horkém a ani studeném počasí a na suchu, ale pokud by tohle vyšlo, byla by to paráda: pocasi.idnes.cz/ser­ver.idn?t=mapa&c=7­.7.2007%2013;00

                      0 0
                      • skier  

                        Čau, moc to řešíš.Postačí,když to nebude horší než poslední ročníky.

                        0 0
                        • Corbett  

                          To jsem celej já:)

                          0 0
                        • Stancek  

                          Dyt loni to bylo celkem v pohode… :-) Letos nejedu, malo najeto…

                          0 0
                          • Corbett  

                            Jo, až na to, že v noci v Hostýnkách spadlo půl metra vody:)

                            0 0
                            • Stancek  

                              No tož neprášilo se… :-)

                              0 0
                            • skier  

                              Ale naštěstí jen v zadní části.Taky bych ale bral sucho, bo jsem v týdnu odrovnal bahňáka.Konečně jsem doma, tak se chystám zkontrolovat domácí trať.Budu informovat.

                              0 0
                              • Corbett  

                                Já se teď vrátil z kopců a všude je megasucho a to tu odpoledne docela dost pršelo. Dokonce i okolo hradu v Lukově v místech kde bývá bahýnko. O Hostýnském hřebenu ani nemluvím, tam by muselo asi pršet týden aby to zvlhlo. V úterý se zajedu s coolboyem podívat také do míst za Lázama, Jarcovou atd., tak jsem zvědav. Pokud tam pojedeš dřív, napiš jak to tam vypadá:) AHOJ

                                0 0
                                • Lucke  

                                  co znamena jak tam borec rika ze ma malo najeto?…nestaci mne ze si verim?…o jeee..a jinak budu brat plaste na blato:D..a jeste..sem to nejak necetl..ale muzu tam spat nekde ve spacaku?..av patek?…a prezentacka..muzu jeste v patek..ze jo:)..

                                  0 0
                                  • coolboy  

                                    Já si taky věřím…letos jen 1500 plus od maturity samý chlastání, takže forma není zdaleka vrcholná. Nadopuju se nějakýma Speedama a nějak to odkroutím…jinak ubytování ve vlastních stanech v zámecké oboře, prezenčka jen v pátek.

                                    0 0
                                • skier  

                                  Byl jsem v sobotu a na Kelčáku jsem to otočil.Jelo se mi hodně blbě a doma to bylo jasné-teplota 38 C.Do dnes jsem nic neudržel v těle,tak mám asi dodrásalováno:-(( Ještě uvidím,ale spíš to vypadá na procházku a fandění s manželkou.Dávejte pozor při sjezdu z Pardusu.Je tam vykopaný rygol jak prase a uvidíš ho v poslední chvíli.V zadu jsem byl minulý víkend a pohoda,pouze sem tam kaluž.

                                  0 0
    • Daf  

      Letos to pojedu poprvy, tesim se jako na kazdej zavod ;)

      0 0
      • drb  

        Super, konecne nekdo znamej! My jedem taky ;-) Jak tam jedes a kde bydlis?

        0 0
        • Daf  

          Ahoj, tak to se uvidime. Vy se prehlednout nedate :) Spime ve Zline u znamych.

          0 0
    • Corbett  

      Já:)

      0 0
      • šlapatko  

        Já takýýýý:D

        0 0
      • coolboy  

        Corbe, od pátku budu na chatě na Rusavě. Prakticky až do Drásala. Na sobotu plánuju nějakou extrémnější vyjížďku kopírující trasu Drásala. Pokud bys chtěl, ozvi se na můj mail pavelkja@seznam.cz (do pátku!!). Nebo se můžem domluvit na vyjížďku někdy jindy – třeba pondělí nebo úterý.

        0 0
        • Corbett  

          V sobotu mám po noční, tak to se projedu jen tak aby se neřeklo, v neděli budu na jezdit po drásalovi, ale s kámošema jejichž výkonnost je dost rozdílná, tak že na pohodu, v pondělí jdu kolegovi pomáhat se shazováním střechy a úterý mám volné, tak to bych chtěl dát závěrečnou před Drásalem na plné obrátky a tak minimálně 80 km. Tak si můžeš vybrat, neděle, nebo úterý:)

          0 0
          • coolboy  

            takže úterý…na mail ti pošlu svoje číslo, abysme se mohli nějak domluvit!

            0 0
    • Beeda  

      sakra, to nikdo nejede Junior Xtra Trophy? :-D

      0 0
    • Pablo  

      Letos jedu poprvé, najeto nic a navíc mě nepotěšil ten brzký start a nemožnost registrace ráno, jestli bude hnusně, tak se mi nebude chtít spát ve stanu a jet ráno promrzlej a spaní máme zajištěný asi 50km daleko, takže najedu 100km autem navíc jen proto, aby si udělali čárku a dali mi chip a ráno tam pojedu znova :( Jinak já to beru jako zážitek, pokud mám nějaký cíl, tak nebýt poslední a nevzdat, vás ostatní uvidím tak maximálně na náměstí přes startem, pak už ne :)

      0 0
      • coolboy  

        neříkej mi, že se blíž nenajde ubytování?!

        0 0
        • Pablo  

          Asi (určitě) jo, ale mám po cestě příbuzný, tak to spojím s návštěvou. Zkrátka je to takový nešikovný, muset tam jet 2× – mám to přesně jako Sobi, zkrátka na pikaču.

          0 0
          • Sobi  

            Je to fakt na prd… nevím že by to někde bylo taky tak… asi potřebují přinutit lidi být na pátečním večerním programu…

            0 0
          • Sobi  

            Tak jsem jin napsal do Diskuze:

            Prezentace pouze v pátek reagovat

            Proč není rezentace take v sobotu? Jedu skoro přes celou republiku chtěl jsem závod spojit s návštěvou známých a teď nemůžu, protože už tam musím být v pátek JENOM kvůli prezentaci… opravdu nemám náladu kvůli zápisu najet dalších 2×125km autem.Tohle se Vám fakt nepovedlo!!!A stačí tak málo…prezentace v sobotu před závodem jako je to všude jinde… Napsal Sobi dne 28.06.2007 v 17:4­7:49

            0 0
            • Sobi  

              Tak jsem dostal odpověď:

              Start obou tras je v 7:45. Pokud by bylo možné se prezentovat i ráno, musela by být prezentace asi od čtyř nebo pěti hodin. Každý závod má svoje specifika a Drásal má holt už spostu let prezentaci jenom v pátek. V úvodu píšete o skoro celé republice a pak se objeví 2 × 125 km. To nějak nesedí. Na druhou stranu je možnost, aby vám vyzvedl číslo a ostatní někdo známý, který tady bude už od pátku.

              0 0
              • Sobi  

                A moje reakce:

                citace: „najet dalších 2×125km autem“ tzn. cesta z místa A do místa B to je cesta přes skoro celou republiku do místa kde mám ubytování u známých, kde jsem chtěl strávit několik dní…(odjezd ve středu z místa A), poté pokračovat dále v sobotu do Holešova. V tomto případě by to bylo: Z místa A do místa B pak v pátek 125km do Holešova pak 125km zpátky do místa B a druhý den 125 km na závod do Holešova. Proto je tady ten rozdíl 2×125km Jinak to píšu jen já, ale celkově má tento problém i více lidí,viz několik diskuzí na B-F Ale co, závod chci jet, tak bohužel budu spát ve stanu na louce místo slušnýho spaní pod střechou… Stačilo by od 6:30 do 7.30h… Fakt je to zbytečná komplikace… Snad to bude jediná která nastane…

                Vkládal jsem to tam 2× a zatím se to tam neobjevilo!

                0 0
          • Sobi  

            No nechtělo mi to 2× vložit reakci… Alespoň jsme se ozvali… Je to fakt na prd!

            0 0
      • la-da  

        A nemáš někoho kdo by tě zaregistroval? Nějakej kámoš,známej…

        0 0
        • Pablo  

          Nemám, neznám nikoho místního ani osobně nikoho z B-F. Byl by snad někdo ochotný mě a 2 další kamarády (posádka našeho auta) zaregistrovat, abychom tam v pátek nemuseli? V sobotu ráno bych přijel na dohodnutý místo ve smluvený čas co si dotyčný řekne, aby mu to co nejmíň narušovalo jeho harmonogram.

          0 0
          • Corbett  

            Pokud jde jen o tohle, tak vás klidně zaregisruji. V sobotu ráno by jsme se potkali někde v areálu zámecké zahrady v Holešově a to by jsme si případně brnkli, protože nyní nejsem schopen říct jak a kde přesně budu parkovat. Důležité ale je, že nemám ve zvyku jezdit někde na poslední chvíli, tak že by jsme měli čas si to v klidu předat.

            Pokud budete chtít, písni mi na Richter58@seznam.cz a tam si zdělíme podrobnosti, ahoj:)

            0 0
            • Pablo  

              Díky! (už jsme domluveni)

              0 0
              • Corbett  

                JO:)

                0 0
              • Corbett  

                Dodatek – Lidi si mají pomáhat:)

                0 0
                • Lucke  

                  nevite zdali se da nekde v holesove prespat?..nekde ..v nejake telocvicne?..nebo tak?..jsem zoufaly..:(:(..

                  0 0
                  • vasil  

                    zkus něco v rusavě, třeba bílého koně, něco se jim uvolnilo do holešovat to je tak 10 km přes kopec, odhadem

                    0 0
                    • Lucke  

                      a nekde se tam da stanovat?:)jedu tam se slecnou..a aspon bych potreboval nekam dat veci..pro takovy ten klid v dusi..:)..at je nemusim mit furt v hlave..atd..

                      0 0
                      • mm  

                        stanovat se na rusave da. z navsi smerem na raztoku je kemp

                        0 0
                        • mm  

                          a jeste lepe. da se primo v holesove v zamecke zahrade :-)

                          0 0
          • Lucke  

            pod se mnu spat nekam pod sirak:D:Dja taky nevim kde prespim..:D..

            0 0
      • Sobi  

        To mě taky pěkně sere! Jedeme do Tišnova na návštěvu už ve st a v so jsem chtěl jet rovnou do Holešova…ale takhle budu muset už odjet v pá… a to jenom kvůli zaregistrování…

        To by mě zajímalo kdo tohle vymyslel…

        0 0
        • coolboy  

          Nevím, proč se tu rozčilujete nad prezentací. Závod začíná 7:45, to znamená, že by prezentace musela skončit někdy v 7hodin. Já to mám do Holešova cca 20km, ale i tak mi to vstávání vadí jen když mám stihnout start. A ještě k tomu tam jet někdy ráno na prezentaci. Děkuji, ale nee!

          0 0
          • coolboy  

            a pokud mi tu napíšete něco ohledně „cesty přes cleou republiku“ – tak když už se na ten závod vydáš z takové dálky, tak musíš být připravenej jet tam už v pátek. Jako neumím si představit, že sednu třeba ve 4 ráno do auta, pojedu rozespalej na start, zajedu si jeden z nejtěžších maratonů a večer jedu domů. Tohle je důvod, proč třeba jezdím jen závody, který mám „za barákem“.

            0 0
      • foxhound  

        Tak někomu řekni, at ti vezme v pátek číslo a v sobotu ráno si ho u něj vyzvedneš, ne? já to taky tak dělám

        0 0
    • Lucke  

      LIDIIIII MUZU TAM SPAT NEKDE VE SPACAKU?..nebo neni tam spolecny nocleh bikeru?…:)…mne sa to nejak nechce hledat..:D..

      0 0
    • Jaroslávek  

      Šmarja, kamarádi, mrzí mě, že jsem vás uvedl v omyl!

      0 0
    • silnicar  

      Chystané změny krátké trati viz článek z Holešovska 13/2007 ze dne 28.6.2007 – pravděpodobně bude společný start po klasické trase a dále změna trasy při výjezdu na Klapinov.

      0 0
    • Beeda  

      jen tak naokraj, bude prset, zima a bude baheni lazne ;-)

      0 0
      • Gorgov  

        ses si jistej? váhám jestli budou fastfredy ok:)

        0 0
      • Corbett  

        Pršet nebude, teplota bude akorát a bude to nejlepší Drásal za posledních x let:)

        I když je delší, nejrychlejší budou atakovat hranici kolem 5. hodin:)

        0 0
      • Lucke  

        huraaa

        0 0
        • Corbett  

          Ty jsi stejně divnej patron, prvně chceš jet krátkou a když se chlapsky rozhodneš pro dlouhou, tak si přeješ déšť, zimu a bláto. Víš ty vůcec co si přeješ? Jel si někdy bikový závod delší jak 100km v dešti a bahně a k tomu zimě? Mrkni na tohle a pak si přej zimu, déšť a bláto:( www.bike-forum.cz/…8/forum.html#…

          0 0
          • Lucke  

            jel jsem 100 k mv desti v deset hodin vecer bez blata v deseti stupnoch..a zavody mach 60 v blate..aj mam rad ksyz prsi..nemam rad slunc na vyjizdkach to mne vadi:)..a na tu dlouhou ste mne hecli:D..tak pssst..jasne?..:D..

            0 0
            • Corbett  

              Ber to trochu z druhého pohledu, jedna věc je to ujet za takových podmínek, druhá věc je kolik by tě takový závod stál finančně. To kolo za takový závod materiálově odvaříš. Nevím jak si na tom finančně, ale asi ještě studuješ, že:)

              Proto ten odkaz na jeden starý thread.

              0 0
              • Lucke  

                mno prave..a ted se dostavame k tomu..nad cim jsem premyslel ted ve sprse..musim si jit kupit dnes spacak..to mam 2000 a ted drasal..700 star­tovnr doprava.,.a strava..vse celkem secteno..1000kc­..nee li vic..:(..tagze se mne myslenky prehazali..a budu ted premyslet..esik vubec drasala..jet..chci jet zavod dlouhy 120km..lepe za destivych podminek..ale nechcu davat za blby zavody tolik penez…kazdopadne kdybych nejel..tak se tam pojedu podivat..to mne vyjde na 120km slapani......tagze ..ted jdu do stavu premysleni.....mate pravdu jsem student..a penez malo…

                0 0
                • šlapatko  

                  Moc přemýšlíš:)Student nejsem ale za deště nejedu,za odvařené kolo mi to nestojí,už tak je to drahý koníček.Teť navíc škrtím prachy na dovolenou.

                  0 0
                  • Lucke  

                    pche jeste do toho odvarene kolo…stoji to za to?..ja jezdim v desti rad..ale…chm.­....nechte me premyslet..xD..

                    0 0
                    • šlapatko  

                      Co na déšť tvoje kolo?Asi před měsícem jsem párkrát zmoknul,s toho jsem se jednou vracel 50 km v dešti a odneslo to hlav slož,holowtek(nebo jak se to píše)Bovdeny taky

                      0 0
                      • Lucke  

                        mno na mojem kole to schytal jenom retaz..pac sem mel spatny olej..mno..

                        0 0
                • JancA  

                  tak jeď bez čísla,na umístění na bedně stejně asi nepomýšlíš a to,že projedeš trasu snad nikomu vadit nebude…Já kdybych neměla čip na noze, nejsem schopná se zmáčknout ale.I tak,jedu jen tu dětskou, za tejden pak chci dát Salzkammergut 100km a pak Bikechallenge,tak nemusim bejt uplne znicena uz zejtraA:)

                  0 0
                  • Lucke  

                    mno prave:).tady nekdo rikal:).. ze i na 120 jsou neoficialni juniori..nebo neco takove..a tam bych o misteni i snel..vis:)..tak nevim..furt..ne­vim..ted mne mamca rikala..eze nemusim..ja furt..nevim..a­aaaaaaaaaaaaa­aaaaaaaaaaaaa…

                    0 0
                    • JancA  

                      aha,no tak to nevahej a ty kacky za to dej, protoze junioru fakt bude malo (z odborneho fyziologicko treninkoveho:)))hle­diska by juniori dlouhy trate nemeli jezdit vubec:)

                      0 0
                    • Gorgov  

                      nechec se mi věřit, že by na dlouhý byla kategorie junioři. Byl by to od organizátorů dost nezdravej přístup.

                      0 0
                      • Lucke  

                        corbett rikal, ze se pry loni neco takovyho i vyhlasovalo..,ze pry i juniory na te delsi..tak nevim.. www.sportis.cz/csv.php?… mno budu premyslet do zitrka do vecera..a potom vam reknu esik me tam v cele me nekrase uvidite..:D…ale 700 je na man moc..plus doprava..a strava..a blbe jontaky..atd..sak nemam ridicak ani odvoz..pojedu tam mozna vlakem..aj s moju..a a sebou bednu s naradim..a jeste..krosnu s helmou atd…omfg..to nebude sranda..

                        0 0
    • mrazitkova  

      no jasně že pojedou všeci dlohe drasal:o)))

      0 0
    • Pavel100  

      Po včerejších přeháňkách je trasa krátkého Drásala bez problémů…v lese místy mokro, mimo les už skoro sucho! (dnes projeto s RR vzadu, předek je na Vás:) Sjezd z Hostýna(spodní 1/3 – pod křížením s hlavní cestou na Hostýn z Bystř. pod Hos.) je nyní nově upravena!!!…je tam nově udělaná cesta s povrchem vyválcované škváry(zabudované příčné kanály pro odvodňení)…takže tam není problém dosáhnou 65km/hod a ti nejlepší možná i přes 75km/h ..... asi snad každý pochopí co se tak asi může stát, jestli to někdo přežene!!!!

      0 0
      • Corbett  

        Jo, ta dolní mírná pravotočivá bude pěkně o hubu pro ty co to neodhadnou:) a přepálí to:)

        0 0
        • skier  

          Tys to taky dnes přepálil ve Zlíně u kostela, sem tě málem přejel:-) Že právě ty budeš kličkovat mezi lidma na chodníku jsem si nemyslel:-)) Už nehoň kilometry,odpočívej a čekej na formu :-)))

          0 0
          • Corbett  

            Právě proto raději kličkuji mezi lidma na chodníku, aby ně nikdo nepřejel:)

            A kdy a při jaké příležitosti. Já byl ve Zlíně dnes dvakrát a pokaždé jsem brousil kolem kostela, ale jak si řekl, po chodníku, tak si nejsem vědom toho že bych pochybil. I když jedu po chodníku (pouze v centru) nikoho neomezuji a jsem ohleduplný:)

            0 0
        • Lucke  

          choc..cho…ja si nechcu rozbit hubu:D

          0 0
    • JancA  

      nevite nekdo,jak se startuje?nekdo rikal,ze dlouha i kratka dohromady?kolik km je to spolecny?jo a kde najdu startovku kratky a dlouhy?dik moc j.

      0 0
      • Pavel100  

        Aaaaaa, tady si z nás někdo dělá srandu:))) Vše máš na www.drasal.cz a jak se startuje(zatím poslední platná verze) máš napsáno u jmena „silnicar“ tady vloženo 02.07.2007 10:17:52…kdo hledá najde;)

        0 0
      • Beeda  

        start spolecny pro obe trate 7:45, takze budeme doma trenovat ve ct a patek snidani v 6h ju;-)

        0 0
        • Daf  

          :)

          0 0
          • Beeda  

            Dafe ty potrenuj Marryho;-)

            PS: v kolik tam dorazite? my vyjizdime ve 14h…

            0 0
            • Daf  

              Ahoj. To zalezi jak rychle pojede velitelka vozu Karf :) Ale vyrazime neco po 11. Bracha bohuzel nejede, flaka se na dovoleny :) Snidane ale rozhodne aspon 2h pred startem :))) V nasem pripade mozna i driv. Bydlime ve Zline ;)

              0 0
      • Corbett  

        Dlouhá startuje 7:45, krátká 7:55. Po startu se trasy hned rozdělí. Rozdělené by měli být do Rusavy. Do Chvalčova se pojede přes Hostýn společně a pak se trasy rozpojí nadobro:)

        0 0
        • Pavel100  

          A tyto informace máš odkud? :) Jestli je máš teď z poslední doby..z posledního týdne..? Zatím platilo že bude start současně…

          0 0
          • Corbett  

            Z propozic přímo z jejich stránek: (kopie) Trasa: 120 km/3200 m Prezentace: Holešov, nám. Dr. E. Beneše, kino Svět, pouze v pátek 6. 7. od 14:00 do 22:00 hod., v sobotu 7. 7. se již nelze prezentovat ani přihlásit! Start: Holešov, nám. Dr. E. Beneše v 7:45 hod Cíl: Zámecká zahrada Holešov Časový limit: 11:15 h od startu (do 19:00 h)

            Trasa: 55 km/1500 m Prezentace: Holešov, nám. Dr. E. Beneše, kino Svět, pouze v pátek 6. 7. od 14:00 do 22:00 hod., v sobotu 7. 7. se již nelze prezentovat ani přihlásit! Start: Holešov, nám. Dr. E. Beneše v 7:55 hod Cíl: Zámecká zahrada Holešov Časový limit: 9:05 h od startu (do 17:00 h) Vyhlášení výsledků a tombola: v 17:00 h

            0 0
      • mrazitkova  

        Ahojky.takže krátká i dlouhá startuje společně v 7:45h z náměstí od kostela a společný je to tak asi po 18km či 20km a startovka je normálně v seznamu přihlášených.kdyby jsi chtěla něco vědět tak mi napiš na mail mrazitkova@seznam.cz zdravím Zuzka Mrázková Drásal Team

        0 0
        • Lucke  

          :D..tady je to milion nazoru..a milion spekulaci..do­bre..tak budem verit clence drasal teamu..:)..

          0 0
        • Corbett  

          Proč je to v propozicích jinak?

          Pořád to nějak nechápu, ale v tomhle by si Drásalovci měli udělat jasno.

          0 0
          • Pavel100  

            No já to tvrdím pořád:( Ptáš se dobře…tento rok mi to připadá spíš na orientační závod:) Taky nechápu, proč to aspoň nenapíšou na první stránku do Aktualit.....

            0 0
            • Corbett  

              Uvidíme zítra při prezentaci. Teď už nemá smysl o tom spekulovat. Buď se budem tlačit na startu všichni společně, nebo nás rozdělí. Myslet si o tom můžem co chceme, hodnotit můžeme objektivně až po závodě:)

              0 0
            • kolda  

              v aktualitách to je.

              0 0
    • Netbike.cz  

      Pokud bude mít někdo zájem, může v době konání Drásala 2007 využít naší nabídky www.netbike.cz a zboží si vyzvednout osobně jak v pátek tak i během celého víkendu po předchozí domluvě.

      0 0
      • Lucke  

        jasne mam problemy se startovnym..a jeste si budu objednavat…xD…ne uz mlcim:D..

        0 0
    • Sova  

      ja jedu tak maximálně krátkou, na dlouhou nemám natrenováno a ani si na něho netroufám.Hostýnský vrchy znám dobře, ale 120 kiláků je přece jenom moc.

      0 0
      • Corbett  

        Každý ať si naloží kolik unese, pak už nebude čas na hrdinství:)

        0 0
    • šlapatko  

      Už se to blíží jen aby vydrželo počásko.

      0 0
    • Beeda  

      takze taktika je jasna, prvnich 80km se vlni, pak je to na 100.kilak z kopce, nasleduje posledni hupik a cigarko na poslednich 15km z kopce do cile ;-)) B.

      0 0
      • šlapatko  

        Vidíš to jednoduše:)

        0 0
        • Beeda  

          kopce jak pro komary, tak proc z nich delat velblouda:-)

          0 0
          • šlapatko  

            Po trase Drásala jezdím celoročně.Celou jsem ji ještě nejel,teť pojedu prvně tk uvidím.No snad to zvládnu,najeto mám:)

            0 0
            • mrazitkova  

              ahoj ono to není jen o tom jestli máš najeto, ale je to hlavně o tom jakou máš hlavu. Drásal je těžký a je to pořád z kopce do kopce, ale nezapomen, že to jezdí lidi kteří nemají najeto mnoho ale přesto jedou a dojedou protože si v hlavě říkají že to nevzdají.Můj první dráasal před 2 rokama (ten nejbahnitejsi) byl celý o tom že jsem se přemlouvala.říkala jsem si vydrž dyt jsi doma a tady to nesmíš vzdát. Dojela jsem a byl to nádherný pocit že jsem patřila mezi lidi co dojeli a to jich bylo dost málo.Jestli si pamatuješ tak to byl ročník kdy dojelo do cíle jen necelá polovina lidí.takže tento ročník i kdyby byl na blatě tak to ještě není pořád takové jaké to bylo kdysi a navíc má být pěkně.jen ti reknu aby jsi to neprehnal na startu.nenech se vyhecovat ostatnimi.i kdyz pojedes mezi poslednima tak nezapomen ze oni se za chvili odrovnaji a sekne jim a ty pak pojedes a budes vysmaty.

              0 0
              • Beeda  

                toz ja teda budu ostatni hecovat uz na startu a oni pak jako odpadnu jo??:-)

                jo a hezky bude, na cernym moste je uz slunicko, akorat bude foukat, takze si prilepte usi at neodlitnete, sakra to mi rika, ze si mam koupit izolepu;-)

                0 0
              • šlapatko  

                Díkas za radu,tak nějak chci jet.Prostě celodení výlet v svižnějším tempu.Nazdar zítra,ať se daří a hlavně bes pádů a defektů.

                0 0
            • Corbett  

              V roce 2003 to jel a dojel v časovém limitu borec s jednou rukou. Protézu neměl, prostě to celé odřídil jednou rukou. Pak byl ještě jeden, ten to dal na nějaké Ukrajině a také dojel v časovém limitu:) To kolo mělo tak 25kg jeden převod a dal to:)

              0 0
              • coolboy  

                jo, to jsem to jel poprvé, mi bylo asi 16 a ten borec snad dojel ještě přede mnou…

                0 0
      • Corbett  

        Vlní se to prvních 40, pokud kelčák považuješ za vlnku, 80. kilometr je přesně na Bludném po kterém následuje jízda po hřebenu přes Troják na Pardus, Rusava, přes kopeček do Fryštáku, Ondřejovsko a pak hřeben a sjezd do Holešova.

        Ale mám pocit, že ti nevyjde tvá optimistická předpověď počasí:)

        Jinak máš recht, chce to uvolnit atmosféru, vždyť je to pohoda:)

        0 0
      • kolda  

        dodržíme taktiku, zvítězíme :)

        0 0
    • Lucke  

      AAAAAAAAAAA drasal se blizi…a ja si dens vydupal na javorinu..a promoknul sem ja kcip..tady zima..dest:D:D..no fuj..ziam je mne.....du si umyt bike.. zatim zdar..mimo to.......je v holesove nejaka zastavka na spani?..nechce se mne tahat stan..enbo muzu aj s moju u nekoho prespat v garazi?..spa­caky..mame..je­nom..ten klid nad hlavou:)..mcuk vsem:D..

      0 0
    • Pavel100  

      Stav dneska ve 14:30 trať kolem 105.km…po obědě jsem vyrazil, asi hodinku pršelo a pak další malé přeháňky. V lese je trať mokrá(místy tekla voda), někde už kaluže, pár míst úplně suchých:) RR vzadu zatím pořád ještě dostačuje (pár míst je to ale klouzačka:)

      0 0
      • Pavel100  

        Ti co nemají kvalitní mazání řetězu proti vodě a písku, ať si vezmou raději malou olejničku…asi bude potřeba:)

        0 0
    • Lucke  

      lidi tam furt..chcije a chcije..:(..jak je v holesove?…muj sponzor mna nechce pustit…rodice:D..

      0 0
      • Corbett  

        nic jiného sis nepřál, tak o co jde

        0 0
      • Pavel100  

        nad ránem přeháňka, teď zataženo ale neprší:)

        0 0
        • wildvalach  

          Včera jsem si byl projet část trasy,ale to co jsem tam viděl mě odradilo od účasti,přestože jsem chtěl mermomocí jet.Třikrát jsem zmokl,po lesních cestách tekla voda,kde je hlína je blato,z kopcců jsem jel 10 km/h-na kamenech to děsně klouže,pneu obalené blátem,teplota asi 13°C a to tu pršelo celou noc,dnes je tu zataženo zima,takže to těžko vyschne.

          0 0
          • lysergine  

            Včera jsem byl jen na chvilku projet kousek trasy Žopy – Rusava a stav: po častých přeháňkách je trať rozmoklá, klouzavé bahýnko které obaluje kola, do toho fouká vítr a není bůhvíjak teplo (v lese kolem 14 stupňů. Rozhodně to nevyschne a už vidím v jakém stavu bude trať po průjezdu čela startovního pole. Ti co budou startovat ze zadních pozic – Bůh s nimi. Letos to bude raubířina jak před 2 lety.

            0 0
          • Corbett  

            Asi málo znáš Hostýnky. Tu když dopoledne prší, kolem oběda vyleze sluníčko, tak kolem 15 hodiny už je sucho.

            Když prší, je pochopitelně mokro a bláto. Netvrdím, že to vyschne, ale z velké části vsákne. K tomu bylo hodně dlouho sucho a bude pěkně. V loni vytrvale pršelo celý pátek až do soboty rána. V sobotu bylo vlhko a pod mrakem, něco jako je venku nyní a byla to pohoda nesrovnatelná s rokem 2005 kdy pršelo vytrvale během závodu. Bláto bude akorát od Lázů dolů, ale to je jílovytým podložím.

            Pokud chceš jet, tak jeď. Můžeš dát krátkou, máš na výběr:)

            0 0
            • Lucke  

              mno..a ja su rozodnut..dlou­hou..nebo nic…:(… jenze nasi jsou mocnejsi..

              0 0
            • lysergine  

              Nevyschne, nevsákne.. Ale na volbě plastů bude hodně hodně záležet.

              0 0
            • kolda  

              já bych to taky nevidel tragicky. dnes to vyfouká a zítra má byt dobre pocasi – podle pocasi tusim na idnes „idealni na cyklovylety“ :))

              v nekterych usecich bahno bude, ale to byva skoro porad. situaci ted a pred 2 lety bych vubec nesrovnaval.

              0 0
    • Lucke  

      muj bike… nachystany …vyblyskany..na­olejovany..pres­ne na zavody.....mno..ted jeste premluvit nase, aby me pustili........:(:(

      0 0
      • lysergine  

        Jestli pojedeš, tak ti stav tvého kola vydrží tak 5 minut, než se dostanš za lesní cestu. Hodně úspěchu. PS: nemáš plánek na tvůj stojánek, pod zadním kolem?

        0 0
        • Lucke  

          planek?…:)..ja jsem ho kupil za 200(takova vyderacina)..u nas v shopu

          0 0
    • lysergine  

      Holešov – aktuální stav: silný nárazový vítr, pěkně se rozfučelo.

      0 0
      • Corbett  

        To bude pěkně schnout, muhaha:)

        0 0
        • lysergine  

          No nevím, je zima, že musím doma přitápět. :(

          0 0
        • skier  

          Tož vás tady soudruzi pěkně sleduju a někteří už teď máte ANP. Já taky,ale z nasranosti že nemohu jet:-) Určitě budu na trati alespoň jako podpora. Pokud nějak zásadně nezaprší tak to bude v pohodě a už by nemělo.

          0 0
          • skier  

            :-((

            0 0
          • lysergine  

            Co to je ANP?

            0 0
            • skier  

              To je taková hodnota, kterou musíš první dvě hodiny překračovat čím víc tím líp. Pak si teprve Drásala vychutnáš :-)))

              0 0
              • lysergine  

                anearobní práh, jasně… v té zkratce to vypadalo jako nějaká africká bojůvka nebo nějaká odnož komunistické Mandelovy rasistické protibělošské organizace :)

                0 0
                • skier  

                  Sem si myslel,že si děláš prd.l

                  0 0
                  • lysergine  

                    Dneska je to samá zkratka, kdo se v tom má vyznat. Syn mi už jakési zkraty píše i po smskách. Za nás bylo OPBH, OUNZ apod. jak to zpíví Mládek… :)

                    0 0
          • Stancek  

            Taky se budu potulovat nekde kolem trati, batoh narvanej naradim, kdyby nekdo potreboval…

            0 0
      • lysergine  

        Holešov 13:30 hlásí slunce mezi mraky :) Větrno, ale příjemně.

        0 0
    • Corbett  

      Co mě překvapilo, že na dlouhou je přihlášených o dost víc lidí jak na krátkou. Drásal je pořád výzva:)

      0 0
    • šlapatko  

      Tak co žijete?:)Počasí vyšlo a závod je to krásný.Jel jsem prvně a v poho,čas kolem 7:30 ale spokojenost

      0 0
      • Corbett  

        Pěkný čas na to že jsi jel po prvé, klobouk dolů.

        Mě se jelo dobře do Jarcové, pak jsem se začal trápit. Šidil jsem stravu, cpal do sebe energetické gely a to mi udělalo pěkný bordel v žaludku. Výsledný čas 8:07 (podle tepáku), ale na to jaké byly podmínky je to čas nic moc:(

        0 0
      • Corbett  

        Jo, ale jedna věc mě přece těší, to že jsem měl pravdu s tím, že bude krásně a SUCHO!!! (dokonce i pod Lázama) tam jsem to po čtvrteční spršce nečekal:)

        0 0
      • fiberman  

        Já (sice hnusný rychlezkopcepo­maludokopce na celoperech :), ale na svou obranu prohlašuju, ža jsem startoval z poslední čtvrtiny)jsem taky skončil dřív, mezi Lázama a Jarcovou. Viz foto-reklama na karbonové sedlovky.

        0 0
        • drb  

          Jee, tebe jsem urcite potakli, hlasil jsi na vsechny strany, ze sedlovka z karbonu je zaklad!

          0 0
        • drb  

          Jee, tebe jsme urcite potakli, hlasil jsi na vsechny strany, ze sedlovka z karbonu je zaklad!

          0 0
        • Pekáček  

          A to by si šlověk myslel, že díky odpružení to míň trpí…

          0 0
      • Martinkaa  

        Nemas ted nahodou kratke vlasy a nejeli jsme kus spolu? :-)

        0 0
    • JancA  

      tak jsem jela jen krátkýho – nádherná trasa,krásný výhledy,příští rok dám určitě dlouhýho.Bohužel sem jelito a místo předzávodní regenerace se nakalila,takže prvních dvacet kiláků bylo utrpení,mžitky před vočima a předjížděly mě davy a mně úplně stály nohy a žaludek dělal divy:).Gratulace Beedovi,Gorgo­vovi,Dafovi kterej vyjel z poslední lajny a dalším,co dojeli těch 120 km!PS:Pít panáky před závodem je fakt peklo.

      0 0
      • Gorgov  

        Jo prvních 90 km bylo pěknejch, taková pohodová vyjížďka do Haloun:) ale na stym mi tak seklo že sem se do těch posledních kopců drásal vočima:) Jinak pár panáčků před závodem není rozhodně na škodu, ba naopak!

        0 0
      • Corbett  

        Vedle mě stály ráno s autem borci s týmu „Valašské hovada“ a je den z nich za dobu co jsem se připravoval vykouřil tři cigerety, to celé zapil půlitrem piva (plechovka Plzeň) a byl v naprosté pohodě. Říkal že by se chtěl dostat pod 7. hodin. Jel dlouhou:)

        0 0
      • Daf  

        Ahoj. Diky, ale neni moc k cemu gratulovat :) Start ze zadu je docela sranda. Predjizdet batuzkare, tandemy, pak tzv. rychlezkopcepo­maludokopce na celoperech :) Jen jsem se celou dobu nemel s kym svezt, protoze jsem porad jen predjizdel. Tedy az do 100km, kde mi pekne seklo a bylo dobojovano :) Trasa ale nadherna, nakonec ani obavane blato nebylo. Pristi rok bych to zase moc rad jel.

        0 0
        • Gorgov  

          taky mi seklo na stym, ale hrozně:) Do tý deby sem se pral o první flek v kategorii, no nevyšlo, ale nevadí, snad příště. Jinak 120 je na mě už fakt moc, 100 by bylo optimálních

          0 0
          • krychlicka  

            tak koukam ze sme na to vseci podobne..na 100km to nejak prestalo slapat i me:-)az na jeden sjezdik mylsim z hostyna(po sutrech) to bylo super

            0 0
        • drb  

          No jestli ti seklo na 100., tak to je pohoda, ne? Pak uz to bylo jen z kopce :))

          0 0
          • Daf  

            No prave ze tam byl jeste jeden kopec a ten si me dokonale vychutnal :)

            0 0
      • kolda  

        jo, to jsem taky jednou udělal, před maratonem v Jeseníkách. ve 3 ráno jsem do sebe nalil poslední vodku a ráno šel pořádně nakalenej na start. vysloveně jsem to protrpěl :))

        jinak drásal byl letos super, ideální podmínky, ani jsem se nikde netrápil, až v posledním kopci.

        akorát mě docela vytáčela hlasitá hudba, co hrála v pátek v noci v kempu. do 2 ráno jsem nezavřel oko :(

        0 0
      • JirkaD  

        Kdo jste neslyšeli Janču pokřikovat ve sjezdech, tak jste o hodně přišli:-)

        0 0
    • Martas  

      Jen pro info,kdo měl výškoměr a kolik jste naměřili převýšení?Já na svém polaru 3085m,tak bych potřeboval porovnání. Já se svým výkonem docela spokojenost,čas 8:02,nebýt defektu při sjezdu z Kelčáku,splním si svůj cíl 8hod.Jinak jak vám seklo na 100km,tak mi to docela jelo,kopec Ondřejovsko II,jsem docela letěl a posbíral jsem tak 20 bikerů :-)

      0 0
      • pcejka  

        Polar S725×: 3.201m

        0 0
        • Martas  

          Dík,tak nevím proč já na Polaru CS 600 –3085m,čím by to mohlo být?Kalibrace?

          0 0
          • Trance  

            Hm, ja mel na sigme 3230 a najeto 124 km :-) jel jsem 1.95 plaste a v tachaci mam nastaveny rozmer 2.1…jelo se mi pekne blbe, zada bolela jak blazen,takze s 7.35 musim byt spokojenej…skoda, ze jsem ve sjezdech pred sebou mel vesmes nekoho, kdo ma horsi techniku nez ja :-)

            0 0
      • býker62  

        Computer VDO-3172m.Jsou už někde výsledky?

        0 0
      • civetta  

        Suunto t6 – 3197 m. Jinak 9:11, coz byl presne muj odhad (kdyz odectu defekt hned v prvnim sjezdu a pak pulku zavodu na poloprazdnym zadnim kole, nez jsem na Jarcove natrefil na velkou pumpu). Na min to holt neni, ale i takhle parada. Krasny panoramata, libovy sjezdy, jen jsem malinko postradal zdravotniky (jsem „rychlezkopce…“ a nepadam, ale nekdo by treba z Kelcaku nebo do Jarcove asi i moh 8-))) ale treba jsem rozmazlenej od nas ze severu) a trikrat lehce zakufroval (a nekolikrat to bylo na hrane) – toz kurna to tam neznate mliko??? 8-))) jo a poradatele v prvni pulce trati by mohli vic ukazovat smer a nesedet na zemi, kdyz zastavujou dopravu. Ale celkove spokojenost + dalsi ze sportovnich snu odskrtnutej…

        0 0
      • Gorgov  

        no ale zas kdybych to jel 8 hodin, asi by mi teda neseklo:) Ale to už sem byl dvě a pul hodiny spokojenej v cili:)

        0 0
        • Corbett  

          Borci jako ty z toho musí mít docela prdel, když poslouchají předzávodní ambice lidí co to jezdí o 3 hodiny pomaleji jako ty a pak se tím třeba ještě chlubí:)

          0 0
          • Martas  

            Chlapi ,za tou posl.větou je smajlík,tak doufám že jste to brali s rezervou!:o))) Jinak obdivuji Vaše výkony (pro mě nedsažitelné časy pod 7hod)a blahopřeji,vůbec všem kteří tento krásný závod dokončí!!!

            0 0
          • kolda  

            a proč by z toho měl mít prdel???

            co je špatnýho mít ambice ne vyhrát závod,ale poměřit se s kámošema, loňským časem, sám se sebou. a pokud se mu to povede a je spokojenej sám se sebou, tak se může pochlubit.

            ne každej má čas trénovat na úrovni Elite, ne každej má např. fyziologické předpoklady. ale to není důvod, proč by z toho někdo měl mít prdel.

            já jezdím pro radost, jsem rád, když mi závod jako Drásal sedne a netrápím se. se svým letošním výkonem jsem spokojený a budu se tím chlubit :)

            jinak se taky připojuju ke gratulacím pro borce z B-F, co byli na bedně!!

            0 0
            • Gorgov  

              jasně, nemam z toho prdel, jen to byl zajímavej kontrast, jak psal že se mu to na stym rozjelo:) Samozřejmě, každej de do závodu s jinym cílem a pro každýho je úspěchem něco jinýho.

              0 0
            • Beeda  

              se musim zastat Corbetta, nemyslel to zle a nejake posmesovani z jakekoliv strany urco neni na miste. Kazdeho to boli i kdyz jede 5 nebo 9 hodin… jinak dik :-) B.

              0 0
            • Corbett  

              Já to nemyslel špatně, naopak mě těší, že prostřednictvím tohoto fóra se můžu bavit s někým, kdo dokáže jezdit na takové úrovni jako Beeda, nebo Gorgov. Člověk když se tak občas pohybuje v prostředí bikových závodů, tak mu v paměti uvízne pár zvučných jmen. Tito borci je atakují a dokonce dojíždí do cíle před nimi. Dodává to tomuto fóru takový punc kvality.

              PS: nemyslím to ironicky, ale vážně:)

              0 0
      • JirkaD  

        Mně HAC5 naměřil 3280m. Jelo se mi celou dobu nějak těžko, nakonec čas 7.21.

        0 0
    • Kecha  

      Nazdárek.Super závod,jel jsem poprvé,ale určitě ne naposledy.5.52 a naky drobny na dlouhé.Jelo se mi fakt skvěle i přes 1 pád a stracenou pumpu bezva zážitek!

      0 0
    • Pekáček  

      Počasí vyšlo parádní a bláta bylo velice málo, tak akorát aby se neprášilo. Trochu škoda, že startovaly obě tratě najednou, krátká i dlouhá. My co nám to moc nejede jsme museli na polňačce kus pěšky, protože tak pomalu fakt jezdit neumím :oP Martinka mi po startu ujela a mě jaksi bolel břuch, prvních 20 kiláků jsem myslel že to zabalím (navíc mě jeden borec za kterým jsem jel vydatně občerstvoval zbytkáčem v dechu, fakt síla, škrtnout sirku tak hoří), ale pak se to rozešlo, asi pomohl chleba ze sádlem a cibulí na občerstvovačce :o) Pak se mi jelo krásně, po třech letech opět na Drásalovi. Předjel jsem Martinku, ale dostihla mě na 60tém km na občerstvovačce když jsem plnil kejmla. Chvíli jsme jeli spolu. Dojel nás Kolda co zabloudil, no musím přiznat, že jsem si taky několikrát nebyl jistý, jestli už odbočit a nebo je to první z několika upozornění na odbočku. Na 80tém km na mě lezla jedna krize za druhou a bylo to horší a horší, trať jsem si pamatoval jen tak matně a podle profilu na startovním číslu už to ke konci nevypadalo nijak dramaticky. Ovšem omyl, místo elegantního oblého kopečku to bylo ostré jak ostří kanadské pily a fakt jsem se tam strašně vytrápil. Poslední sjezd byl vykoupení z očistce a do cíle už jsem to nějak domotal. Takže super závod, ale příště si na ten závěr dám větší pozor. Na tacháči jsem měl čas 7:18, takže +zastávky = víc, Miťo mi dal jako obvykle asi 50 minut :o)

      0 0
      • coolboy  

        prej matně pamatoval trať…dyť jsme to na jaře troškec projížděli :-)

        0 0
        • Pekáček  

          Ale ne ten závěr, ten byl fakt vražednej, jak píše Miťo, taky jsem byl sprostej jak dlaždič :oP

          0 0
      • mireks  

        A co vlastně Martinkaa? Zahlídl jsem ji zrovna ve chvíli když sjížděla z tratě (snad někde na 90. km), přišla tak o ty hec-nápisy na zemi – skoro jako na TdF :) „Marti Šnajdrle, jeď!“, fanoušci museli být zklamaní… :D

        0 0
        • Pekáček  

          Martinku bolely kolena, tak vzdala, fakt nerada a moc jí to bylo líto, ale nešlo to dojet.

          0 0
        • Martinkaa  

          Ridim se heslem, ze musim dojet do cile, i kdybych si mela nohy ze zadku vykroutit, ale tentokrat to fakt neslo. Z pocatku se mi jelo bozsky, ale na sedesatem kilaku me zaclo lehce pichat v kolenech. Snazila jsem se to jeste 20 km vydrzet, ale na Trojak uz jsem se plazila jak slimak. Tam jsem zamackla slzu a rozhodla se, ze poprve v zivote vzdam zavod :-(. Nakonec jsem byla rada, ze jsem dojela po ceste z Tesaku do Holesova. Mrzi me to, mela jsem to docela dobre rozjete. Podle vysledkove listiny jsem se pohybovala tak na 4 – 6 miste v zenach… No neda se nic delat. Ale nedokazu si to vysvetlit, jeste nikdy se mi to nestalo. Asi uz starnu nebo co. No nic, doufam, ze to bude OK :-) Jinak dekuji fanouskum za podporu, musim si to tam jet precist ;-). A slibuju, ze to za odmenu vyjedu na velkou placku ;-)

          0 0
          • coolboy  

            jo, ty povzbuzující nápisy máme kousek za chatou na té asfaltce na Ondřejovsko

            0 0
          • kolda  

            když mi Pekáček v cíli říkal, že jsi nedojela, tak mě to překvapilo, v Jarcové jsi vypadala v poho..

            ten pocit znam z předloňska, když jsem musel vzdát v jarcové, protože jsem už neměl na čem jet.. hrozně mě to mrzelo. ale příští rok jim to natřeš :))

            P.S. v tombole jste nic nevyhráli, já taky ne. :)

            0 0
            • Martinkaa  

              Nejhorsi je, ze jsem byla celkem v pohode, ale kolena stavkovaly :-( Ted uz je to lepsi. Dneska to pujdu vyzkouset na bajka ;-)

              0 0
    • mireks  

      Letos jsem jel Drásala poprvé a jsem nadšený. Počasí snad už ani lepší být nemohlo, občerstvovačka na každém rohu, jel jsem na pohodu a dojel vycucnutý, tak to má být. Čas 7:51 mně samotného překvapil, na to že jsem někde v polovině zrušil pravý pedál a od stého kilometru jsem tlačil snad úplně každý kopec to dopadlo nečekaně solidně. Příští rok jedu zas. Pozn.: jen aby bylo jasno, někteří na celopérech jezdí pomalu s kopce i do kopce ;)

      0 0
    • Sobi  

      Tak jsem si sice dal malýho Drásala, ale bylo to super, nádherná krajina a super atmosféra, počasí taky fajn, jen ten Zubr.. to byla opravdu legenda.. ještě nikdy jsem nevypil tolik kofoly jako v Holešově,a ten společný start nebyl zrovna ideální.. Jinak vše bylo v pohodě a fajn, rád se tam za rok zase vrátim, snad už budu mít trochu naeto abych dal dlouhou…

      0 0
    • miťo  

      Jo, počasí bylo super a trať taky. Stejně jako Pekáček mám trochu výtky k výškovému profilu na startovním čísle. Ten závěr se mi zdá moc neseděl. Taky jsem se na konci vytrápil a na každým tom zoubku kanadský pily jak píše Pekáček jsem byl sprostej jako dlaždič :) Poslední dlouhej sjezd byl super. Sice mě bolelo všechno, ale jel jsem jako prase a ještě dal jednoho borce :) 117mm zavíratelného zdvihu je k nezaplacení! Nakonec z toho bylo 74.místo, což vzhledem k tomu že jsem „po dítěti“ považuji za úspěch :D

      0 0
    • maaareee  

      Za počasí děkuji tomu, kdo ho zařídil :-)))

      Trasa se mi moc líbí, proto jsem se vracela.

      Potkala jsem pár super lidiček, kterým děkuji za pokec po cestě a dvoum spolukolistům v dresu nestle o to víc! :-) Jeden se obětoval a v jednom kopci mi trochu pomohl a mě to nakoplo a mohla jsem jet dál :-)))

      Můj časík nic moc 8:49hod, ale oproti 2004 hodina zlepšení, což mě potěšilo.

      Takže určitě někdy opět zpět :-)

      0 0
    • Pablo  

      Jel jsem poprvé, neznal jsem ani metr tratě, neměl jsem přehled na jakym km jsem (kromě občerstvovaček) a nemám letos nic najeto (~1000km), takže to byl takový pěkný výlet rychlejším tempem :) Zlobila technika, mám zničený převodníky a kazetu, ale nechtěl jsem dávat nový, kdyby bylo bláto s pískem, ať je hned nezničím – takže řetěz neustále padal nebo se namotával, pokud rovnou nepřeskakoval a sám neřadil na co zrovna chtěl. Mnohem dřív než nohy mi odešly ramena, všechny sjezdy jsem protrpěl. Ale jinak v pohodě (i díky Corbettovi který nám vyřídil prezentaci), závod to byl pěkný i když proti zdejším borcům jsem zajel čas dost špatný (8:15)

      0 0
    • Beeda  

      Tak letosek byl fakt jen o fyzicce a odhadu sil. Trat sucha, v terenu pulmetrova stipa v ktery se jelo. Na znaceni jsem upozornoval loni, ze v zavode nic moc a letos jelikoz se jelo jeste rychleji, tak si toho vsimlo vic lidi…jinak organizacne i afterprogram su­per.

      Jinak na 95km spolus s Gorgovem (jel moc pekne), Tomasem Najsrem(s nim jsem jel etapak) a Jistebnicakem. Tomas za to vzal a 25km pred cilem klukum jsme jim odjeli. Na poslednim kopci jsem dojel jeste Venu, spolu do cile a tam si jeste zaspurtovali:-)

      0 0
      • Darkson  

        moc dobrá práce! i Gorgov. jsem čuměl, žes zaříznul Vénu Hornycha:-)

        0 0
      • Gorgov  

        nj nj, holt to bylo moc dlouhý, na 90 sem byl uplne v pohode a docela si na tomase veril. Na 95. sem byl total v kyblu a na 110 se modlil abych to dojel:) Tak ja si te najdu na salzce a kdyz to pujde pokusim se jet s tebou.

        0 0
        • Beeda  

          Zkusime to dat, na Salzce_110km jsou dva kopce a jeden a pul zatahovaku. Uprostred 25km rovina (tam by to chtelo tocit ve vlaku) a poslednich 10km rovina do cile (tam uz to chce ject sam, kdyz budes v poho, pokud ne, tak naky sikovny odtah bez naroku na spurt…) Tezkej bude na moral ten 80–90km/500mUP, tam se bude lamat chleba…V tom nasledujicim sjezdu bude dobry nebyt uz total provarenej… Casove to vidim kolem 5:20 pokud povrch/pocasi jako loni.

          B. PS: Osa taktiky prilozena v obr:-))))

          0 0
          • Gorgov  

            Jo je to přesně jak píšeš, taktika taky jasná, lepsi bych nevymyslel. Prijde mi to jiny nez loni ne? prislo mi tam tech kopcu vic. Ten posledni kopec bude hnus, to je jasny. prijemnej je ten dojezd(urcite jinej nez loni) poslednich 15 se clovek sveze. Jak si vlastne byl loni? celkove a kategorie

            0 0
            • Bulda  

              hele, borci, kromě slow motion, do kterého se doufám přihlásíte (i když těch vašich 5:20, za to vám dám z případné výhry tak musli tyčku :)) je tam ještě možnost přihlásit tříčlenej tým jako je běžný jinde, odkaz na přihlášku (odevzdat při prezentaci) je v threadu www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…

              0 0
          • kámen úrazu1  

            :-))) Pěkný plán perfektně nakreslený, díky za pobavení. :-)

            0 0
          • karf  

            konecne jste mi otevreli oci – vzdyt ja vsechny zavody jezdim opacne :-)))) po startu NENI CAS NA HRDINSTVI, KASI vynechavam – ta boli, NASADIT SVOJE TEMPO, POHODA kochani, do cile VYDRZET a v pondeli do prace NEZASPAT :-)

            0 0
          • Bulda  

            neměl bys něco podobnýho na dvoukilo :))????

            0 0
            • Bulda  

              tak a ted se ukaž, mistře :))

              0 0
              • Bulda  

                ta „pohoda v kolotoči“ u nás vypadá nějak divně :))) no, asi to bude spíš místo kolotoče taková drsnější houpačka :))

                0 0
              • Rolei  

                Hmmm, to vypadá přísně :-o

                0 0
                • Bulda  

                  jak je to takový „zmáčklý“ z boku, tak ta Beedova Nasadit svoje tempo vypadá skoro jak převis :)) …prostě to nejlepčí nakonec :))))

                  0 0
              • Beeda  

                tady to mas;-) a na nic nezapomen a

                0 0
          • McBlacky  

            řežba :) super plán z pera mistra taktiky :)

            0 0
      • Gorgov  

        nj nj, holt to bylo moc dlouhý, na 90 sem byl uplne v pohode a docela si na tomase veril. Na 95. sem byl total v kyblu a na 110 se modlil abych to dojel:) Tak ja si te najdu na salzce a kdyz to pujde pokusim se jet s tebou.

        0 0
      • Meesha  

        dobre vy!

        0 0
    • Pablo  

      Uplně jsem zapoměl, napište někdo kdo má opravdu přesně seštelovaný computer kolik jste naměřili skutečnou délku dlouhý, díky.

      0 0
      • Pekáček  

        No netvrdím že přesně, ale mám 117,73km.

        0 0
      • coolboy  

        jako těžko říct…vloni na Cateye Velo 8 jsem měl v cíli 120km a když jsem pak jezdil týden s tlupou lidí, tak jsem se pravidelně s nima lišil o 2–3km na 100km víc – prostě očividně proměřoval…a teďka na Sigmě BC1200 jsem naměřil 122km…tak jako fakt nevim…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.