• rada09

Tak etapy jsou známy https://www.czechtour.com/cs/etapy

Můžeme diskutovat hlavně teda ten nelogickej přesun hned po 1.etapě KV-Pardubice možná i tam hledat proč bude startovka o tolik slabší jak loni, žádná pohoda celej týden na 1 hotelu.

0 0
    • myl4s  

Neměla ta první etapa končit v Liberci? Proč ta změna?

1 0
      • TomCZ46  

Jo ten Liberec mě mrzí. Mluvilo se o tom jako o hotové věci a teď nic.

0 0
    • Melvin  

Tak ten přesun si nemyslím, že by zrovna byl důvod, proč je tak málo týmů. Startují v Praze a po skončení etapy v KV se zase přesunou z5 do Prahy a nebo rovnou do Pardubic. Ale předpokládám, že 11 týmů asi není konečný stav, ne? To by byl docela malý peloton.

1 0
    • Aduldinho  

Tak tu první etapu rovnou mohli udělat po trati Praha-Vary-Praha a bylo by to bez přesunu?

Taky jsem někde zaznamenal ten Liberec, tak určitě bude ta první etapa zpestřením! ;-)

1 0
    • rada09  

Dlouhé stráně se pojedou opačně, přes Dolní nádrž!

0 0
    • rada09  

Tak dnes na stránkách aktualizace týmů, no to by mě zajímalo čím se teda posunul závod tím přesunem do Prahy a až k hranicím s Německem. Startovka zatím slaboučká 2WT+3 Pro Conti zbytek jenom kontinentální a to chce být na Eurosportu to bude spíš ostuda, Leo se věnuje evidentně spíš svýmu byznysu s pronájmem chatek nebo co a pochybuju, že sežene ještě nějakej ten WT, ten Eurosport by měli spíš odvolat. Loni sme se sice namlsali ale že bude takovej propad sem fakt nečekal. :(

1 3
      • brtníček  

Nevím čemu se věnuje Leo, ale ta startovní listina se vrátila hodně let zpět. Konkurence slabá

0 0
      • HoF  

Loni se to tak nějak sešlo a bylo jasné že se taková kvalita udržet nepodaří. Ale že by to měla být až taková slabota, to asi nečekal nikdo. Při vší úctě že bude ve startovce Tufo-Prostějov jsem si fakt nemyslel.

0 0
        • brtníček  

Ten přesun mezi cílem první etapy a startem druhé je dlouhý 250 km. To bude jenom cesta přes 3 hodiny.

0 0
    • andy97  

Praha si takový závod zaslouží, těší Königa start Czech Tour v metropoli

https://www.idnes.cz/…listika_ipet

2 0
      • Aduldinho  

Dík, tak tím je ten Liberec jasnej a věřím, že nějaký zajímavý týmy ještě přibudou, každý rok není holt posvícení a co je na Tufo špatného? Tak jasně není to UAE s ufonem v čele! :-)

0 0
        • brtníček  

Takže Trek, DSM ani Israel s našimi jezdci nedorazí, to je škoda.

1 0
        • gerrard  

Tak víš o něčem zajímavém co letos zajeli? Nejsou bohužel vidět ani v českém poháru. :(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.