• jerry67

    Čau všichni, sháním celopéro na ježdění po Krkonoších, žádnej extrém, prostě lehčí a střední terén, občas single track u Liberce nebo jinde..nejsem žádnej odborník, tak se chci poradit. Podle toho, co jsem brouzdal netem se mi nejvíc zalíbilo tohle http://www.haibike.cz/…11–49cm.html, ale nijak na tom nebazíruju, jen mi to přišlo cenově a celkově zajímavý..vím, že je to značka v pohodě, ale nechám si poradit co jiného lepšího a případně kde koupit..cenové rozmezí pro mě je 30–40 tisíc. díky za rady :)

    0 0
    • pepek  

      Za mně dobrý (zpočátku voz s sebou všechny inbusy a torxy a trochu loktajtu :-).

      0 0
      • jerry67  

        díky..to v závorce předpokládám budu vozit u každýho novýho kola..ale proč ten loktajt ?? (asi blbá otázka, ale začínám)..

        0 0
        • pepek  

          No ty čepy z. stavby nemají žádný pojištění. Elixíry taky začaly vibrovat po dotažení lehce utažených třmenů, takže znovu trochu povolit a loctite.

          0 0
          • jerry67  

            ok..nebudu se dál zbytečně vyptávat, co jsou elixíry, třmeny a jaké pojištění myslíš, že zadní čepy nemají..to se zeptám v krámě nebo mi poraděj lidi, který už jezděj..šlo mi hlavně o to, jestli je to dobrej kup nebo se v tomhle cenovém rozmezí dá sehnat něco lepšího..díky za radu a ochotu !!

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.