• BB

    Nevite nahodou, zda se na tuto akci da prihlasit az v den akce rano ? Na webu o tom neni zminka a chtel bych pockat na pocasi a bud jet, nebo ne. Je to pro me preci jen trochu z ruky, tak nechci riskovat. Na akci samotnou jsem slysel samou chvalu, tak mam takovy pocit, ze by to jit melo. Dik za info. Jo a jeste bych ocenil info ohledne ubytovani. Zda je nekde pobliz slusny hotel nebo penzion, kde se da sehnat ubytovani pro 2 lidi bez dlouhych rezervaci predem.

    0 0
    • kovar  

      dostatečně brzo ráno se přihlásit jde – také to tak letos budu praktikovat. S možnostmi ubytování v Kopřivnici to loni a další předchozí ročníky bylo tristní. Kromě toho byly různé stížnosti viz web Drtiče sekce „ubytování“ NAprosto katastrofální bylo ubytování v internátech pod lesem, ale tam nastěsti dle webu mají teď plno (asi zase ceelou noc řvoucích poláků, kteří s oblibou znečištují vše kolem sebe cigaretovým popelem, zvratky a výkaly)

      0 0
    • wertigo  

      http://www.cykloart.cz/…/default.htm

      Časový rozpis (časy zůstanou zřejmě stejné, jako minulý rok) Pátek 6.8.2004 od 18,00 do 21,00 hod. – prezentace a výdej itinerářů s mapkami tratě u lyžařské chaty (pokud můžete, tak si přijďte pro mapku v tento den!)

      Sobota 7.8.2004 od 6,00 do 7,00 – prezentace a výdej itinerářů s mapkami tratě u lyžařské chaty od 7,00 – uvítání, představení k trati a upozornění na nebezpečné úseky v 7,30 – START! v 18,30 – losování cen (tento čas je důležitý pro ty, co chtějí stihnout losování cen) někdo z pořadatelů bude zapisovat časy dojezdů a počty razítek (cca do 20,00 hod. před chatou a pak v chatě v 1.patře po „neurčitou“ dobu, běžně do 23.hod.) během odpoledne, večera a noci – posezení u piva před a v lyžařské chatě

      0 0
      • BB  

        to jsem taky cetl, ale u te prezentace v 6.00 az 7.00 neni napsano, zda jde o prezentaci jiz prihlasenych, nebo zda se pujde rovnou i prihlasit.

        0 0
        • Luka  

          Proc si tam nezavolas?

          My uz jsme prihlaseni dlouuuho :D

          0 0
          • nemo  

            nezavolá, neb hlavní osoba je na dovolené, tuším nějak do 24. nebo 27.7.(viz web). Loni jsem Drtiče jel a myslím, že se ještě pár lidí ráno přihlásilo, problém je, že nemusí vyjít „drtičská“ mapa, ale stačí i obyč. mapa Beskyd, zbytek se dá doptat – no problem :)))

            0 0
            • Luka  

              To ze je Roman na dovce neznamena, ze nikdo v Koprivnici nebude nic vedet.. ale coz. Me to fuk, ja prihlasena jsem.

              0 0
              • mastihuba  

                tak, tak, veskere info. dostane na pevne lince od slecny v prodejně CykloArt v Kopřivnici telefon – 556 801 887

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  Menší omyl, tohle číslo vede přímo ke mě domů a ta „slečna“ je moje žena :-) Ale nevadí, aspoň jsem se pobavil. Jinak na maily jsem reagoval (doufám) celkem hbitě, tak jste mohli někdo napsat, že to s těmi „příchozími“ není jasné, abych to na webu upřesnil.

                  0 0
        • K2  

          Uz to tu prosím neřešte.Před startem se samozřejmě přihlásit dá, ale Romanovi z pohledu plánování akce pomůže, když se lidé nahlásí předem a bude vědět kolik čeho má zajistit a nebude muset ráno se svým týmem odbavovat spěchající opozdilce. Také se může stát , jak už někdo uvedl, že pochybí mapy nebo medaile.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.