Tak etapy jsou známy https://www.czechtour.com/cs/etapy
Můžeme diskutovat hlavně teda ten nelogickej přesun hned po 1.etapě KV-Pardubice možná i tam hledat proč bude startovka o tolik slabší jak loni, žádná pohoda celej týden na 1 hotelu.
Tak etapy jsou známy https://www.czechtour.com/cs/etapy
Můžeme diskutovat hlavně teda ten nelogickej přesun hned po 1.etapě KV-Pardubice možná i tam hledat proč bude startovka o tolik slabší jak loni, žádná pohoda celej týden na 1 hotelu.
Neměla ta první etapa končit v Liberci? Proč ta změna?
Jo ten Liberec mě mrzí. Mluvilo se o tom jako o hotové věci a teď nic.
Tak ten přesun si nemyslím, že by zrovna byl důvod, proč je tak málo týmů. Startují v Praze a po skončení etapy v KV se zase přesunou z5 do Prahy a nebo rovnou do Pardubic. Ale předpokládám, že 11 týmů asi není konečný stav, ne? To by byl docela malý peloton.
To samozřejmě není konec, týmů bude normálně cca 20(ale zdaleka ne takových co sme byli zvyklí) ale to, že máš od úterka do neděle 1 pokoj jeden hotel všechno cajk bylo velkej bonus a to teď odpadlo, svým dílem to přispěje určitě.
Bonusem Czechtour dříve určitě bylo, že se nejezdily dlouhé přesuny. Teď tam přejezdů auty bude dost. Na to , ze se jedou pouhé 4 etapy. Tak uvidíme co tato změna přinese. Logistika bude složitější.
Tak tu první etapu rovnou mohli udělat po trati Praha-Vary-Praha a bylo by to bez přesunu?
Taky jsem někde zaznamenal ten Liberec, tak určitě bude ta první etapa zpestřením! ;-)
Dlouhé stráně se pojedou opačně, přes Dolní nádrž!
Tak dnes na stránkách aktualizace týmů, no to by mě zajímalo čím se teda posunul závod tím přesunem do Prahy a až k hranicím s Německem. Startovka zatím slaboučká 2WT+3 Pro Conti zbytek jenom kontinentální a to chce být na Eurosportu to bude spíš ostuda, Leo se věnuje evidentně spíš svýmu byznysu s pronájmem chatek nebo co a pochybuju, že sežene ještě nějakej ten WT, ten Eurosport by měli spíš odvolat. Loni sme se sice namlsali ale že bude takovej propad sem fakt nečekal. :(
Nevím čemu se věnuje Leo, ale ta startovní listina se vrátila hodně let zpět. Konkurence slabá
Loni se to tak nějak sešlo a bylo jasné že se taková kvalita udržet nepodaří. Ale že by to měla být až taková slabota, to asi nečekal nikdo. Při vší úctě že bude ve startovce Tufo-Prostějov jsem si fakt nemyslel.
Ten přesun mezi cílem první etapy a startem druhé je dlouhý 250 km. To bude jenom cesta přes 3 hodiny.
Praha si takový závod zaslouží, těší Königa start Czech Tour v metropoli
Dík, tak tím je ten Liberec jasnej a věřím, že nějaký zajímavý týmy ještě přibudou, každý rok není holt posvícení a co je na Tufo špatného? Tak jasně není to UAE s ufonem v čele! :-)
Takže Trek, DSM ani Israel s našimi jezdci nedorazí, to je škoda.
Tak víš o něčem zajímavém co letos zajeli? Nejsou bohužel vidět ani v českém poháru. :(