• JohnLee

Zdravim,chci si koupit novy riditka na XC kolo.Chtel bych vlastovky,libi se mi od firmy Amoeba,ale nevim jestli jsou ty riditka vhodna na XC. Muzete mi napsat nekdo kdo ma na XC vlastovky a jaky ma? Gripy uz jsem si temer vybral od Ritchey,potrebuju nejaky s trochu vetsim prumerem,protoze nemam rad uzky uchyt,mam dlane jako padla…:o)) Ale problem je v tom ze mam razeni GripShift a tak mam strach aby gripy nebyli vetsi v prumeru nez razeni. I kdyz premyslim nad tim,ze Gripshifty zahodim a koupim normalni packove razeni,jak jsem byl zvyklej.Ale darovanemu kolu na razeni nehled…:o) Dekuji vsem za rady…

0 0
    • Pekáček  

Kup si originál gripy co se dávají ke Sramáckejm šiftům. Myslím že je stejně budeš krátit a průměr mají tak akorát.

0 0
    • K2  

Amoeby, pokud myslíš karbon jsou prý v pohodě (trochu úzké na můj vkus 600) Dále bych ti doporučil Aricle – levné lehké šířka 620. A hodně mi do ruky sedly Specialized šířka 660

0 0
    • JJ  

Tak ja mam vlastule Aricle, na nich gripshifty 7.0 a gripy Ritchey TGV, coz sou asi nejlustsi gripy od Toma a funguje to bez problemu. Okraj Gripu pasuje presne k okraji razeni

0 0
    • cerezu  

Mam Ameoba Scud karbon+dural delka 620 mm cena po sleve asi 800 kc, k tomu mekoucky gripy od satlazu s obojim nemam problem.

0 0
      • dalimil  

moje nejlepší vlaštovky byly a jsou – yeti nikdy jsem nemě potřebu měnit,vozím už 3 roky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.