• rada09

Sice je ještě poměrně daleko do našeho největšího etapáku (5.-8.8) ale celkem významné změny, krom toho, že se asi Sazka stane hlavním sponzorem/partnerem závodu. Nepojede se už týmová časovka která sice byla atraktivní ale odsoudila 70% startovního pole do role statistů (paradoxně to trochu odnese Elkov kterej zajížděl TTT perfektně) takže bude různorodější souboj o výhru. A náhradou za TTT je cíl na kopci a to na Dlouhých stráních (předpokládám že 1× na křižovatku a po druhé až nahoru jak při ZMU23) etapy: 1.Prostějov-Uničov 2.Olomouc-Frýdek Místek 3.Mor.Třebová-Dl.Stráně 4.Šumperk-Šternberk.

0 0
    • brtníček  

Takže to bude víc pro vrchaře. Teď ty kopce byly dost daleko od cíle.

0 0
    • brtníček  

Konig zůstává ředitel?

0 0
      • rada09  

Měl by, navíc ten start etapy v jeho rodišti Moravské Třebové.

0 0
    • milan.v  

Snad to nezapadne stejně jako spousty dalších závodů a účastí našich na nich ve standardním profi vlákně…

0 0
      • brtníček  

V tom množství vláken a příspěvků tady toto vlákno zmizí.

0 0
    • BikerM  

Já jsem zvědav zda letos z českých týmů bude zas startovat jen Elkov nebo bude na startu víc českých týmů. :)

0 0
      • rada09  

Loni Elkov+nároďák z mladejch z ostatních týmů, já bych tam dal Topforex ještě ale to je všechno.

0 0
    • Robertilos  

F-M ze závodu dobrovolně vypadává. Letos bude dojezd na Pustevnách.

0 0
      • rada09  

Pravda na novejch stránkách jsou už i profily a mapy etap

https://www.sazkatour.cz/

0 0
        • McBlacky  

Poctiva trasa. Po prvni etape to zabalej sprinteri a dal uz se pojede jen na vrchare.

0 0
      • petryk  

Dojezd etapy ve F-M jsme chtěli, ale město mělo jiný názor. Tak se bude končit na Pustevnách.

0 0
    • Walcha  

Zdravím, jsou nějaké novinky ohledně týmů, které by měly startovat?

0 0
    • Walcha  

Co jsem zatím našel tak Sazka tour mají na webu BikeExchange, Elkov, Leopard cycling a Mazowsze.

0 0
      • rada09  
        • Bardiani CSF, Metec (ti co vyhráli Alsasko teď)
        0 0
    • Walcha  

Mají to teď v kalendářii Vini Zabu a Sport Vlaanderen – Baloise.

0 0
    • Walcha  

Má někdo i start listu nějaké nové informace?

0 0
      • rada09  

Asi až po TdF..

0 0
      • rada09  

No reálně asi ani Sazka a Leopold nejsou schopni přebýt Pro závody, Burgos a Arctic race a WT Polsko, trochu zklamání ale záleží na jménech třeba pojede Hirťák jako přípravu na Vueltu, doufám že doplní ještě nějakej repre tým nebo klidně ještě někdo.. Je třeba popřemýšlet o změně termínu!!!

https://sazkatour.cz/cs/tymy

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • McBlacky  

Tak jasne. Vec organizatora. Ono kdyz to bude provar tak mu Sazka ten sponzoring na dalsi roky tipne ;)

0 0
          • rada09  

No takže je to nakonec jinak, já sem si říkal proč došlo nakonec ke změně termínu(k horšímu) celé vyjádření: „A co se týká startovní listiny tak v březnu byla skvělá ale zásahem UCI kdy byl přesunut termín z 19.-22.8. na 5.-8.8. Tak se vše zhroutilo protože týmy již měli podepsané Norsko a Burgos. Ale i tak budou skvělé závody Intermarche přijede s týmem na Vueltu včele s Hirtem a Gazprom mladý Vacek a věříme ,že i Křižák . Větší problémy nám dělají tratě každý týden dochází ke změnám z důvodů rozkopaných silnic atd“

0 0
            •  
              0 0
        • andy97  

Je to velká škoda, že pojedou jen dva world tour týmy. Ono asi najít správný termín aby dojelo co nejvíc WT týmů není jednoduché. Na okolo Slovenska pojede 7 WT týmů to už je hodně pěkný.

0 0
    • milan.v  

Czech Tour – Sazka Tour nemění jen název, ale výrazně i charakter

https://www.roadcycling.cz/…-i-charakter

0 0
    •  
      0 0
    • Agent007  

Jsem zvědavý na startovku,ale asi to bude bída, největší „hvězdou“ bude zřejmě Hirt…

0 0
      • rada09  

Já sem nepochopil ten zásah UCI s tim termínem kdy to dají k sobě a je snad 5 etapáků v jednom čase.

0 0
    • petryk  

Možná to sem nepatří, ale třeba se podaří:

Hodilo by se nám par šikovných brigádníků na doplnění týmu pro Sazka Tour.

Ideálně z Olomouce. Nesedí doma někdo, kdo se nudí a chtěl by vidět profi cyklistiku z blízka? Klidně i děvčata.

Více info u mne přes SZ.

0 0
    •  
      0 0
    • milan.v  

Favorité Sazka Tour

https://www.roadcycling.cz/…e-sazka-tour

0 0
    • Agent007  

Já jsem sice z Olomouce, ale momentálně v HR 2 týdny u moře, jinak bych se šel mrknout…i když je slabá soupiska, tak ten cirkus okolo stojí za vidění

0 0
      •  
        0 0
    • grafik  

Ochutnávka z loňska. Zrovna jsem byl na dovolené v Beskydech.

0 0
    • rada09  

Finální startovka https://sazkatour.cz/…08041700.pdf

Wanty doplnilo Jana Bakelantse, asi budou favoriti mají do kopců celkem dobrou sestavu Taramae, Hirťák, BikeExchange jedou na Nicka Schultze, mladej Vacek s Chernetskiim budou taky vepředu ale stejně vyhraje Zana z Bardiani, Elkov jede bez typickyho vrchaře tak uvidime co zkusí a Zoidl ten tam bude taky zlobit.

0 0
    • standoslav  

Nevím jak dnes v 1. etapě, ale pokud bude zítra v Beskydech pršet, jak teď, docela ,,maso". Pokud ne, budeme s kamarádem opět kousek pod Raztokou.

0 0
      • rada09  

Zítra už nemá pršet, za chvilku vyrážím do Uničova ale počasí teda masakr…

0 0
      •  
        0 0
    • milan.v  

První etapa SAZKA Tour pro Huppertze

https://sazkatour.cz/…ro-huppertze

0 0
    • Agent007  

Divočina na kolech… dodávka si to frčí v protisměru proti cyklistům :-D

https://olomoucky.denik.cz/…e-20210.html

0 0
      • McBlacky  

Bez aut na trati by to nebyl zavod v CR ;)

0 0
      • rada09  

jj ikdyby jelo vepředu 50 policejních aut a motorek tak to nepomůže, byl sem na startu a než vyjeli závoďáci tak projelo x policejních motorek auta ale vždycky se najde expert…15 minut by je zabilo, v kolonách kvůli tomu jak sami jezdí stráví desítky hodin ale tady 15min.je útok na jejich svobodu.

0 0
      • BikerM  

Tohle je slusna kombinace amaterismu poradatelu a zaroven ukazka chovani lidi u nas. :/ Misto toho aby dodavka sjela ke strane a zastavila jede si vesele dal. Nebude se preci omezovat…

0 0
        •  
          0 0
    • tomcat5  

Obnovit trest smrti a stavět to ke zdi.

Pardon, ono by to bylo nedemokratické.

Tak tedy budeme i nadále demokraticky umírat na silnicích.

0 0
    •  
      0 0
    • milan.v  

Nicholas Schultz (Team BikeExchange) první na Pustevnách a vede i celkově

https://www.roadcycling.cz/…de-i-celkove

0 0
    • sohaj  

A ona se ta SAZKA vůbec jede? Jako nebýt toho, že o tom závodě sám vím dlouho dopředu, tak normální fanoušek o ten závod prakticky nezavadí. TV přenos nic, PR nula.. když k tomu přičteme ty zmatky v dopravě, tak velký špatný.

0 0
      •  
        0 0
      •  
        0 0
    •  
      0 0
    • Agent007  

Ten mladý Ital Zana vypadá jako velký talent, jsem zvědavý který WT tým ho koupí. Supi uz kolem něho určitě krouží. Za týden jede Avenir

0 0
    • milan.v  

Jinak ještě zpátky k závodu, ty Nory Uno-X mám rád, kde jezdí, tam jsou aktivní…

Zana uhájil prvenství na SAZKA Tour, Johannessen opět získal etapový vavřín

https://www.roadcycling.cz/…apovy-vavrin

0 0
    • standoslav  

To jsem zvědavý na ,, šot" v Tv, .....teď v Tv Tour de PL, tam to asi funguje jinak.

0 0
    • rada09  

Seznam týmů na letošní ročník, v tom termínu to asi nikdy víc nebude ale co snad vyjde ta hvězda a co nejlepší repre tým.

WT:

Team BikeExchange – Jayco

BORA – hansgrohe

PRO TEAM:

Sport Vlaanderen – Baloise

Drone Hopper – Androni Giocattoli

Bingoal Pauwels Sauces WB

Uno-X Pro Cycling Team

Bardiani-CSF-Faizanè

Human Powered Health

CONTI:

Elkov – Kasper