• ludyv

    Ahojky…

    vážně uvažuji o koupi tototo kola. Jen jsem  se chtěl zeptat lidiček, kteří mají kolo od CUBE, jak jsou spokojeni s kolem jako celkem, rámem, zpracováním, detailama,poměru výkon x cena, … prostě za asi 45000kč se mi to kolo hodně líbí a je podle mého gusta…jen jsem od CUBE nikdy nic neměl a ani nikdo ze známých… Děkuju fšem :)

    0 0
    • Wiktor  

      mam ams pro louise od jara, je to muj prvni full, celkove treti cube, spokojenost…

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Všeobecně Cube jako značka je dobrá volba, vozím dvě a plná spokojenost. Ještě jsem neslyšel nikoho kdo se na tom svezl, aby měl nějaké zásadní námitky. Myslím, že budeš spokojený.

      0 0
    • MlokCZ  

      Hledej v historii, o Cubech (AMS Pro, 125 i Stereu) jsem toho tu napsal opravdu mraky a znovu to psát jako dlouhé shrnutí určitě nebudu.

      Pokud máš konkrétní specifický dotaz, tak není problém.

      0 0
    • MichalF  

      No ja mam HT a v jiny (nizsi) cenovy relaci, ale zatim max. spokojenost !

      0 0
    • Řepa1  

      Na AMS PRO najdeš obsáhlý test na www.bikenet.cz

      Já jsem dal na rady moudrých a jezdím teď AMS 125 a jsem nadšen.  Ta AMS PRO bude větší švihař

      0 0
      • MlokCZ  

        Tenhle test je sice délkou obsáhlý, ale nic moc, vlastně ten test neříká jako spousta jiných testů téměř nic a to důležité vůbec nezmiňuje (o konkrétním chování s daným interním nastavím tlumiče neříká nic, o průběhu stavby neříká nic, o tom jak to kolo žehlí tam není skoro nic a to co tam je je dost mimo, o geometrii, o chování ve výjezdech, sjezdech, po brzdou opět nic – prostě typický test, kde vlastně není nic a dal by se pomalu napsat jen podle obrázku).

        A kromě toho jsou tam vyloženě nesmysly v tom testu. Napsat: „Zadní tlumič jsem pro začátek nastavil do progresivního módu Pro Pedal ze dvou možných. I v této konfiguraci má zadní stavba poměrně aktivní odezvu na podměty terénu.“ Tak to už je fakt moc. Kombinace AMS Pro + tlumič compression tune na max už i při otevřeném tlumiči docela bída. Ale napsat, že při zapnutém propedalu s tlumičem s compression tune na max, že je stavba poměrně aktivní…

        Přitom u vidlice aspoň zmínka o citlivosti je a tam to není přitom až tak velký rozdíl. Oproti tomu, co se stalo s tlumičem oproti loňskému roku bych změnu u vidlici považoval téměř za zanedbatelná (samozřejmě sama o sobě ta navýšená komprese u Fox vidlic zanedbatelná rozhodně není, jen ve srovnání s rozdílem mezi compression tune min a max u RP23). A navíc není vůbec jasné, zda k tomu navýšení komprese u Foxe došlo letos (u Talasu např. k tomu došlo už pro 07 modely, u té F100ky to nevim, ale je dost pravděpodobné, že to také není změna až letos).

        Na bikenetu je velmi pěkný test Sterea, takhle nějak by test fulla měl vypadat (narozdíl od toho testu AMS Pro).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.