• Moah

    Mate, please, nekdo zkusenost s vidlicemi pouzivajicimi tento system, jako je napr. Fox F80X?

    Jak to je s funkcnosti tohoto systemu: opravdu to je pevna vidle a otevira se na nerovnostech? Popr. ktera je lepsi na zavodni XC – SID x F80X? (neberte v uvahu tuhost, protoze jsem stejne lehky a ke kolu se chovam docela slusne) myslim tedy jen hmotnost a tech. reseni. Ptam se, protoze jsem na to jeste nikde nevidel test a nepripadaji mi moc rozsirene.

    Dik za postrehy

    0 0
    • TinkTink  

      Se ti jenom zda, ze to neni rozsireny – aspon co se vidlic FOX tyce, tak se jdi podivat na nejaky „lepsi“ a hlavne „vetsi“ maraton a pole profiku – hlavne v prvni 20tce – bude mit v cca 50% hlavne FOXy…

      Ja s tim zkusenost nemam…nevozim a nechtel bych :)

      0 0
    • BB  

      mam 100 RL, kamarad vozi 100 X. Funguje jak popisuji, na asfaltu pevna vidle, pri prvnim kopanci se otevre. Kdyz jsem ji zkousel, pripadala me mene citlivejsi na drobne kaminky, nez moje RL. Oba mame stejny problem s tim, ze okolo tesneni proteka olej. Pristi moje vidle bude 100 R, protoze jsem zjistil, ze zadne zamykani (rucni, nebo automaticke) nepotrebuji.

      0 0
    • Miklo  

      Stalo se vám někomu, že přestal fungovat terralogic systém? Mám na novém kole Fox 32 Float 29 FIT Factory Terralogic a po cca 150km mi začla propružovat a již nedrží zamčená.

      Máte někdo podobnou zkušenost?

      0 0
      • juricmir  

        Zkusil bych napsat do Cyklo Švec měla by se na to vztahovat záruka, systém je ale podobný jako Brain u Spešlu a tam to býval problém s těsněním alespoň teda myslím..

        0 0
      • Tina  

        A nemáš iba špatne naladený odtrh? Tým spodným modrým štelovátkom sa to ladí od úplne tvrdej až po odomknutú.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.