• czpetr

Dobrý den chtěl bych poradit jakou vidlici dát na authora versus 2008 že bych doplatil cca 2500,–?dík za odpovědi

0 0
    • Tomcat  

Já myslím že ta ošklivý kolo už nic nezachrání 0:-)

0 0
    • prvniodkonce  

Jde o to, jestli by šlo o vidlici za 2500,– nebo by to šlo naproti tomu rstéčku a šlo by o vidli okolo 5ti litrů.

0 0
      • Lenka.05  

Nevím jak je to možný, ale při ceně 5tis za funkční vidlici bez dalších úprav se mi vybaví Tora:-)

0 0
        • Twister  

A a a e e e Epicon? :-)

0 0
          • Hnoj  

Asi jsi přehlídnul : „bez dalších úprav“ Nicméně ani u upravného epiconu jsem nenabyl jediného dojmu, že se jedná o vidlici :-/

0 0
            • Twister  

Nejezdil jsem, nemůžu soudit, ale reference jsou dobré. A upravenou XC-Pro jsem pod sebou chvíli měl a to bylo luxusí.

0 0
            • wraith  

Čím to, že tě epicon neuchvátíl?

0 0
              • kubad  

protože je to chrt a ti nemají rádi pohodlně vidlice, které chodí pěkně do zdvihu :-)

0 0
    • czpetr  

Ja nemyslím vidlu za 2500–3000 ale rozdíl který bych doplatil a sundaly by mě tu co je na tom versusu

0 0
      • mitch  

No dyt jo, Toru nebo Epicona :)

0 0
      • Bafoon  

No dyt jo, Tour nebo Epicona :)

0 0
      • kámen úrazu1  

Petře, ti výše nade mnou se Ti snaží naznačit, že záleží na vidlici, která na kole je teď. Pokud tam je jedna z nejlevnějších, nevylepší to moc ani tři tisíce připlacení za jinou vidlici.

0 0
    • Darkson  

RS Tora

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.