• pastikar

Vie mi niekto povedat,aký je to systém QR20?-predpokladám,že to nie je quick relaise.Existuje viac štandardov pre pevnú osu?Prepáčte mi tie jednoduché otázky..

0 0
    •  

rychloupinak na pevny ose…

http://www.marzocchi.it/…-black-w.jpg

0 0
      • pastikar  

Dakujem Blue za fundovanu odpoved.Už mi je to jasne.A podla Teba co je lepšie QR20 alebo 6boka osa?

0 0
        • Janči  

Jasne ze ta 6uholnikova oska alias hex lock , kukni manitou sherman breakout , QR 20 je len trapna napodobenina pevnej osy ,k tuhosti hex-locku ma daleko

0 0
          • pastikar  

No zaujala ma vidla Marzocchi 66,myslite že to je dobrý systém uchytenia pevnej osy?

0 0
            • kovar  

no tak ta by měla mít standartní uchycení pevné 20mm osy, ale nevím, znám jen obrázky 66, od QR 20 marcoki už upustilo, mám dojem

0 0
            • Pá-dlista1  

Urcite. Jen to nesmis utahovat jako *****, ale to nesmis ani rychloupinak.

0 0
    • Tomcat  

QR20 je pokus o pevnou osu na rychloupínák. Uspěšně se podařilo přenést negativní vlastnosti obou. Takže je to těžký jak pevná osa a málo tuhý jak osa na rychloupínák.

Existuje viac štandardov pre pevnú osu? Ne to nejsou standarty a korát se nějak dohodli. Pevný osy (dutý) sou od 12mm do 30mm. To jak sou přidělaný je věc druhá Rychlo upínák, imbusy na obou patkách, je n najedný straně atd… Dílky sou 110 ,135, 150

0 0
    •  

no a aby situace v upinani kol byla jeste prehlednejsi, vymysleli si u RS novej Maxle system :-)

http://www.sram.com/…tech_max.php

0 0
      • wroum  

to vypada narozdil od QR pouzitelne. hlavne to vypada ze konecne bude plnohodnotna pevna osa s rychloupinakem.

0 0
        • Keli  

ja vozim QR 20 a nejakou nepouzitelnost nepocituju, tuhost je dostatecna, s klasickou pevnou osou nemuzu srovnat (delsi dobu jsem ji nejezdil) ale tuhost oproti rychloupinaku je nesrovnatelna

0 0
          • wroum  

QR 20 je samozrejme lepsi nez rychloupinak, ale klasicka pevna osa (zadny prezky, ale srouby) je nekde uplne jinde. Pokud vezmu rozdil mezi rychloupinakem a klasickou pevnou osou jako 100%, pak Qr 20 je rekneme na 40 – 50%.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.